Nedefinisano

@Dzordzi - dosta je i onih koji kad preuzmes inicijativu, koliko god to suptilno bilo, jednostavno zbrisu u vidu lastinog repa... Bez objasnjenja. Ne pricam o nekome kome se ne dopadamo. Naprotiv.

Dobar deo devojaka i zena sa kojima pricam iznosi cudnjenje i razocarenje upravo povodom sve losijeg i cudnijeg ponasanja muskaraca. Ili su neartikulisani kao da su iz pecinskog doba ili nista ne preduzimaju ili 'vataju maglu na prvi nagovestaj sa zenske strane.

Po meni, nesto je odavno krenulo nizbrdo u musko - zenskim odnosima.

Poslednja izmena:
:ok:slazem se..muka mi je od tog vaganja i procenjivanja..kao da ce im neko nesto ukrasti..prevariti ih..jel gube nesto..ne kapiram cemu taj strah
Ova devojka iz priče poznaje njega dugo, to nije priča šalala koju ti navodiš
kao primer. Oni su provodili dosta vremena zajedno, dešavalo se po ceo dan
da budu zajedno. I ne vidim gde sam ja njega nahvalila, samo ga kroz postove
i ovu temu posmatram kao osobu vrednu pažnje kao što smo i svi mi ostali,
samo što se kod nekog zadržiš, a nekog zaobiđeš.

:dash:nisi ga nahvalila vec ispljuvala to je bilo sarkasticno i zato stavih smajlija koji se smeje..nekom treba 2 dana nekome ocigledno nije ni dve godine dovoljno..imam i ja takvih potencijalnih koje znam 10 godina i kao sto 100x rekoh ako ne bude odmah bolje nista ni da ne bude..jer ispadne penzionerska veza koje se i dalje mogla tako nastaviti bez fizickog kontakta koja prija oboma i niko nista ne preduzima..cak ni dugogodisnja veza u kojoj je bio nije izgovor za stand by

:ok:slazem se..muka mi je od tog vaganja i procenjivanja..kao da ce im neko nesto ukrasti..prevariti ih..jel gube nesto..ne kapiram cemu taj strah

:dash:nisi ga nahvalila vec ispljuvala to je bilo sarkasticno i zato stavih smajlija koji se smeje..nekom treba 2 dana nekome ocigledno nije ni dve godine dovoljno..imam i ja takvih potencijalnih koje znam 10 godina i kao sto 100x rekoh ako ne bude odmah bolje nista ni da ne bude..jer ispadne penzionerska veza koje se i dalje mogla tako nastaviti bez fizickog kontakta koja prija oboma i niko nista ne preduzima..cak ni dugogodisnja veza u kojoj je bio nije izgovor za stand by

Ima toga, kad se razvuče smori i ili jesi ili nisi. A opet nisu svi isti,
možda ima i onih koji bi preko reda međ penzionere:hahaha:.

:lol:dobro..al odakle onda takva neverovatna jednosmerna privlacnost..ja tvrdim da je samo zbog nedostupnosti:hvala:

E vidiš, ja poznajem oboje. On tvrdi da je ona ono što želi. Dopada mu se i hteo bi ozbiljno sa njom,
a ništa ne preduzima :eek:kod nje isto, samo se ne
izjašnjava oko daljih planova, mlađa je od njega prilično, pa verovatno i zato, manje zrela.
Spavala je u njegovom krevetu, a on na drugom, pomoćnom:lol:
i nisu se takli iako gore oboje. Meni nelogično skroz, ali očigledno se dešava.

Poslednja izmena:
A pa to su vec novi momenti u njegovom krevetu:think:to bas ko ova mala s terapije na foxu sto ide..ako mene pitas isto bih reagovao ako je klinka i ako nije imala vezu te 2 god na pr..onda on treba da povuce za oboje a imao je stabilnu vezu..velika razlika

E vidiš, ja poznajem oboje. On tvrdi da je ona ono što želi. Dopada mu se i hteo bi ozbiljno sa njom,
izjašnjava oko daljih planova, mlađa je od njega prilično, pa verovatno i zato, manje zrela.

PA mozda lik ni ne zna sta hoce od zivota...cesto se desi da muskarci koji su na neki nacin neostvareni ne preduzimaju u vezi neke odlucujuce korake...
Opet zavisi koja je razlika u godinama...

@Violet
E vidiš, ja poznajem oboje.

