Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Bas htedoh da pitam, odakle ljudima takve generalizacije kada je sve toliko subjektivno da subjektivnije objektivno moze biti, ali u maloj dozi..
U,bre nisam te prepoznala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bas htedoh da pitam, odakle ljudima takve generalizacije kada je sve toliko subjektivno da subjektivnije objektivno moze biti, ali u maloj dozi..
U,bre nisam te prepoznala![]()
Kekeke, sad sam skroz seksi, pre sam bio ono, delimicno..
Najbolji je onaj koji mi se svidi a da li truca ili cuti nema nikakve veze.I,odakle ti stalno takve ideje?
Pa odavde..ovde mogu ti se svide samo slova..a znamo cija slova najbolje navatavaju![]()
Pretpostavljo sam da je tako..pa ovaj ja sam bez obzira na te slatkorecive zavidne sujetne ipak dzentlmen i ne mesam im se u poso..ako im pali i ako se zene na to loze molim lepo![]()
Jao, opet neka tajnovitost..
Pa mislim, kad pocnes vec jesti, daj imena..
Osim ako neko nije bacio kletvu da ti otpadnu prsti posle toga ili vec..
Ti si sigurno medju njima,znam to![]()
Ma opasna si ti mala znam te jaPa,bas ti hvala..Prepustio si mi da se sama snalazim.Ne znam kako cu![]()
Jao, opet neka tajnovitost..
Pa mislim, kad pocnes vec jesti, daj imena..
Osim ako neko nije bacio kletvu da ti otpadnu prsti posle toga ili vec..
Ratnice,nisam ti laskalaLaskanje te nece odvesti daleko..
Bar ne dalje od kreveta..
Ma opasna si ti mala znam te jaal samo pitaj shanucu ti ja
![]()
Ratnice,nisam ti laskala![]()
Jao bre, jel mora uvek sa nekim vezivanjem i svim tim..
A bas sam bio, onako, romanticno raspolozen i sad se moram prebaciti u sm mod..
Provokacija mi je uspesno sprovedena![]()
A,sta mi sad ovde kao radimo?Potvrdjujemo njegovu tezu?Pravicu se neki drugi put da nisam cuo..
A,sta mi sad ovde kao radimo?Potvrdjujemo njegovu tezu?Ili moju?
uh..evo sta me zanima..posto je jasno jel da se dame loze na pricu..neke sf zvake..uvijeno pisanje..upakovano u filozofiju..kao nigde reci o sexu..nego vi izmedju redova negde izvucete da je autor tih recitih pisanija dobar bachje..ajde iskreno koliko ste se puta ispalile..i jel bolji filozof..neko ko prica o sexu..ili pak onaj sto cuti i bushi..izvinjavam se za zvezdicu u naslovu
![]()
a zene jesu nedokucive. nemate bre pojma nista o nama![]()