Nedodirljivi

Molim moderaciju da se naslov teme promeni da bi svi imali uvid u to o čemu se radi u ovoj temi. Pola sata sam je tražio i jedva je nađoh.

Inagadadaidudedaibabaamin, a jel ti to pišeš iz ličnog iskustva ? E pa, šaneru, moraju i advokati "malo" da zarade na tvom poštenom lopovluku. Ti bi hteo svu svoju "zaradu" da uzmeš samo za sebe. Eeeee pa ne može batice, moraš malo da podeliš sa drugovima milicajcima, advokatima, sudijama... I oni imaju dušu. :hahaha:

Što se teme tiče: Poruka advokatima u štrajku-je**ti im majku ! :mrgreen: Zato što je to neviđena beskrupulozna stoka lopovska ! :evil:

ja mislim da im je najveći greh što nisu hteli da brane našeg druga ImaGaDaGaVida za džabaka. :hahaha:

Idididi je stara sanerska kajla, kad bi poceli jednom sa tom praksom morali bi pola veka da provedu za dz pred sudijom za prekrsaje :(

A zamisli kad posle cuje Kristijan da Ididi ne placa, a on sam mora da placa... zamisli samo do kakvog bi obracuna doslo kad bi ovaj krenuo da se hvali da njega moraju da brane za dz jer je najveca faca

Krv bi legla :(

Idididi je stara sanerska kajla, kad bi poceli jednom sa tom praksom morali bi pola veka da provedu za dz pred sudijom za prekrsaje :(

A zamisli kad posle cuje Kristijan da Ididi ne placa, a on sam mora da placa... zamisli samo do kakvog bi obracuna doslo kad bi ovaj krenuo da se hvali da njega moraju da brane za dz jer je najveca faca

Krv bi legla :(

:mrgreen::mrgreen:.....shana nije prekrsajno , vec krivicno delo......sha ane..:per:

cudo , bre , jedno , kako vi provincijalci ne znate ni gde ste suplji, a volite da baratate slengom.......;).....sedi , bre, ljakse di si jer kaki si nisi ni za di si .......:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen:.....shana nije prekrsajno , vec krivicno delo......sha ane..:per:

Klanjam se pred tvojim mnogogodisnjim sanerskim iskustvom - ti znas bolje koje te sudije nepravedno osudjuju.

Pravda za prikana marinkobarackog!

handcuffed.jpg

Back