Necu zaboraviti...

Proteklan 4 mjeseca koja su iza nas....nijednu rec koja je napisana ili recena ,nijedno tvoje "volim te".....nijedan poljubac,osmjeh,suzu....nijednu strepnju.... iznenadjenje i tvoje blesave fix ideje ....izazivanje i moje i tvoje ...tvrdoglavost....tvoju nadurenu facu kad te tjeram od sebe da bi otisao da spavas ili da jedes .....jutra koja smo docekali budni ...pricajuci.....i jos mnogo toga sto je bilo i sto ce biti :heart::cmok2:

Necu zaboraviti ovaj zadnji mjesec, kad sam se osjecao presretno, i jos se tako osjecam. Necu zaboraviti moju ljubav, sve ono izludjenje, tuzne i srecne trenutke, ludoste koje smo radili, zezanje po forumima, na chatovima...

Necu zaboraviti sva ona ljubav koja mi je dala. Sva ona pisma koja je napisala za mene, sve poruke... Necu zaboraviti nje... NIKADA... VOLIM JE:heart:

Necu zaboraviti...
Jedno leto, Exit 2009, sjaj u travi..njegovu glavu mome krilu..skrivanje od tudjih ociju, neznost u pogledu nekog ko moj nije..caroliju trenutka i strah i strepnja jer jutro menja sve...
necu zaboraviti..dodir pun stidljivosti, numeru koja je sadrzala sve sto smo oboje mislili, ukradeni dan, zalazak sunca..izlazak sunca...Razgovor tih, iskren..poljubac usana koje ljube neku drugu...

Necu zaboraviti jedan februar, jedan sneg, jedan Kragujevac i jednog...

Sta je to sto vi nikad necete zaboravit? Da li sam ja jedina, nepopravljiva romanticna budala ili me je ovaj jebeni zivot naveo da tako mislim i da se oseceam tako,

Smejanje,zagrljaje,dodire ,svaki tren sa njim...i to da ga vise nemam..i nikada ga necu ni imati

Nikada necu zaboraviti 2007. godinu...Period od 6. jula do 6. decembra... To je bio najlepsi period u mom zivotu....:heart: Tada sam zavolela jednog decka...Eh,kada bih mogla da vratim vreme na samo jedan dan,bila bih najsrecnija :D...

Back