Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Недодери смо ти ми, мош'нас лагат', зајебавати али смо ми увијек исти и све трпимо. Недодер народ, таквога нигдје нема. Све нам покради и утуци нас у појам, ништа нам не можеш, наравно јер смо недодер. Товари, млати и пљуј у лице, опет ништа недодер. Обећај нам нешто па нас завлачи али џаба. Све нам жеље и наде сјеби, опет нама ништа јер смо недодери. Недодер нам је и крштено име, и слава и кућа. Све нам узми што имамо и немамо, опет смо исти недодер. Ни то недодер нам не можеш узети јер погађаш и то недодер је недодер. То недодер постоји само за нас као ријеч, појам и значење. Презиме нам је недодер па смо сви недодери. И племе исто. Пјесме су нам недодер. Ми их исте такве недодер пјевамо недодер времена, и ђеца су нам недодер па их тако и гледамо, задовијек остану ђеца или недодер. Ево и ја недодер, сто и кусур претурих недодер година, недодер живота и смрт ће ми ако је буде бити недодер, никад јој краја бити не може. Биће све наше и унапријед и у назад недодер и тачка. А нијесмо били такви, или јесмо али то нијесмо знали. Научило нас ново доба и недодер људи као ви. И ви сте са сваком работом вашом на жалост недодер, никада вам краја ни одмора од вас јер сте недодер. Е недодер вам матер свима, по сто недодера. Даће бог да вам се недодери и рађају и множе. Да вам умјесто нечега другога недодер роди и процвјета недодером. Недодер да љуљате ви недодери у колијевци. Недодером вас данашњим поздрављам и желим вам сваки недодер у животу.
Срдачно ваш недодер.