Nećemo Leku!

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.212
Atelje 212 je večeras gostovao na "38. susretima pozorišta / kazališta" u Domu kulture
u Brčkom Distriktu ( BIH) sa predstavom "64" u režiji Alise Stojanović.

U predstavi igraju:

Screenshot_61.jpg

Glumci su večeras javno diskreditovali rad u Komisiji Susreta glumca Branislava Lečića i objavili
sledeći proglas:

Screenshot_62.jpg

Dobar glas se daleko čuje, loš još dalje...

Nisam ja protiv Branislava Lečića, čak šta više mislim da je nevin. Da nije nikoga silovao. Ali to je samo mišljenje.

Naknadna pamet sam mislio na to da se neko seti da je bio silovan nakon desetak godina. Ili koliko godina već. Kad njemu odgovara, a ne kada se zaista desi. Naravno da sam protiv nasilja i silovanja, ali sam i protiv naknadne pameti....Selektivne pravde, i onoga što sam izneo iznad...

Atelje 212 je večeras gostovao na "38. susretima pozorišta / kazališta" u Domu kulture
u Brčkom Distriktu ( BIH) sa predstavom "64" u režiji Alise Stojanović.

U predstavi igraju:

Pogledajte prilog 1053532

Glumci su večeras javno diskreditovali rad u Komisiji Susreta glumca Branislava Lečića i objavili
sledeći proglas:

Pogledajte prilog 1053540

Dobar glas se daleko čuje, loš još dalje...
Подржавам Светог Леку од првог дана када је у Ђидином таблоиду објављена лажна оптужба, и ја кажем - ово је ко` поручено! Сада кад је апсолутно доказано да је оптужба за силoвање била лажна [подвлачим: значи не оно да нема довољно доказа, већ је ван сваке разумне сумње апсолутно доказано да је Madame Cash Only Danielle лагала] ово ће само дати Св.Леки додатни материјал за даље нападе на лажног опозиционара Друга Ђида који му је све то и наместио!

O ovome pričam. Tri godine joj okay a onda se seti da se žali. Odmah se žali....

Sve je to više politika nego stvarni čin zlostavljanja.
Protiv kojeg sam apsolutno protiv. Bilokakve diskrimanacije, maltretiranja i/ili silovanja.

Prilozi

• 20211120_105517.jpg
    20211120_105517.jpg
    48,4 KB · Pregleda: 5
Optužen je krivo.

Није !
Било је нешто,
сетимо се његових изјава од пре пар месеци !

Није порицао да је било секса, већ да је било насиља !
Односно чак ни то није порицао,
већ је ствар између редова представљао као "погрешно схваћене сигнале",
отприлике,
"уздисала је док сам занемаривао њено Не ! - био сам убеђен да ужива".

Ако је Лечићу за утеху,
многи од нас имају слична искуства,
и нико није "прави" силоватељ, онај из жбуна што спопада непознате жене.

Али дошло време да жене тргују својом чашћу,
хммм,
а кад није било тако ???

:think:

Poslednja izmena:
Isto. Baš zato i verujem da silovanja nije bilo. Verovatno je bio dobrovoljni sex sa obe strane (...)
Није било никаквог секса између њих двоје, чак ни "ватања", ни било ни пољубаца, ничега. Све је измишљотина, осим да су разговарали о евентуалној улози Светог Леке у њеном пројекту играног документарног филма. И то је доказано на више од 1500 страница полицијског извештаја.

Nego ta "zavjera" protiv njega, toliki ulozen trud da mu "smjeste"...
Lecic mozda igra u boljim dramaturgijama, ali je izgleda ljubitelj zapleta spanskih sapunica i turskih karakterizacija likova.

Back