Nedelja ponosa od ponedeljka u Beogradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ped.eri su uvek uz vlast nikad protivu vlasti sto ce reci u rangu sa zandarima
sluge rezima i njegovi pajaci

Oni? Ja bih pre rekao da vecina naseg birackog tela zeli da bude uz vlast. To je ovde vrlo jaka disciplina.
I naravno "da naopaki budu daleko od moje kuce", naravno... Vodja je rekao da je ok da parada bude u Beogradu... i eto je. Aj' nek je odrzi u Jagodini... ili gde god hoces a da nije u Beogradu.
Zakljucices da mi uopste nismo solidarni. A i svaka akcija nam traje najvise tri dana. Hoce neki od desnicara da naprave 'kontra setnju'... Jednu. E bas su se potridili - jednom i nijednom vise. A sto ne prave svakog vikenda po jednu, 50 godisnje? O... treba da se radi... A rezultati padaju sa neba, samo nas cekaju da ih uberemo sa grane? :roll:
Paraderi nisu vazni niti jedan promil... Vazna je vecina koja je takva kakva je... nikakva.

Oni? Ja bih pre rekao da vecina naseg birackog tela zeli da bude uz vlast. To je ovde vrlo jaka disciplina.
I naravno "da naopaki budu daleko od moje kuce", naravno... Vodja je rekao da je ok da parada bude u Beogradu... i eto je. Aj' nek je odrzi u Jagodini... ili gde god hoces a da nije u Beogradu.
Zakljucices da mi uopste nismo solidarni. A i svaka akcija nam traje najvise tri dana. Hoce neki od desnicara da naprave 'kontra setnju'... Jednu. E bas su se potridili - jednom i nijednom vise. A sto ne prave svakog vikenda po jednu, 50 godisnje? O... treba da se radi... A rezultati padaju sa neba, samo nas cekaju da ih uberemo sa grane? :roll:
Paraderi nisu vazni niti jedan promil... Vazna je vecina koja je takva kakva je... nikakva.

vecina je svakog cuda za dva dana dosta pa i u ovom slucaju
i iz prethodnog rezima su isto dolazili i davali podrsku valjda neki karadzic i jos neki toliko je to bitno da se zaboravi ali kao sto vidis spektakularno je bitno da bi potrlo druge nedace u tom trenutku
i tako svake godine iz rezima u rezim...
jer recimo nema ta osetljiva nazovi grupa da se bavi vremena drugim aspektima osetljivosti koji su jako bitnije od seksualne konotacije
stice se zakljucak da oni nista drugo ne rade sem sto se seksaju a od toga se ne zivi,mada vecina njih sto tamo paradiraju upravo od toga zivi

Цео центар града Београда БИЋЕ АПСОЛУТНО БЛОКИРАН ЗА ГРАЂАНЕ - ЈЕДИНО ПЕДЕРИ И ЛЕЗБОСИ МОГУ ДА ВРШЉАЈУ НА НАШ РАЧУН И О НАШЕМ ТРОШКУ..... неће бити никаквих протеста јер ће на улицама бити преко 5 000 полицајаца.....а ево и педери се хвале:

Stojanović: Mnogo manje tenzije na ulicama pred Prajd šetnju

subota, 17. sep 2016, 13:53 -> 14:06
Izvor: Tanjug

Organizator Parade ponosa Boban Stojanović kaže da je sve spremno za sutrašnju Prajd šetnju i da se nada da će proteći mirno kao i prethodne dve godine, bez organizovanog nasilja.

Stojanović ističe da je ove godine primetno mnogo manje tenzije na ulicama, da od strane institucija nije bilo negativnih komentara, da nema toliko javnih pretnji, izostalo je lepljenje negativnih plakata i grafita što je bilo prethodnih godina, te da nema ni nekih organizovanih kampanja na društvenim mrežama.

"Čini mi se da se ta strast polako stišava i da idemo ka nečemu što se zove društveni dijalog, a ne agresivni napad", rekao je Stojanović Tanjugu.

Govoreći o policijskim procenama bezbednosti skupa navodi da oni kao organizatori ne dobijaju procene, već je to stvar koju policija interno radi za sebe i svakodnevno analizira stanje na terenu.
"Ono što se da primetiti je da danas ima mnogo manje tenzije na ulicama, u gradu je prilično mirno, videćemo kako će biti do kraja dana s obzirom na to da se organizuje derbi i još neka dešavanja koja možemo okarakterisati kao anti prajd", rekao je Stojanović.
Primećuje da ove godine ima mnogo manje negativnih komentara i pretnji i na društvenim mrežama u odnosu na prethodne godine i dodaje da su takvi komentari postoje i u Nemačkoj i Švedskoj i da to nije nešto što karakteriše Srbiju.
Trasa Prajd šetnje ove godine biće duža, a šetnja će se završiti zabavnim programom na kome će nastupati Nataša Bekvalac i Marina Perazić.

