Nedostižno i 40%?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poznatiji srpski analiticari kao recimo Djordje Vukadinovic blizak DSSu kazu da do formiranja nove vlade , ako DS ne pristane da premijer bude Kostunica( a najverovatnije nece) - nece ni doci. Tako ce Kostunica ostati novi premijer jos jedno 4-5 meseci dok se iscrpe sve mogucnosti za formiranje vlade, pa ce zatim biti raspisani novi izbori . U medjuvremenu ce biti doneta odluka za Kosovo pa ce jos vise biraca prici Radikalima i apsinirati na tim vanrednim izborima sto Radikale dovodi na domak same apsolutne pobede.

Zato je SRS vrh ispravno procenio da ne treba da prave ni sa kim koalicije u ovom trenutku.

Za SRS je sada svako resenje u demokratskom bloku odlicno. Ako LDP ne predje cenzus njihovi glasovi ce otici uglavnom SRS-u a ako kojim slucajem predje, formiranje vlade DSS-DS-LDP bice totalno nemoguca misija ;) . U svakom slucaju RADIKALI DOBIJAJU

DellBoy-011:
Malopre sam došao sa glasanja, u 10.15 ulazi na biračko mesto dečko 18-19 godina, javlja se predsedniku biračkog odbora, predstavi se da je iz ldp i izvinjava se što je zakasnio, uspavao se:lol:
Kakav smeh je nastao:lol:

bolje da nije ni dosao... vec su srs, ds i dss napunili kutije :) sad moze samo da bleji kad je sve gotovo...

ja juce uzeo lovu na boltonu 2+ singl ko bombona...:)

Pa nije li na ovim izborima radikalska apsolutna pobeda
Koji sledeći? :confused:
Vlada će biti formirana, džaba mantraš ovde šta će biti i kako će biti, a vi opet u opoziciju i tako za vek vekova
Nego do 09h glasalo 4.6% Više nego na prošlim parlamentarnim u 2003

JerryRopero:
Radikali su na domak vlasti al iti toga nisi svestan. Uskoro veceras ti sledi budjenje 8-)
ma važi, stalno su nadomak, ali čekaju da se promeni odnos snaga u svetu, za jedno sto godina:lol:
Samo čekam da vidim kako će da proglašavaju pobedu, da imaju najviše i onda opet da se zavuku u mišije rupe8-)
Većina gradjana srbije NE GLASA za radikale.
Jel ti jasna ta matematika?

rimtutu:
...tuzno je sto se igra utakmica radikali protiv ostalih...mislim za ostale...ko su oni pojedinacno osim saka jada...

...i onda se skupe i kazu mi smo srbija...jadno...

za njih je tuzno a za radikale odlicno jer se na taj nacin radikali namecu kao jedina opozicija toj bandi lopova, mafijasa, kriminalaca , izdajnika i kvislinga.

pravi si komunisticki demagog . Nigde ja nisam rekao da su to gradjani vec vasi politicari iz tog vaseg tzv demokratskog u stvari izdajnicko-lopovskog bloka. Gradjani su samo naivni, CITAJ OVCE, koje veruju vasim predizbornim lazima u ulasku u EU za 2 god, beloj sengenskoj listi, platama od 1000e i slicnim glupostima koje valjate svakodnevno na televiziji.

JerryRopero:
pravi si komunisticki demagog . Nigde ja nisam rekao da su to gradjani vec vasi politicari iz tog vaseg tzv demokratskog u stvari izdajnicko-lopovskog bloka. Gradjani su samo naivni, CITAJ OVCE, koje veruju vasim predizbornim lazima u ulasku u EU za 2 god, beloj sengenskoj listi, platama od 1000e i slicnim glupostima koje valjate svakodnevno na televiziji.

Pa ne glasaju samo političari, već gradjani, ili OVCE, kako ih vi radikali nazivate:lol:
Rado bih otišao večeras do magistrata, da im blejim ispod prozora:lol:

JerryRopero:

I onda dođete vi i kažete Knin je srpski, biće RSK, pa makar za 100 godina kad se promeni konstelacija snaga u svetu i bla bla bla bla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back