Недић. право решење?

Да ли би Недић данас да влада Србијом?

• Да

• Не

• Можда

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ово је већ симпатична формулација: Димитријеви обожаватељи.
У што волим кад ми јутро вако лепо почне, па све са песмом још
Па реко да поделим са обожаватељима.

Него колега Zapadni susjed видим ја мало мало ви са теме на тему те Јевреји оно те Јевреји оно.

Јес ти Јевреј?

Svako ko na bilo koji način podržava čoveka koji je organizovao logore po Srbiji u kojima su ubijani Romi, Srbi i Jevreji, svako ko na bilo koji način podržava čoveka koji je bio postavljen od strane genocidne Nacističke Nemačke, svako ko podržava čoveka koji je Srbijom smatrao samo dve trećine centralne Srbije+Banat, zaslužuje da bude obešen bez suđenja.

Taj nesrećni ološ je kriv za smrt desetina hiljada Srba. On je direktno odgovoran za formiranje logora staro sajamište. Ja ne mogu da verujem da oni koji su vešali Srbe po mom Pančevu danas se smatraju srpskim patriotama od strane "srpskih patriota". Fuj.
Eto kolika je srpska neobrazovanost. I posle se pitate zašto Vojvodina želi da se otcepi. Pa ko normalan želi da gleda glorifikovanje Nacističke Nemačke i njegovih slugu?

Ova tema mora biti zaključana, jer vređa stotine hiljada srpskih žrtava u Drugom svetskom ratu. Zabranjeno je po zakonu veličati okupatorsku vladu Milana Nedića i Nacističku Nemačku!

Sljamu Fasisticki ne pominjes kako Canku ne dize buku protov pokreta 64 zupanije to ne govoris.
Ovde u Rumi pored mene sve manastire su opljackali i spalili Ustase to ne govoris kada se pokrenula inicijativa od strane manastira da Hrvatska plati ostetu za Srem i manastire odmah le Cankov LSV u Rumi digao na noge.
Ma rokacemo se mi po Vojvodini ne brini.

Него колега Zapadni susjed видим ја мало мало ви са теме на тему те Јевреји оно те Јевреји оно.

Јес ти Јевреј?

Znači ako budem pričao o zaštiti pandi ili izlovu ribe, pitaćeš me jesam li panda ili pastrva? :lol:

Ma daj, pa čak ni vi nedićevci & ljotićevci niste tako plitki.

U sustini Srbijom i vladaju neke moderne inkarnacije Nedica - ljudi postavljeni po zelji okupatora i neprijatelja

S tim sto je Nedic imao casnu istoriju sluzbe Srbiji do momenta namestenja za kvislinskog vodju

Daleko vise postujem Milana Nedica od Borisa Tadica.

Ma da bre bolje Nedic, 2 svetski rat, logori, ustase, siromastvo, smrt... nego Tadic!
Voleo bih sve da vas vidim kako bi ste se snasli za vreme Nedica i njegove vlade...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back