"Taj program na kraju je zapravo ono što Prajd jeste - proslava ljubavi, različitosti", zaključio je Stojanović.

Педери и лезбоси на власти СУТРА ИМАЈУ СВОЈ ДАН..... каква брука..... каква срамота која ће остати уписана у историју Србије:

БРУКА, МИЛИОН ЕВРА ЗА ГЕЈ ПАРАДУ – А најбољем пилоту у класи Војне академије, дали као награду полован пиштољ!

17.септембра 2016.

vojska-srbije.jpg

У јединице Војске Србије ових дана су ступили потпоручници, припадници 137. класе Војне академије, који су у тај први официрски чин промовисани на свечаности испред Дома народне скупштине, у суботу 10. септембра.

Према обичају, најбољима у класи и по видовима су, од стране Председника Републике, Министра одбране и Начелника Генералштаба, уручене официрске сабље, парадни бодежи и пиштољи са посветом.

Најбољег у виду РВО и ПВО – студијски програм Војно вадухопловство, потпоручника авијације пилота Александра Стевановића, Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић, наградио је пиштољем са посветом.
pistolj-768x437.jpg

Извор: Црвене Беретке
17.9.2016. ОСЛОБОЂЕЊЕ

Режим се уплашио једног човека – Николе Алексића

16. септембар 2016. КМ Новине

На врата породичног стана Николе Алексића из Новог Сада, полиција је прибила забрану скупа најављеног за 18. септембар!
nikola.jpg

На друштвеној мрежи Алексић се обратио јавности личним саопштењем:

Поштовани суграђани, пријатељи и поштоваоци,

Дужан сам да вас обавестим да је полиција јуче, 14. септембра о. г. на врата стана у коме живим прибила Решење о забрани јавног скупа Патриотском блоку за недељу 18. септембра, јер страхују да ћемо бити претња јавном реду и миру због истовременог одржавања јавног скупа Народне јаке Србије која очекује долазак чак 20.000 својих учесника и организације Параде поноса (срама) са око 4.000 учесника! Тиме је полиција недвосмислено потврдила да су оба наведена субјекта режимска, а да је само Патриотски блок изван контроле режима, односно организација на коју режим нема утицај.

Жалба је преко адвоката благовремено поднета МУП, до сутра нам морају одговорити. О исходу ћу обавестити јавност.
Већ сутрадан, у службене просторије Еколошког покрета дошла су два припадника полиције са намером да разоружају Николу Алексића. Из докумената које поседује, може врло лако и недвосмислено да докаже да је један од најузорнијих грађана са јаком свешћу и високом одговорношћу према поседовању оружја.
nikola-aleksic.jpg
Са једног од протеста на којима је Никола учествовао

„На основу Закона о полицији донели су ми Решење о одузимању пиштоља ЦЗ 99 који сам купио ратне 1992. године ради одбране породице. Био сам тада приморан да га купим да бих колико толико обезбедио породицу, пошто сам радио искључиво у трећој смени, по позиву; одлазио сам на посао некад у 01:00, некад у 03:00 сата, а радио сам на завршној обради докумената у Служби друштвеног књиговодства. Породица ми је за то време остајала сама; супруга са сином и ћерком (1981., 1985. годиште) које сам приморао да науче да репетирају пиштољ, усмере ка вратима и повуку окидач уколико неко у мом одсуству (ноћу) покуша да провали врата. Хвала Богу, за тим није било потребе“, каже Алексић.
Не само оружје, већ и сваки комад муниције који је заједно са пиштољем купио, Алексић још увек има на броју! За све ове године, упркос слављеничкој традицији која у Срба влада, Алексић никада није испалио ни један једини метак.
„Дозвољену муницију од 25 комада, коју сам купио заједно са пиштољем 1992. године и данас имам неискоришћену. Из евиденције захтева за куповину муниције се може установити да од 1992. године никада нисам подносио захтев за куповину муниције, нити сам је куповао. Такође морам да кажем да никада нисам носио пиштољ са собом на посао, иако сам одлазио на посао или долазио кући, у ,,глувоˮ доба ноћи, а супруга више бринула за мене, него за могућност да нам неко провали у стан. Никада у животу нисам кршио јавни ред и мир, некога животно угрожавао или претио, нити постоји и један једини разлог за покретање поступка за одузимање личног наоружања“, наводи он.
nikola-aleksic1.jpg

Он нема сумњи ни поводом намере да полиција забрани најављени скуп.

