sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Ja se najradje ne bi nikad ozenio i verovatno cu uspeti u tome.
E sad koliko je stvarno tesko biti sam?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma extra je i da nadjes neku izbegnes papirologijuJa se najradje ne bi nikad ozenio i verovatno cu uspeti u tome.
ko je led da se bakce svim timmože da se živi sam, ali nije za svakoga, ako možeš da biraš bolje se oženi pa ako ne bude išlo razvedi se.
Ako ja umrem pre nje, onda ona ostaje sama. Vidite koliko je ustvari sve to egoisticnoMuka to,skoro umro covek sam..joj,da ne pricam
I setim se tako nekih tvrdoglavih
tako su sve njegove teme veoma kompleksneSinke,ako pitas ozbiljno,ima situacija kad i nije tako dobro biti sam...
Sve zavisi sta ti hoces,zavisi kakav zivot prizeljkujes...
A sto si stariji vise ti treba neko da je pored tebe.Ljudi se smeju penzionerima kad se zene/udaju,a njih ubi dosada,jedno drugom podrska..Vrlo kompleksna tema na koju nema univerzalnog odgovora.
iz tegle, sekte ili braka?Brak je ko sekta, u početku med i mlijeko a onda jedva živu glavu izvučeš iz nje![]()
Sa teglom su im rastanci ipak najbolniji!iz tegle, sekte ili braka?
sam je i doso novaj svetMuka to,skoro umro covek sam..joj,da ne pricam
I setim se tako nekih tvrdoglavih
Pu, pu... daleko bilo! Ali ja mislim da će žena već nekako preživeti!Ako ja umrem pre nje, onda ona ostaje sama. Vidite koliko je ustvari sve to egoisticno