nedostupnost foruma

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajoj coki a ja ne odo na pričonu
dobro ovde na forumu ,, onako usporeno ,,
pa možeš da mozgas do mile volje
a i vidiš prave se neke izmene ,, a mi izgleda ucestvujemo ,,ulazimo u istoriju ,,zapamti ovaj datum 29092007 ,, neće se ponoviti

dakle dragi moji
da vam poželim laku noć
i ako braći uspe to što zacrali vidimo se soon
a ako je u pitanju neka volonterizacija ili probni rad na šeS meseci pa neko hoce da se dokaze ,, pa poebe stvar ,, --- volim vas ja ,, pa šta bude neka bude ,, PIS !!!

pa sad imaš višestruko citiranje
samo klikneš to za svaku poruku koju hoćeš da citiraš, ondaK klikneš odgovori i videes sve citirane poruke u tom prozoru. I onda samo obrišeš one delove rečenica koji ti se ne sviđaju, dodaš nešt, tek da uneseš zabunu i tako...

pa gle sada imas ovu novu opciju za citiranje vise osoba.
ako neces da citiras ceo post ostatak samo obrises i ostavis medju zagradama samo ono sto ti treba.

a mozes i da kopiras o svakoga recenicu koja ti treba i u onaj znak za quote (koji imas u kutiji za brzi odgovor,ali i kada ides na napredno) e ovo
ubacis u prvu zagradu
Banshee:
i onda normalno zatvoris sa drugim delom koda.

sto bi izgledalo ovako

CakiCoka:
Na primer, ako hocu da od 3 osobe citiram po jednu recenicu

jel si to pitala?

ovo mi sada sve lici na one skrivalice ,, kao prepoznajte razliku ,,
kvadratic u kome se pise tekst je sivee boje
visestruko citiranje
brz odgovor i dalje ne kapiram
da ,, kvrzica
i dalje mi smajliji ne rade ,, nekim cudom ce se vec pojaviti
euro je pao
veceras cu zameniti ovu sijalicu koja treperi pa mi igra po zivcima
mirjana je i dalje na pricaonici
a mozda i operem kosu ovih dana
,,, eto sve je po starom ,, sem,,,izasla mi bubuljica (u šetnju)

tema je O razlikama, promenama, pokušajima..
ali džaba sve kada niko nije primetio malu demonstransku grupu ljudi koja je bezazleno držala dva prsta u vis ne bi li učestvovala u inovacijama
tako hani kao i svaka moja tema, šamaranje vazduha, ajd vidim da ti slatko da na unapredjenom forumu upotrebiš dugme DELETE ,, do it ,,do it ,,

dobro Hani, kaži ako želiš da se dopisuješ sa mnom

čekaj uno momento !!!

daj mi šansu da kažem da je tema zatvorena pa je ti onda pod ključ,, može? ruka ruci? ..hvala

OVA TEMA JE ZATVORENA I NE MOŽETE I DA oĆETE I SVIM SILAMA POKUŠAVATE I ZNOJITE DLANOVE NA SVE MOGUĆE NAČINE NAD TASTATUROM ,, -- NA NJU ODGOVORITI ,, AMIN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back