„Пријавом јавног скупа за 18. септембар са препознатљивим циљевима, због којих сам, додуше сам, седам пута протествовао пред тзв. Народном скупштином и једном пред Генералштабом, тражећи од војске и полиције да бране Устав, да стану на страну народа и да ухапсе председника Србије, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе, постао сам претња режиму Србије, због чега морам бити разоружан!
Режим који се уплашио једног човека не треба више да постоји, он се мора срушити или издигнути изнад народа да лелуја на ветру! Тај страх режима од једног човека показује да је режим свестан своје издаје народа и државе и да се, у узалудном покушају да остане и даље на власти, служи свим средствима, чак и разоружавањем само једног човека!
Овај режим је огрезао у издаји народа. Са мном или без мене, питање је тренутка када ће народ изаћи на улице, али онда неће бити праштања. Зато је мој предлог, за који сам осам пута залагао своју слободу, једино могуће мирно решење ове агоније Србије у коју су је гурнули ови издајници на власти.
Војска и полиција морају да бране Устав и важеће законе, то им је дужност и зато су плаћени. Што пре то прихвате, Србија ће мању цену издаје платити“ – поручује Алексић најодговорнијима за овакве стање у Срији, полицији и војсци, а који су дужни и једини могу да зауставе безакоње власти и спрече последице које могу бити огромне ако их са овом немарношћу пренесемо у будућност.

Извор: КМ Новине

Ево огласила се и Мира-кара

17.09.2016. • 15:31 J. Pantović

KUMA PARADE PONOSA ZA SRBIJU DANAS: Spremna sam da svojim kumčićima i kumicama pružim podršku

Poznata glumica ne krije svoje ushićenje, ali i otkriva kako je imati gej prijatelje i kako ih savetuje.

Parada ponosa 2016. biće održana sutra, a manifestacija koja promoviše prava i jednakost LGBT zajednice počeće tačno u podne.

Štafetu od Biljane Srbljanović preuzela je Mirjana Karanović, pa je tako poznata glumica proglašena ovogišnjom kumom Parade ponosa. Svoje ushićenje zbog ove titule ne krije. Spremna je da sutra pruži podršku svim gej osobama, kao što to i radi već duže vreme, pa će svojim govorom i započeti njihovu šetnju Beogradom. Šta će im poručiti, kakav značaj sama parada ima, ali i kako izgleda njihov život u strahu, objašnjava za portal SrbijaDanas.com.

Održaćete govor sutra kojim ćete otvoriti Paradu ponosa. Šta ćete poručiti prisutnima?

- Ja cu se ponašati kao kuma više nego kao govornik. Pokušaću da mojim kumčićima i kumicama pružim podršku i podržim ih u tome da se izbore za svoje lične i društvene slobode.

zasto bi se stideo zbog svoje razlicitosti od drugih?
razlikuju se od ``standardnih`` i invalidi, pa da se zbog te svoje razlicitosti ne razlikuju od drugih dokazuju na paraolimpijadama
ali je strasno sto su svoju razlicitost sveli na pe*d,e//rluk u najgorem mogucem smislu
i svoju razlicitost podvukli pod zute patke, oktobarke petokolonaske revolucije i slicno
parada ponosa u ovoj organizaciji ne zasluzuje nista dugo nego da bude pregazena tenkovima sa svim svojm ucesnicima
ne zbog gejeva, nego zbog manipulacije istima
da sam gej, mene bi bilo sramota da se pojavim tamo i na tu manifestaciju bi gledala sa prezirom
ziveli gejevi, dole parada sa prodanim dusama koje su organizatori

zasto bi se stideo zbog svoje razlicitosti od drugih?
razlikuju se od ``standardnih`` i invalidi, pa da se zbog te svoje razlicitosti ne razlikuju od drugih dokazuju na paraolimpijadama
ali je strasno sto su svoju razlicitost sveli na pe*d,e//rluk u najgorem mogucem smislu
i svoju razlicitost podvukli pod zute patke, oktobarke petokolonaske revolucije i slicno
parada ponosa u ovoj organizaciji ne zasluzuje nista dugo nego da bude pregazena tenkovima sa svim svojm ucesnicima
ne zbog gejeva, nego zbog manipulacije istima
da sam gej, mene bi bilo sramota da se pojavim tamo i na tu manifestaciju bi gledala sa prezirom
ziveli gejevi, dole parada sa prodanim dusama koje su organizatori
U srbiji postoji zanimanje zvano profesionalni gej.. tvoje je da pricas kako si ugrozen i da dobijas pare od EU..

aj da napravimo istinsku gej alijansu koja bi pruzala podrsku i radnicima,trudnicama,invalidima,nezaposlenima,penzionerima
to su sve ugrozene kategorije takodje al niko nema takvu prodju ko d rezima ko lgbt u ovoj verziji

To je samo jasna slika koliko smo mi slabo organizovani. Jedna mala manjina moze da prodje, a ogromna vecina... Mozda i ne zele svi da cute ali je zabranjeno da govore.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back