Neckermann???

Uh... vidi, ja dobila za rodjendan bajs. Naravno 'izvukla' sam od onog ko mi je poklonio koliko je para pukao i poshto sam ukapirala da su jeftini, reshim da kupim traku. Medjutim, nemam vishe nikakav kontakt telefon, ali pokushavam da ga pronadjem, pa... ako uspem - podelicju :)
E sad, trake su naravno skuplje; postoji mehanichka (pretpostavljam - nema motor, vecj koliko verglash, toliko brzo ide) i ona sa motorom (nekoliko brzina, nagibi, merachi kalorija, blabla..); prva je oko 9000 din, druga je 15-20000 din u zavisnosti od modela.

To bi mi mnogo znacilo, ja bi pukla i tih 7000, ni to nije tako mnogo, ali kad vec moze i manje.
A traka je super i bez motora, prava stvar! Ja sam bre 2,3 puta isla na toj traci po nekih 20 minuta, farke su mi ispadale, vec posle 5 dana... Mada, priznajem, veca potreba za hranom :oops:

Black_cat:
Uh... vidi, ja dobila za rodjendan bajs. Naravno 'izvukla' sam od onog ko mi je poklonio koliko je para pukao i poshto sam ukapirala da su jeftini, reshim da kupim traku. Medjutim, nemam vishe nikakav kontakt telefon, ali pokushavam da ga pronadjem, pa... ako uspem - podelicju :)
E sad, trake su naravno skuplje; postoji mehanichka (pretpostavljam - nema motor, vecj koliko verglash, toliko brzo ide) i ona sa motorom (nekoliko brzina, nagibi, merachi kalorija, blabla..); prva je oko 9000 din, druga je 15-20000 din u zavisnosti od modela.

Nema motor, ima magnet i pod stalnim nagibom je i moze da ima merac kalorija, vremena... Ovima od 10-15000 se desava da se pokvare, a popravka je ko pola te cene... Traka je zakon za zimu! :D

roba je ok....tehnika takodje...iako "zvuchi" kao fush...
proverite oznake...googlajte malo...
videcete da su u pitanju prilkichno kvalitetne stvari...
samo nisu brandirane...i otud manja cena...
zaista...googlajte..uporedite modele...oznake...

Nekermann je nemacki katalog i stvari su uglavnom
lose(verujte mi)i prava je sreca potrefiti nesto kako treba.Oni koji su zadovoljni pravo je cudo da su nasli nesto da valja.Odeca je sranje(lepse je kupiti kod turaka)elektricne stvari onako o la la
Moj savet ne bacajte pare bezveze!

Back