Srboskizborim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.581
Bilo je puno početnog optimizma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je lijepo objasnio Stipe Mesić, kojeg je Putin odlikovao medaljom za doprinos antifašizmu.Šta je sa Bosnom i Hercegovinom? Da li bi Republika Hrvatska mirno prihvatila eventualno samostalnu i nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenje Republike Srpske i Republike Srbije, tako da su granice Republike Srbije na Uni i Savi i prema HR kantonima u Hercegovini? Kakvi su interesi Republike Hrvatske u vezi s tim?
To je lijepo objasnio Stipe Mesić, kojeg je Putin odlikovao medaljom za doprinos antifašizmu.![]()
Oво је ЈНА муслимна ,хрвата ,шиптара колико хоћешBilo je puno početnog optimizma.
Oво је ЈНА муслимна ,хрвата ,шиптара колико хоћеш
Негде сам читао да је пола генерлаштаба ЈНА било Хрвата
Aтиф Дудаковић био на задру ,Изет Нанић у Вуковару где је био онај Сефер Халиловић и други кад су они напустили ЈНА
У БЛ се доста муслимана одазвало када је у љето 1991 била ЈНА мобилизација
Ево једно ћетника из југоћетничо комунистичке југосолдатеске
Вјероватно се прикључио патриотској лиги и зеленим береткама и погинуо у борбама око ПриједораTog snajperistu je ubila VRS 1992 godine iako je bio lojalan srpskim vlastima, opet je ubijen. Čak je tražio da bude srpski vojnik VRS, nije mu dopušteno. Ubijen je.
Вјероватно се прикључио патриотској лиги и зеленим береткама и погинуо у борбама око Приједора
Било је муслимана колико хоћеш у ВРС то су углавном били југокомунистички оријентирани људи
Прве жртве у Приједору су били 2 Srbina i Хрватa припадници ЈНА а не вјерујем пуно у муслиманске приче јер су обично лажNije, veruj poznat mi je lično slučaj tog čoveka. Nije se priključio Alijinoj vojsci, ubijen je ispred svoje kuće kad je krenulo "čišćenje". Naprotiv čovek se bio prijavio u srpsku vojsku. Nije bežao, mislio je da je bezbedan, da ga niko neće dirati, ali se prevario i platio je smrću. Ubila ga je Vojska Republike Srpske.
Вјероватно се прикључио патриотској лиги и зеленим береткама и погинуо у борбама око Приједора
Било је муслимана колико хоћеш у ВРС то су углавном били југокомунистички оријентирани људи
Nista .Bosna ima dva entiteta. Oluje nece vise biti jer Srba vise nema u Hrvatskoj . u stvari ima ih jako malo da bi predstavljali pretnju. Amerikanci su Hrvatsku ostavili neokrnjenu ali uz ustupak u Bosni ,tj nece biti faktor u Bosni . Nece dobiti entitet nikada ,takav je dogovor kao i sto Bosnjaci nece nikada dobilti celu Bosnu.. Secate se euforije kada se dogovorilo da Bosnjaci dobijaju 51% bivse Bih. Tako da je svako po nesto dobio ali i izgubio.Šta je sa Bosnom i Hercegovinom? Da li bi Republika Hrvatska mirno prihvatila eventualno samostalnu i nezavisnu Republiku Srpsku ili ujedinjenje Republike Srpske i Republike Srbije, tako da su granice Republike Srbije na Uni i Savi i prema HR kantonima u Hercegovini? Kakvi su interesi Republike Hrvatske u vezi s tim?
Jbg, nije EU za svakoga.Nista .Bosna ima dva entiteta. Oluje nece vise biti jer Srba vise nema u Hrvatskoj . u stvari ima ih jako malo da bi predstavljali pretnju. Amerikanci su Hrvatsku ostavili neokrnjenu ali uz ustupak u Bosni ,tj nece biti faktor u Bosni . Nece dobiti entitet nikada ,takav je dogovor kao i sto Bosnjaci nece nikada dobilti celu Bosnu.. Secate se euforije kada se dogovorilo da Bosnjaci dobijaju 51% bivse Bih. Tako da je svako po nesto dobio ali i izgubio.
Medjutim svet se nesto brzo menja pa mozda dodje do novih dogadjanja . Kada bi svi bili u EU granice ne bi bile toliko bitne kao danas.
U Bibliji je predskazano da će doći veliki lažovVučić koliko laže verovatno bi prevario i poligraf..izgoreo bi i poligraf od njegovih laži sve što priča je laž laže a ne trepne
Ниси ти побЈегао у ИНОЗЕМСТВО, Фатино Пиле, ти си побјегао од мозга************** Kad sam video da mi ubijaju ljude a mene optužuju da sarađujem sa muslimanima i da bi mogao i sam platiti, "digao sam ruke od svega" i dezertirao i pobegao u inostranstvo.
Pogledajte prilog 984028
Mlada srpska žena, devojka srpskog vojnika sa kojim je na slici, kaže: "To je SRPSKI JUNAK pravi od staroga kova, takve ima samo SRPSKA ZEMLJA ova" (Vukovar, Istočna Slavonija, REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA 18.11.1991)! CCCC![]()
![]()
Ниси ти побЈегао у ИНОЗЕМСТВО, Фатино Пиле, ти си побјегао од мозга
што се види из твојих небулоза и конфузије у твојој главуџи!![]()
Kakva patetična scena. Sve uništeno, ali kip Isusa je netaknut.
A desno "Prvi maj".
Patetika do jaja.