Julian
Poznat
- Poruka
- 8.028
...pa jel' ti dovoljno - jednom godisnje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa onda bude baš baš ludilo ...a ovo povremeno ako se baš nešto dogodi...obično leti bude dobrih žurki...mada što se mene tiče,nemam više nerava da blejim celu noć...Šta je tu je,godine...Julian_Duranona:...pa jel' ti dovoljno - jednom godisnje?
pa ništa malo štrikamo,pa domineJulian_Duranona:...ma, znas vec, ko ce da te kritikuje! Ja sam ti isti k'o ti... jos i gori! Nego, smori me dosada, a vidim da si tu, pa da zapocnem razgovor...
A kakve su zurke... mislim, kad imas 33?
Ma shvatila sam ja...samo se šalim na svoj račun.Razumeš?Julian_Duranona:Nisi ti mene razumela, sunce moje... Kad sam rekao 33, mislio sam - vi mladi! Ja ti se, vise nikako ne zabavljam... a nesto mi doslo! Pa rekoh, da vidim, kakve su zurke? Jel' rostilj? Kakvi su povodi? Nije valjda, samo decji rodjendani i slave!?
Nego, ko ce?! Ti si, bar, dala konstruktivan predlog. Idi na prvu stranicu, da vidis, sta sam joj ja preporucio!gigule:Ajd da ja ne pričam o provodu...
...ma ne lupas. A i sta covek da raspravlja o ovoj temi... u 2:00. Lepo smo se ispricali i dali doprinos! Odoh spa't ! 'Noc!gigule:...Ma lupam...