Nedeljko Bajić Baja

gost 423947

Elita
Poruka
21.449
Krem de la krem, elita, gospodin domaće estrade.
Nedeljko Bajić Baja, rođen '68 u Šipovu, od oca Srbina i majke Hrvatice, kao mešanac izuzetno popularan i među Srbima i među Hrvatima.
Čovek za koga se ne može zakačiti nijedan skandal, nijedna afera, popularnost stekao isključivo talentom i božanskim glasom.
Bilo je momenata kad je bilo pokušaja da ga se uvuče u blato rasprave po žutoj štampi, ali se tu Baja pokazao kao gospodin kakav jeste i postavio se nivo iznad svega. Ako uzmemo u obzir da je pljuvačina inicirana od Ace Lukasa u Minimaksoviziji, lako je zaključiti da je Lukas tu pokušao sebi dići cenu. Nije uspelo i posle niza godina se izvinio
https://www.google.com/amp/s/www.ku...ekom-spidu-ali-pogresio-sam-sve-sto-sam-rekao

Postoje priče da je Baja sklon jedva punoletnim devojkama, al pošto nikad nije dokazano ostaje u nivou klevete.
Omiljen među publikom 7 do 77, jednako popularan u svim zemljama bivše Jugoslavije.
Nepravedno mu se pripisuje da je pevač vrcavih i šaljivih pesmica. To je svakako laž... Jer kad se sagleda kompletan opus ovog velikog umetnika, lako je uočiti da prožima samu srž ljubavnih odnosa i leči svako slomljeno srce.
Dakle, Baja...
I jedna od meni najdražih

omot za bajin album iz 1998. nijedna pesma nije reciklirana sa prethodnog albuma.

R-4222000-1436477855-6167.jpeg.jpg

bajin album iz 2004.

R-4221965-1436477548-7613.jpeg.jpg
.

Back