Недостаци Вучићеве политике

Neka ste nam govorili.

Jedino da ubaci sve zarađene i oporezovane pare u fondaciju, pa će narod krenuti za njim, da bi se i ostalim oligarsima nedozvoljeno stečena imovina takođe stavila u fondove kojima bi upravljali u podizanju vaspitanja, obrazovanja, privrede, institucija i republike.
Ko da vaspita i ko da raspolaže sa tim parama.. Martinović, Risticevic ne budi smesan..

Trebalo ga je podržati kad smo vam govorili.. Sad je malo kasno.. Interesantno mi je da ih nema nigde ni na medijima od strane pozicije ni na ovim "slobodnim"..
Da da, da podržim prevaranta¿¡
To što ti ne vidiš da je to mućkara, to neka ostane tvoj problem. A ja ni poštenog neću da podržim ako vidim da priča natraške. Neki bi tu vazdan neke eksperimente oprobavali, al na goloj koži naroda.

1572594585700.png

Pa što nije osto tamo da radi za tolike pare- nego došo ovde da se vucara po politici gde ni u kom slučaju ne može da zakači više od 3k mesečno.
Gde tu logika¿¡
Ne ulazim u spekulacije to radi vaša vlast a vi se lepite.. Poteze koje je povlačio i koje povlači su njegova stvar ne verujem da ti nesto znaš o tome kao ni SNS.. Činjenica je da je kao stranac došao i preuzeo firmu koja je stajala loše, digao i prodao Adobeu za dobre pare.. Ja to cenim za ostalo nzn niti me interesuje
To su sve vrednosti koje neko ima za razliku od tih vaših državnih prvrednika..

Pazite, sad mi je sinulo

Ako su Naprednjaci sa Osnovnom, eventualno srednjom skolom 2012e godine do evo 2020a je na pragu, svi redom postali masteri, doktori i profesori univerziteta jer su zavrsili Oksford univerzitet (ubrzane studije u Ljigu :malav:)

Nema sta da se prigovara Vucicevoj politici
Jer u Srbiji su svi sa clanskom kartom partije, zapravo kandidati za svedoke saradnike SANU

Ne ulazim u spekulacije to radi vaša vlast a vi se lepite.. Poteze koje je povlačio i koje povlači su njegova stvar ne verujem da ti nesto znaš o tome kao ni SNS.. Činjenica je da je kao stranac došao i preuzeo firmu koja je stajala loše, digao i prodao Adobeu za dobre pare.. Ja to cenim za ostalo nzn niti me interesuje
To su sve vrednosti koje neko ima za razliku od tih vaših državnih prvrednika..
Ma u tom poslu se kupuje sve i svašta i prodaje se sve i svašta, ne može to da se poredi sa državom. Čuj gluposti?!
Pa malo nam je prevare od biznismena Đilasa- sad još i od njega. Pa ne može to država toliko da podnese!

Oces da kažeš da su ovi glupaci https://en.m.wikipedia.org/wiki/Adobe_Inc.
Nzn što me to ne čudi od tebe :)
Al ja ne gajim predstavu da bi recimo Tim Kuk bio dobar za našu državu, niti za bilo koju. On je običan idiot. Pa tako i kRadulović, što je on nekom završio neki posao, šta sad?
Nije to da ja treba njega da cenim. Meni je dovoljno što ja vidim da on priča gluposti.

Tim bi bio idealan za našu državu u tome i jeste poenta. Nama trebaju ljudi kao Tim a ne kao Risticevic . ali pošto imate takva merila vrednosti onda više sreće za jedno 100g..
Ne znam ja po čemu ti misliš da Tim nama treba- neće ni telefon da napravi kako treba, a šta očekivati za jednu državu¿¡
Neće da napravi telefon kako treba zbog vaćarenja za sitne pare po komadu.
Ako ti je to neki primer :whistling:

Dosadan si... Za Vučića je glasalo 17%+10% je navukao smicalicama i to je tih 27%, neizlaznost drugih je to povećano na 54%.
Ništa ti to ne znači na kraju se sve svodi ko, sedi u fotelji.. Njegova pobeda je i to što ti nisu izasli i zaokružilo nekog iz konkurcije.. On trenutno ima apsolutnu vlast to je jedino što se broji.. Bilo to sa 5,10 ili 15% to nije bitno

Back