I zato idem..
Početnik
- Poruka
- 2
Bila je to nedelja uveče. Bilo je oko 23:00. Otišao sam u najbližu prodavnicu da kupim neko piće. U toj prodavnici je radila jedna slatka devojka, kad god bih otišao u prodavnicu, radovao sam se razgovoru sa njom. Ima je 25godins, zgodna je, crna, visoka oko 160cm, atletski građena. Bila je u farmerkama i majčici. Nije nosila brus, ali joj nije ni trebao sa obzirom da ima vrlo zategnute grudi. Nisu mnogo velike, ali sve u svemu, baš moj tip devojke. Uzeo sam šta mi je trebalo u prodavnici i kada mi je naplaćivala, video sam joj nabrekle bradavice kroz majicu. Ona me upita hoću li još nešto, a ja prestadoh da gledam u njene grudi i vrlo uznemireno rekoh "To je sve, hvala." Ona me upita "Jel ti nije problem da mi pomogneš da unesem ovo voće ispred?" Naravno da mi nije bio problem. Rekoh: "Da, nema problema." Dok smo unosili voće, ona ispusti jednu gajbicu sa pomorandžama. Oboje smo se sagli, i dok je kupila voće ja sam joj video skoro cele grudi sa obzirom da je majica bila malo veća. Gledajući u te grudi, praktično iz "ptičje" perspektive, k*rac je počeo da mi pulsira i raste. Nekako sam uspeo da sklonim pogled sa njenih grudi i pogledao je u oči. Trebalo je par sekundi dok je videla da je gledam u oči, pa me pogleda i nasmeši se. Tada sam pomislio: "Sad il' nikad". Polako sam joj prilazio dok nismo spojili usne. Na moju sreću, nije se protivila, već je uzvratila poljubac. Polako smo ustali ljubeći se sve strasnije. Išli smo do vrata ne prestajući da se ljubimo, i ona ih je desnom rukom zaključala. Odvela me je u sobu iza gde sam je spustio na zemlju i počeo da je ljubim po vratu, grudima. Ona mi je skinula majicu, a ja sam joj samo podigao majicu iznad grudi i počeo da je ljubim po grudima i telu. Nikada nisam bio sa devojkom koja je imala tako čvrste grudi kao ona. Bilo je zadovoljstvo ljubiti ih. Polako sam se sa grudi spuštao dole ljubeći je po stomaku. Otkopčavao sam joj pantalone. Gaćice su joj bile crne boje, klasične. Skinuo sam joj starke i svukao pantalone. Vratio sam se kod gaćica. Već je bila vlažna. Video sam to po malom brežuljku na njenim gaćicama koji je bio malo tamniji od ostatka gaćica. Ljubio sam je i polako se vraćao ka njenim grudima. Ona mi je otkopčala pantalone. Skinuo sam ih i bacio i napokon izvukao moj nabrekli k*rac. Bilo je pravo olakšanje osloboditi ga. Polako sam joj svukao gaćice. Pičkica joj je bila potpuno obrijana. Naslonio sam usne na usne njene p*čke nakon čega sam jezikom prvo prešao preko celog otvora, a zatim joj ubacivao jezik u pičkicu. Našao sam klitoris i počeo da se igram sa njim jezikom. Ona se jednom rukom držala za dojku, a drugom se čupala za kosu i ispuštala tihe uzdahe. Kad bih baš pogodio mesto, izvukao bih iz nje glasno "AH!" Uhvatila me za glavu ne dajući mi da je podignem. Lizao sam joj klitoris sve brže i polako ubacio prst u njenu pičkicu. Izvukao sam ga i opet ubacio malo brže ne prestajući da joj ližem pičkicu. Radio sam to sve brže dok je ona sve brže uzdisala. Bila je blizu svršavanja. Ubacivao sam dva prsta što sam brže mogao i radio jezikom dok nije svršila uz zadovoljavajuće "Aaaaaah!" Onda sam je opet poljubio, ali ovaj put sam joj uvalio jezik koji je ona vrlo zadovoljno prihvatila. Uhvatila mi je k*rac koji je hteo da eksplodira i olizala ga. Polako je povlačila kožicu gore-dole što me je izluđivalo. Ubacivala je glavić u svoja usta dok ga je i dalje polako drkala... Nije mi mnogo trebalo da svršim, čim sam bio pred svršavanjem, uhvatio sam ga i ispalio nekoliko mlazova sperme po njenom licu. Lice joj je bilo prekriveno spermom, čak je malo sperme bilo i na njenoj kosi. Zadovoljno se osmehnula, malo se olizala, ustala i obrisala lice svojom majicom. Skinula je majicu i bacila je u kraj. Naslonila se na sto i naguzila se. Uhvatio sam moj i dalje nabrekli k*rac i polako joj ubacio u pičkicu od pozadi. Prvo sam ubacio samo glavić, a onda sam polako ubacivao sve dublje i dublje. Izvukao sam ga i opet ubacio polako, nešto brže nego prvi put i onda sam počeo sve brže i brže da ga ubacujem. Ulazio sam i izlazio iz nje dok je ona ispuštala tihe uzdahe. Ispao mi je par puta, ali sam nastavio da ga nabijam u nju. Onda sam je okrenuo, legla je na sto i nastavio sam da je j*bem. Noge su joj bile na mojim ramenima dok sam i dalje prodirao u nju. Spustila je noge i pritiskala me u nju. Legao sam na nju i ljubio po grudima. Bio sam blizu svršavanja, pa sam malo usporio dokle sam mogao, a kad sam bio na samom vrhuncu, nabijao sam ga iz sve snage svršavajući u njoj. Posle poslednjih mlazova sperme koji su završavali u njenoj sočnoj pičkici sam nastavio da ulazim i ulazim sve dok ona nije svršila uz glasno AAAH! i Daaa! Nastavio sam da ubaciujem k*rac u nju dok je ona posle svakog puta govorila tiho da, da, da, da... Iz njene pičkice su izlazile tečnosti, slivala se niz moja jaja i padala na pod. Nastavio sam da ležim onako zadovoljno na njoj dok je k*rac koji se postepeno opuštao i dalje bio u njenoj vrućoj pičkici. Gledali smo se i smešili jedno drugom. Posle nekog vremena smo se sredili i odlučio sam da je pozovem da prespava kod mene. Otišli smo kod mene u stan, istuširali se i zaspali...
Šta je bilo ujutru je već posebna priča...
Šta je bilo ujutru je već posebna priča...