nedostatak drustva

Julian_Duranona:
...pa jel' ti dovoljno - jednom godisnje?
pa onda bude baš baš ludilo ...a ovo povremeno ako se baš nešto dogodi...obično leti bude dobrih žurki...mada što se mene tiče,nemam više nerava da blejim celu noć...Šta je tu je,godine...
Ipak sam ja spavalica i brate volim da spavam.Ne ležem rano ali se nerado lišavam sna zbog žurke ili izlaska...ajd sad kritikujte me ali šta si mogu...ha ha ha...

Julian_Duranona:
...ma, znas vec, ko ce da te kritikuje! Ja sam ti isti k'o ti... jos i gori! Nego, smori me dosada, a vidim da si tu, pa da zapocnem razgovor...
A kakve su zurke... mislim, kad imas 33?
pa ništa malo štrikamo,pa domine :lol:
ma zezam...Dobro društvo,odabrano...meni dovoljno da budu ljudi zanimljivi...hm... ma neću da pričam,nije zanimljivo...
Ajd ti malo kako ovi ha ha ha matori,čuj matori...da se zabave...

Nisi ti mene razumela, sunce moje... Kad sam rekao 33, mislio sam - vi mladi! Ja ti se, vise nikako ne zabavljam... a nesto mi doslo! Pa rekoh, da vidim, kakve su zurke? Jel' rostilj? Kakvi su povodi? Nije valjda, samo decji rodjendani i slave!?

Julian_Duranona:
Nisi ti mene razumela, sunce moje... Kad sam rekao 33, mislio sam - vi mladi! Ja ti se, vise nikako ne zabavljam... a nesto mi doslo! Pa rekoh, da vidim, kakve su zurke? Jel' rostilj? Kakvi su povodi? Nije valjda, samo decji rodjendani i slave!?
Ma shvatila sam ja...samo se šalim na svoj račun.Razumeš?
A što se provoda tiče...pa zavisi za šta si...
Meni je dobro i u najšugavijem kafiću ako su ljudi sa kojima sam...super...
Ajd da ja ne pričam o provodu...

Kokice su gotivna stvar. I sport manje više...Mada ja preporučujem da počne od fudbala. NBA je kasno i žena se smori čekajući.
Mada klizanje je ženama zanimljivije ili gimnastika...
Ali problem je u tome što bi ona ludovala...
...može da postane organizator svadbi ili pevačica...
Ma lupam...

Back