A šta to vredi kad ćaše da upropasti državu!Radule nije MAZNUO DRŽAVNI STAN U SRED BOMBARDOVANJA 1999.!![]()
Mnogo vi to prosto gledate neke stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta to vredi kad ćaše da upropasti državu!Radule nije MAZNUO DRŽAVNI STAN U SRED BOMBARDOVANJA 1999.!![]()
Trebalo ga je podržati kad smo vam govorili.. Sad je malo kasno.. Interesantno mi je da ih nema nigde ni na medijima od strane pozicije ni na ovim "slobodnim"..OVDE, sve objašnjeno:
Ko da vaspita i ko da raspolaže sa tim parama.. Martinović, Risticevic ne budi smesan..Neka ste nam govorili.
Jedino da ubaci sve zarađene i oporezovane pare u fondaciju, pa će narod krenuti za njim, da bi se i ostalim oligarsima nedozvoljeno stečena imovina takođe stavila u fondove kojima bi upravljali u podizanju vaspitanja, obrazovanja, privrede, institucija i republike.
Ko da vaspita i ko da raspolaže sa tim parama.. Martinović, Risticevic ne budi smesan..
Da da, da podržim prevaranta¿¡Trebalo ga je podržati kad smo vam govorili.. Sad je malo kasno.. Interesantno mi je da ih nema nigde ni na medijima od strane pozicije ni na ovim "slobodnim"..
Treitno imaju , .. Sta je to odvojeno od vlasti u Srbiji? .. Kad to bude onda možemo pričati do tad te čekaju i Risticevic i MartinovićAjde bre Igi, to ko sMarsa !!! Šta oni imaju sa time ?
Oni imaju druge/kontra zadatke, pa će sa tiraninom zajedno da vise...![]()
Pa što nije osto tamo da radi za tolike pare- nego došo ovde da se vucara po politici gde ni u kom slučaju ne može da zakači više od 3k mesečno.Samo nzn po čemu je on oligarh.. Čovek je bio CO i radio za platu od 200k $ godišnje.. Nije valjda da tih 200k $ pre pozreza spada pod oligarhiju![]()
Ne ulazim u spekulacije to radi vaša vlast a vi se lepite.. Poteze koje je povlačio i koje povlači su njegova stvar ne verujem da ti nesto znaš o tome kao ni SNS.. Činjenica je da je kao stranac došao i preuzeo firmu koja je stajala loše, digao i prodao Adobeu za dobre pare.. Ja to cenim za ostalo nzn niti me interesujePa što nije osto tamo da radi za tolike pare- nego došo ovde da se vucara po politici gde ni u kom slučaju ne može da zakači više od 3k mesečno.
Gde tu logika¿¡
Ma u tom poslu se kupuje sve i svašta i prodaje se sve i svašta, ne može to da se poredi sa državom. Čuj gluposti?!Ne ulazim u spekulacije to radi vaša vlast a vi se lepite.. Poteze koje je povlačio i koje povlači su njegova stvar ne verujem da ti nesto znaš o tome kao ni SNS.. Činjenica je da je kao stranac došao i preuzeo firmu koja je stajala loše, digao i prodao Adobeu za dobre pare.. Ja to cenim za ostalo nzn niti me interesuje
To su sve vrednosti koje neko ima za razliku od tih vaših državnih prvrednika..
Oces da kažeš da su ovi glupaci https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adobe_Inc.Ma u tom poslu se kupuje sve i svašta i prodaje se sve i svašta, ne može to da se poredi sa državom. Čuj gluposti?!
Pa malo nam je prevare od biznismena Đilasa- sad još i od njega. Pa ne može to država toliko da podnese!
Al ja ne gajim predstavu da bi recimo Tim Kuk bio dobar za našu državu, niti za bilo koju. On je običan idiot. Pa tako i kRadulović, što je on nekom završio neki posao, šta sad?Oces da kažeš da su ovi glupaci https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adobe_Inc.
Nzn što me to ne čudi od tebe![]()
Ne znam ja po čemu ti misliš da Tim nama treba- neće ni telefon da napravi kako treba, a šta očekivati za jednu državu¿¡Tim bi bio idealan za našu državu u tome i jeste poenta. Nama trebaju ljudi kao Tim a ne kao Risticevic . ali pošto imate takva merila vrednosti onda više sreće za jedno 100g..
Ne ulazim u spekulacije to radi vaša vlast a vi se lepite..
..
Ništa ti to ne znači na kraju se sve svodi ko, sedi u fotelji.. Njegova pobeda je i to što ti nisu izasli i zaokružilo nekog iz konkurcije.. On trenutno ima apsolutnu vlast to je jedino što se broji.. Bilo to sa 5,10 ili 15% to nije bitnoDosadan si... Za Vučića je glasalo 17%+10% je navukao smicalicama i to je tih 27%, neizlaznost drugih je to povećano na 54%.
Ništa ti to ne znači na kraju se sve svodi ko, sedi u fotelji.. Njegova pobeda je i to što ti nisu izasli i zaokružilo nekog iz konkurcije.. On trenutno ima apsolutnu vlast to je jedino što se broji.. Bilo to sa 5,10 ili 15% to nije bitno
Aj nešto pametno i od tebeNišta ti to ne znači na kraju se sve svodi ko, sedi u fotelji.. Njegova pobeda je i to što ti nisu izasli i zaokružilo nekog iz konkurcije.. On trenutno ima apsolutnu vlast to je jedino što se broji.. Bilo to sa 5,10 ili 15% to nije bitno
Jedan od nedostataka je - ne uliva poverenje ..