NECU

svi manje-vise znamo sta hocemo, ili bar mislimo da znamo.
a sta je sa onim sto necemo? koliko smo tu jasnim samim sebi?
znate li u svakom trenutku, u svakoj cudnoj situaciji, gde su vase granice i kada treba odreagovati sa- ne, ovo nikako ne zelim!
ma sta to bilo...

Vrlo dobro znam sta necu...to su prvenstveno lazi...To necuuu....Volim fer play igru..i kad provalim da je druga strana ne igra...tad znam jako dobro i sta hocu..a to je da mu :bye:

znate li u svakom trenutku, u svakoj cudnoj situaciji, gde su vase granice i kada treba odreagovati sa- ne, ovo nikako ne zelim!
ma sta to bilo...

Hocu sve i necu nishta....ne postoji apsolutno ne niti isto takvo da.Mnoge stvari za koje sam govorio da necu nikada raditi,radio sam a najveci deo onoga shto sam tvrdio da hocu nisam nikada.Izgleda da je to tako u zivotu,ne znachi da.

ma sta to bilo...

ja uglavnom vise znam sta necu nego sta hocu, tu sam vise definisana, bolje poznajem svoje granice u tom nekakvom "kontekstu negacije".....maaaada, iznenadila sam samu sebe koliko sam te svoje "necu granice" pomerala zbog nekoga....i, koliko se nisam kajala posle toga ...

nemam nekih dilema oko onog sto hocu i necu niti imam osecaj kajanja...od njega bezim i bojim ga se....zato, kad imam neku dilemu, ulozim svu energiju u resavanje....suvise dobro poznajem sebe, godine su mi trebale da ukapiram ko sam i sad je lakse....imam jasan zivot, ne uskacem u situacije za koje znam da mi nece prijati, nisam alava.....:)

ma sta to bilo...

Posotje neke granice..neki principi..koje se ne smeju pogaziti...
E sada u svakoj situaciji je tesko znati sta ciniti...mada obicno iskuliram...odbrojim do 10 pa odlucim.....treba pokusati hladne glave reagovati...nekada upali,a nekada ne..

Back