Nedeljni ručak

Moj omiljeni čarobnjak priče!! Ovo nije tvoja prva priča koja je odnela sa sobom tajnu, a mi zaintrigirani, opet treba da nagađamo ... Alal vera za obrte...alal vera za uživanje koje si dao čitaocu! :super::klap::cvet:

Zapravo je Zoro na filozofiji otvorio temu "Humanost i savest", u kojem postavlja pitanje pomaganja prosjaka.
Razmišljajući o temi rodila se priča... sa zagonetnim završetkom, naravno. :mrgreen:

Drago mi je da ti se priča dopala. :heart:

Humanost i savest je nova Zoroova tema, a Pametni zub je priču napisao 2011.

I stvarno, koja je poenta s tim starim tekstovima?
Vidim da na konkursima za priču učestvuješ redovno sa starim tekstovima Pametnog zuba.
Mislila sam da si možda ti autor, pa recikliraš svoje stare tekstove, što je po meni ok, mada je, mislila sam, pomalo dosadno da baš svaki put vadiš iz rukava staru priču i nikad ne pišeš ništa novo.
(Zato nekada dobroj priči nisam davala bodove, jer sam uvažavala i trud autora da osmisli nešto zaista novo)

Doduše, nisam bila sigurna da si zaista ti autor, jer Pametni zub perfektno barata ijekavicom, ti perfektno barataš ekavicom, a neko ko je toliko vešt u oba narečja ne bi pravio omaške pri ekaviziranju ijekavštine. Te omaške su prosto pravilo.

Ali i to mi je sve bilo ok dokle god nije bilo priče o tome kako si priču sad napisao, šta te je na priču inspirisalo, isl.
To glumljenje da je priča nešto sasvim novo je nešto što intrigira dodatno.

Pa sad stvarno - o čemu je reč?
To je neki ritual?

Pretpostavljam da ti nisi originalni autor, ali verujem i da nije puka krađa u pitanju.
Ali ako nije to, šta je?

Poslednja izmena od moderatora:

Back