- Poruka
- 24.781
Pa ima, vakcina je pogorsala njegovo zdravstveno stanje a Nina kaze - ne mora da svira. Da je umro moglo bi da se kaze - pa dobro, dosta je i ziveo.Ovo boldovano stvarno nema veze sa njegovim izjavama
kada ce i da li da svira.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ima, vakcina je pogorsala njegovo zdravstveno stanje a Nina kaze - ne mora da svira. Da je umro moglo bi da se kaze - pa dobro, dosta je i ziveo.Ovo boldovano stvarno nema veze sa njegovim izjavama
kada ce i da li da svira.
On ima poodavno dijagnozu periphere Neuropathie, imao je nekePa ima, vakcina je pogorsala njegovo zdravstveno stanje a Nina kaze - ne mora da svira. Da je umro moglo bi da se kaze - pa dobro, dosta je i ziveo.
Uostalom jeste,jer ne moze da zivi mora da putuje da zaradi za leb kao i ostala populacijaOn ima poodavno dijagnozu periphere Neuropathie, imao je neke
nezeljene efekte posle vakcine, a pominje samo 1 vakcinu ( Astru),
uostalom, nije ni morao da se vakcinise.
Niko mu nije rekao da ne mora, naprotiv njegov lekar je preporucio da primi vakcinu jer kao spada u te rizicne godine. Naravno, vakcine nisu testirane pa ko je znao kako ce on sa tom svojom dijagnozom da reaguje. Eto, sad znamo.On ima poodavno dijagnozu periphere Neuropathie, imao je neke
Па и ти ниси морала да се вакцинишеш.On ima poodavno dijagnozu periphere Neuropathie, imao je neke
Немој да ми живцираш симпатију?Niko mu nije rekao da ne mora, naprotiv njegov lekar je preporucio da primi vakcinu jer kao spada u te rizicne godine. Naravno, vakcine nisu testirane pa ko je znao kako ce on sa tom svojom dijagnozom da reaguje. Eto, sad znamo.
да ли си стварно ово написао/ла?ne mora da svira ..i resio je svoj problem
и за тебе питање: да ли си својевољно написала овакав став или те је неко натерао?Vakcinu primio, da li je morao ili ne nije ni vazno. Ne mora ni da zivi, ako se neko pita.
Pa stvarno ne mora da svira ako zahteva od organizatora uslove kojeда ли си стварно ово написао/ла?
зашто?samim tim sto se vakcinisao nema pravo na izjavu :necu da sviram tamo gde od publike zahtevaju kovid potvrde
Проблем је озбиљнији јер је у питању фашизација друштва - односно још горе стање јер се више и не гледа да ли је неко поремећен већ да ли је у стању да размишља... Ковид-фашисти сматрају да им је све дозвољено само зато што прихватају сваку "меру" (на сопственом заглупљивању) без поговора... па чак и да кажу како неко не треба ни да живи аконе види "царево ново одело"...Pa stvarno ne mora da svira ako zahteva od organizatora uslove koje
drzava ne dozvoljava. Sta mu drugo preostaje? Uostalom i sam kaze
da nece pod takvim uslovima da drzi koncert.
Ja mogu do sutra da razmisljam, drzava donosi propise i za saobracajПроблем је озбиљнији јер је у питању фашизација друштва - односно још горе стање јер се више и не гледа да ли је неко поремећен већ да ли је у стању да размишља... Ковид-фашисти сматрају да им је све дозвољено само зато што прихватају сваку "меру" (на сопственом заглупљивању) без поговора... па чак и да кажу како неко не треба ни да живи аконе види "царево ново одело"...
Размисли о томе...
Pogresno si shvatio, napisano je u stilu - vakcinu je morao da primi a za sve ostalo sta mu Bog da. Ne mora da svira, ne mra da zivi, samo vakcina se mora. Nema to veze sa mojim stavom.Да ли је могуће да се на форуму од модератора форума шире нацистичке пароле и ставови?
Онда се извињавам за реакцију.и за тебе питање: да ли си својевољно написала овакав став или те је неко натерао?
Pogresno si shvatio, napisano je u stilu - vakcinu je morao da primi a za sve ostalo sta mu Bog da. Ne mora da svira, ne mra da zivi, samo vakcina se mora. Nema to veze sa mojim stavom.
Дакле, ако држава донесе прропис да сваком лопову који вам приђе морате одвојити по 5% од плате да вас исти не би покрао, ви ћете да прихватите такав закон?Ja mogu do sutra da razmisljam, drzava donosi propise i za saobracaj
i za pandemije, skole, poplave, pozare, a ako mi se ne svidja onda
cu je bojkotovati tako sto necu da sviram.
Drzava u kojoj on zivi ne donosi takve zakone tako da je tvoje pitanjeДакле, ако држава донесе прропис да сваком лопову који вам приђе морате одвојити по 5% од плате да вас исти не би покрао, ви ћете да прихватите такав закон?
У ствари донела је, ковид закони, прописи, мере, препоруке управо имају исти ефекат... Неко ти одређује да узмеш вакцину која ти у стварности не треба осим што ће на тај начин некоме бити омогућено да отме паре из буџета науштб свих других потреба друштва...Drzava u kojoj on zivi ne donosi takve zakone tako da je tvoje pitanje
besmisleno. Nego sta bi kako reagovala FC Barcelona ako bi
Mesi rekao da nece da igra pred praznim stadionom?
I nemoj. Sedi kuci i guli gitaru.Rekao je jedan od najpoznatijih gitarista Erik Klepton.
U tekstu kaze:
Jedan od najpoznatijih gitarista na svetu imao je lošu reakciju na vakcinu, nakon čega je odlučio da neće podržavati mere prema kojima svi posetioci koncerata moraju da prilože potvrde o vakcinaciji.
Slavni muzičar Erik Klepton najavio je kako neće svirati na koncertima koji od posetilaca zahtevaju kovid propusnice, odnosno, potvrde o vakcini.
Kao razlog naveo je svoje iskustvo s užasnim nuspojavama vakcina kao i tvrdnje da su vakcine sigurne nazvao propagandom. Sve je to izložio u pismu italijanskom arhitekti Robinu Monotiju Graciediju, koji je takođe javno ustao protiv vakcina i s Kleptonovom dozvolom pismo i objavio.
"Nakon prve doze AstraZeneka vakcine imao sam jake nuspojave koje su trajale deset dana. Nakon što sam se oporavio, rečeno mi je da do druge doze mora proći još 12 nedelja. Ipak sam drugu dozu primio nakon samo šest nedelja, a reakcija je ponovno bila katastrofalna. Trnule su mi ruke i noge, a gotovo dve nedelje bio sam potpuno bespomoćan i bojao sam se da nikada više neću moći da sviram. Inače patim od periferne neuropatije i nisam ni trebao da priđem toj igli, ali propaganda me uverila da je vakcina sigurna za sve... ", napisao je gitarista koji navodi kolegu muzičara Vana Morisona kao osobu koja mu je otvorila oči o vakcini. Svoju odluku da neće svirati na koncertima koji zahtevaju potvrde o vakcinaciji Klepton je objavio nakon što je britanski premijer Boris Džonson najavio kako će od septembra svi posetioci koncerata i noćnih klubova morati da pokažu potvrdu o vakcinaciji.
"Nakon te objave osećao sam se obvezanim da kažem da neću nastupati ni na jednom mestu gde se diskriminiše publika", zaključio je Klepton.
theworldnews.net