Onda si, mozda, kao izmedju cekica i nakovnja. Nadam se da od tebe ne ocekuju resenje, bar ja ne bih volela da se bavim time posto izgleda zaludno, a oboma se covek moze zameriti :neutral:.

On tvrdi da je ona ono što želi. Dopada mu se i hteo bi ozbiljno sa njom,

Ako se oboje ne izjasnjavaju, a zainteresovani su, u ceme je poenta ? Mozda im je to vrhunac zadovoljstva :neutral:. O kolikoj razlici u godinama se radi ? 40-50 g. :D ? Moze unuka da mu bude pa ne zna da li da je cupka na kolenima i prica bajke ili da se opredeli za ozbiljniji pristup :think: ?

Ne razumem takodje :aha:, ali mozda ni nema svrhe truditi se.. :think:.

Poslednja izmena:
Još jedan ljubavni primer. Poznaju se par godina sa treninga u sportskom
klubu. On je imao devojku, vezu od 8 godina i nije je previše primećivao
zbog toga. Desi se da ga devojka ostavi i on oseti onako slobodan jaku
sexualnu hemiju prema dotičnoj, ali nije hteo da je direktno startuje, inače
je takav, kroz hemiju, priču i potpuno predavanje želi da bude sa devojkom
koja mu se baš dopada, sex sam po sebi ne ceni mnogo, recke mu niš ne
znače. I, dešava se da ga devojka sve više želi, ali on ne želi da se smuva
sa njom. Prošlo je skoro 2 godine, već je prešlo sve granice normale to
"muvanje". Njoj nije jasno, zna da mu se sviđa i on to pokazuje, zašto?..
i ona počinje da beži, pa se vraća, ne zna šta će. Recite vi meni sad,
zašto on ne želi da bude sa njom nego čeka i da li ima šansi da oni budu
zajedno, može li da se desi da ona zauvek ode ili on da odustane od nje i zašto?

on-kukavica i nesiguran.
ona-ne znam sta ceka i sva je prilika da ovde nece biti,ko ceka doceka..Bezi ti glavom bez obzira.Pored takvih ti prodje mladost cekajuci...:mrgreen:

@Violet
E vidiš, ja poznajem oboje.

Onda si, mozda, kao izmedju cekica i nakovnja. Nadam se da od tebe ne ocekuju resenje, bar ja ne bih volela da se bavim time posto izgleda zaludno, a oboma se covek moze zameriti :neutral:.

On tvrdi da je ona ono što želi. Dopada mu se i hteo bi ozbiljno sa njom,

Ako se oboje ne izjasnjavaju, a zainteresovani su, u ceme je poenta ? Mozda im je to vrhunac zadovoljstva :neutral:. O kolikoj razlici u godinama se radi ? 40-50 g. :D ? Moze unuka da mu bude pa ne zna da li da je cupka na kolenima i prica bajke ili da se opredeli za ozbiljniji pristup :think: ?

Ne razumem takodje :aha:, ali mozda ni nema svrhe truditi se.. :think:.

Razlika je 12 godina, ona 25, on 37.
Da, očekuju neki savet (od mene iskusne:roll:), a ja stvarno nemam pojma
u kom su tripu oboje. Evo malopre se čujem sa njom i kaže neće više da
se viđa sa njim...dokle će to potrajati, videćemo:).

Još jedan ljubavni primer. Poznaju se par godina sa treninga u sportskom
klubu. On je imao devojku, vezu od 8 godina i nije je previše primećivao
zbog toga. Desi se da ga devojka ostavi i on oseti onako slobodan jaku
sexualnu hemiju prema dotičnoj, ali nije hteo da je direktno startuje, inače
je takav, kroz hemiju, priču i potpuno predavanje želi da bude sa devojkom
koja mu se baš dopada, sex sam po sebi ne ceni mnogo, recke mu niš ne
znače. I, dešava se da ga devojka sve više želi, ali on ne želi da se smuva
sa njom. Prošlo je skoro 2 godine, već je prešlo sve granice normale to
"muvanje". Njoj nije jasno, zna da mu se sviđa i on to pokazuje, zašto?..
i ona počinje da beži, pa se vraća, ne zna šta će. Recite vi meni sad,
zašto on ne želi da bude sa njom nego čeka i da li ima šansi da oni budu
zajedno, može li da se desi da ona zauvek ode ili on da odustane od nje i zašto?

Mentalne igrice,rekreacija sivih celija....;)Treba imati meru u istim.Bolje bi mu bilo da sto pre odluci,inace ce joj dokurciti cekanje...

Back