Nedostatak javnih toaleta - moguci izvor zaraze!

Nedostatak javnih toaleta u beogradu je evidentan.I oni koji postoje,rade ograniceno radno vreme.Evo samo jedan primer,a takvih ima bezbroj:Park "PROLECE" Toplicin Venac,pored hotela "PALAS".Mladi se okupljaju u njemu.
Piju (alkohol,a bogami i drogu)cele noci,do ranih jutanjih sati.Pored gomile mladih,pored parka,nalazi se i redovna taxi
stanica.Dakle svi oni,stotine mladih,kao i taksisti,koji satima sede u svojim kolima,primorani su,da i malu i veliku nuzdu,obavljaju u samom parku - jer objektivno nemaju gde,na drugom mestu.

Kakav se smrad siri,iz tog nekada uredjenog parka,a sada totalno zapustenog,ne treba posebno,nista reci.
narocito sada,kada su dugotrajne vrucine,iz parka se nadaleko,siri uzasan smrad.U neposrednoj blizini parka,nalazi
se i muzej primenjenih umetnosti,gradski sud za prekrsaje,i niz banaka,kao iprelepi stmbenih palata.

Mi,stanovnici okolnih ulica (najuzi centar beograda)0bracali smo se nasoj Opstini Stari Grad,ali bez uspeha!Moze se
slobodno reci,da ova centralna,beogradska opstina,pokazuje potpunu inertnost,i nesposobnost,za resavanje bilo
kojih komunalnih problema.

Kada bi se mi,gradjani sa teritorije ove opstine pitali,mi bi celo to drustvo najurili,i izabrali prave ljude,koji bi
znali,kolika je cast,biti funkcioner Opstine,koja pretstavlja prvobitnu teritoriju,varosi beogradske.:hvala::klap::klap:

Dali je moguce,da ovako vazno pitanje,kao sto je nedostatak javnih toaleta,nije izazvalo sirok krug ljudi,koji bi dali korisne komentare.
Izgleda,da je u beogradu,vrsenje fizioloskih potreba,iza drveca u parkovima,kao i ulazima u zgrade,postao toliko normalna pojava,da
nije potrebno ni komentarisati!!!

Koliko vidim,mi velikom brzinom,idemo od,a ne,ka,evropi.

Back