Nedjeljom u dva: gost Dragan Džajić

Mandrake

Domaćin
Poruka
4.865
Nedjeljom u dva

Gost emisije je legenda jugoslavenskog nogometa Dragan Džajić. Govorit će o predstojećoj utakmici Hrvatske i Srbije, o tome kakvu atmosferu očekuje te hoće li sport pobijediti traume koje nosimo iz prošlosti. Osim toga Džajić će se prisjetiti svoje igračke karijere te velikih nogometnih trofeja koje je osvajao diljem svijeta.
Voditelj: Aleksandar Stanković
Urednik: Aleksandar Stanković

Inače, gost je najavljen još prošle nedelje, tako da nema veze sa Mamićevim lupanjima, ali verujem da će se toga dotaći...

PS

Maki, ovo nije sportska tema...

Repeat:

OVO NIJE SPORTSKA TEMA!!!!

Šta je trebalo da uradi pa da bude "zanimljiv" ? Da bljuje vatru, da šilji očnjake, da koluta krvavim očima i pljuje Hrvate i njihove "pogane gene", kao što je to radio njegov sportski kolega Mamić ? On je dostojanstveno, kulturno, staloženo odgovarao čak i na provokativna pitanja. Time je pokazao razliku izmedju nas, na jedan dobar i delotvorniji način nego da je istom merom uzvratio na neprimereno baljezganje pomenutog. Bio je iskren i odmeren, hvaleči ono što je bilo vredno hvale i ogradjujući se od vulgarnog i neprofesionalnog. :ok:

Šta je trebalo da uradi pa da bude "zanimljiv" ? Da bljuje vatru, da šilji očnjake, da koluta krvavim očima i pljuje Hrvate i njihove "pogane gene", kao što je to radio njegov sportski kolega Mamić ? On je dostojanstveno, kulturno, staloženo odgovarao čak i na provokativna pitanja. Time je pokazao razliku izmedju nas, na jedan dobar i delotvorniji način nego da je istom merom uzvratio na neprimereno baljezganje pomenutog. Bio je iskren i odmeren, hvaleči ono što je bilo vredno hvale i ogradjujući se od vulgarnog i neprofesionalnog. :ok:

ali je ipak malo i lagao slažeš li se:think: pogotovo o onome stoje govorioda nije znao da su se igrači C.Z. slikali pored čiče Dragoljuba jel tako :D

Pa šta, kad je doadan... A i seljak je ... Ne zna da sastavi dve...

A i syebali smo vas danas u Nišu... Pukli ste 2:0.. To je kraj.... Ćao titula, cigani... Raus!

Molim da se sankcionise ovo rasistichko ispadanje na rachun MOJE Zvezde od strane nekog tamo iz Nis, koji je uz to nosio svojevremeno beli kaish :mrgreen:

Pa jel pevate vi pesmu "Ciganin sam - to ne menja stvari Ciganin je bio i moj stari Imao je sezdeset i dva leta Nije im'o zene ni deteta A kada se zene docepao Za 2 sata me je isklepao "???

Jeste da to "stari" zvuči malo purgerski, ali danas smo čuli za ljubav između zvezde i dinama...

Inače, Tita su zvali stari, a Dražu čiča.... Samo kažem...

- - - - - - - - - -

Icepimo vi be, koj moj si izbuljio s te vrljave oči?

Sve u svemu. glup je ovaj Džajić...

Može LOCK...

- - - - - - - - - -

Emisija koja se neće pominjati ili citirati...

on je legenda, legendetina nad legendama, obozavam tog coveka

nije gloop cenim čoveka ...radi njegove prošlosti ali par puta je dobrano lagao :evil:

- - - - - - - - - -

nisi skontao bit emisije zato ti i je dosadna

a sta je to lagao?

ali je ipak malo i lagao slažeš li se:think: pogotovo o onome stoje govorioda nije znao da su se igrači C.Z. slikali pored čiče Dragoljuba jel tako :D

da li ti znas mozda kada su se oni to slikali? znas li mi reci to ha? kada su se slikali pored cike draze?

Back