NEDEFINISAN PROSTOR NA TRGU SLAVIJA...

Neverovatno je ali je nazalost stvarnost. Rekonstrukciom Trga Slavija,koja je moram priznati,razocarala sve nas
koji smo rodjeni beogradjani.ostale su mnoge nedoumice.? U cemu se ustvari sastoji ta "rekonstrukcija". Sve se
svelo ustvari,na postavljanje fontane,koja se izgleda i sama cudi:Sta ja ovde radim i cemu sluzim,u ovom
saobracajnom haosu,okruzena haoticnim fasadama zgrada,koje pretstavljaju arhitektonski kolaps .

Sta se htelo.a sta se ustvari dobillo.Prakticno,sve se svelo na pomeranje "zebri" za nekoliko metara.Na mestu
srusenih kuceraka,koje su se nalazile na uglu Ul.Kralja Milana i Trga,Gradski Menadzer i Gradinacelnik su po
medijima,na sav glas porucivali da ce tu biti izgradjen park ! A sta je stvarno napravljeno ? Jedan betoniran
prostor,betonska dzungla,koja ce biti neupotrebljiva za gradjane,kada letnje saharske vrucine pocnu.

Sve sam beton.Postavljeni su kandelabri,ali preko njih su navucene najlon kese !!!!Pitao sam danas jednog
radnika,koji se slucajno zatekao na toj betonskoj platformi,cemu ce ona sluziti ? Pa da gradjani sa ovoga betona
gledaju u fontanu,odgovori mi on.Pitam se dali je neko ovde normalan.? Stajati na uzarenoj betonskoj ploci
u uzasnom saobracajnom haosu,"uzivati" u pogledu na fontanu !!!!

Pitam se samo jedno.Zasto smo prevareni,kada su nam obecavali na tom mestu,jedan novi park.:think::sad2:

Vec su mi stvarno isli na zivce,gradjani koji stalno nesto ne veruju,nesto zakeraju,nesto im uvek nije pravo.

Danas 31 Oktobra tg.na TVB Beogradska hronika,gostovao je Gradonacelnik Sinisa Mali.Dakle,unatoc svim

onim nevernim "Tomama",kojih na zalost ima i previse,potvrdio je ranije zadatu rec:"Radovi na uredjenju Trga

Slavija,definitivno ce biti zavrseni 16 Novembra,a mozda i ranije" ! To su reci Gradonacelnika.I sta sad kazete Vi,

koji ste tvrdili,kako Trg Slavija,nece biti uredjen ni do kraja ove godine??? A.Sada cutite.I jos je rekao G.Mali,

da ce dvesta fasada u Beogradu biti obnovljeno o troku grada,u iducoj 2O18 godini.I ne samo tih dvesta,nego

svake godine po dvesta.Zamislite kako ce nas Beograd izgledati,kako cemo biti ponosni.I jos nesto je obecao,

.Gradnja Metroa,pocece vec 2O2O ! Dakle,sve sto je obecano gradjanima,vec je ispunjeno,ili ce biti uskoro.

Iz ovoga primera,iz ovih ogromnih uspeha i dostignuca,gradjani beograda,treba da izvuku pouku,da konacno

veruju kada gradski Celnici nesto gradjanima obecaju,da to nikada nece ostati obecanje.Svako obecanje,uvek

ce kao i do sada,biti izvrseno,na najbolji po gradjane nacin.:worth::worth::worth:

Nema više "sendvići"

Poslednja izmena:
mile - Dragi druze "mile". Ovaj tekst koji si naveo,govori u prilog tome,da mi gradjani,nismo nikakva "zakerala",kako to ti kazes.Na protiv,to govori
o nama da smo pozitivni,da verujemo u obecanja kojie daju ljudi,koji su na naj odgovornijim polozajima u gradskoj Upravi.I ja sam na Prvom
programu,nacionalna (drzavne TV) cuo obecaanja data od strane Gradonacelnika i gradskog Menadzera,da ce na mesto srusenih kuceraka na
Trgu Slavija,biti napravljen park. A sta su kakvo cudo nevidjeno napravili,vidimo tek sada,kada je sve gotovo.I da bruka bude veca,sada cute o
tome,kao da to nisu nikada ni pominjali..Ovaj nas narod je mnogo dobar,ali...(bolje da vise nista ne kazem)...

Лорде,
да би себи дозволио ово што дозвољаваш, али са некаквим покрићем- мораш, пре свега, да се -описмениш.
Заморан си као замена пумпе за воду на "кецу".
1.
Neverovatno je ali je nazalost stvarnost.
Овде "фали" запета; где?
2.
Rekonstrukciom Trga Slavija
Хајде- словни лапсус; али- трг иде са малим словом.
3.
koja je moram priznati
Опет без запете или бар цртице...
4.
razocarala sve nas
Има ли слова "Ч" на твојој тастатури?
...а ово је само први ред твог "текста"...:think:
Имаш ли представу колико је бахатости у твом "критиковању" свега и свачега, са оволико неписмености?
Не очекујем да ћеш схватити ишта од овога што ти рекох; чак није теби ни намењемо.
Ти си изгубљен случај.

Milorde, dete, zar ne prepoznaješ svoj, sopstveni, tekst? Pored toga, što si nepismen, nemaš ni muda da odgovoriš na postavljeno pitanje: koju si školu završio i koje struke, kao i koliko imaš godina? Da znamo da li opštimo sa balavcem, ili nekim matorim kešom opsednutim seksom? Ponavljam, ako imaš muda, stani na crtu pa da vidimo ko si!!!

Lord Gledston;bt307326:
mile - Dragi druze "mile". Ovaj tekst koji si naveo,govori u prilog tome,da mi gradjani,nismo nikakva "zakerala",kako to ti kazes.Na protiv,to govori
o nama da smo pozitivni,da verujemo u obecanja kojie daju ljudi,koji su na naj odgovornijim polozajima u gradskoj Upravi.I ja sam na Prvom
programu,nacionalna (drzavne TV) cuo obecaanja data od strane Gradonacelnika i gradskog Menadzera,da ce na mesto srusenih kuceraka na
Trgu Slavija,biti napravljen park. A sta su kakvo cudo nevidjeno napravili,vidimo tek sada,kada je sve gotovo.I da bruka bude veca,sada cute o
tome,kao da to nisu nikada ni pominjali..Ovaj nas narod je mnogo dobar,ali...(bolje da vise nista ne kazem)...

Poslednja izmena:

Back