Радикали су већ били на власти када је Косово било под К-Фором: 1999. и 2000,
и јесу га вратили?
Не да нису, него им није ни падало на памет. Слика тадашњих радикала је ширење на коктелима са ЈУЛ-овцима у убеђењу да ће владати још много година.
Аспирација СРС-а на изборима у септембру 2000. била је да тог пута самостално освоје власт.
Русија је "препорођена" зато што извози нафту паметнијима од себе, а та нафта има вредност зато што ван Русије има људи који нешто раде осим политичких убистава.
dokle cete da vise lupetate pogotovo ti jaguare jel li?imas li ti bar malo obaraza i srama.
nato i kfor su potpisali ugovor sa vlasti iz 99 godine,da ostaju na kosovu 8 godina(otprilike mrzi me sad da googlam) e ako se ne sredi situacija,po istom ugovoru otprilike jos 4 ili tako nesto ali uglavnom taj ugovor jos postoji.
to je dos trebo da uradi,medjutim necu se tom polemikom baviti nije ni bitno aj da kazemo da ljudi nemaju sredstava pa da im se oprosti,ali slugerisanje nato-u i pustanje siptarskih terorista na slobodu,kompletno razoruzavanje vojske,usput jel znas koliko imao vojnika?duplo manje od hrvata a po trenutnom stanju trebali bi da imam jedno 5 puta vise i mnogo toga jos.
radili su i to da se ti nalazis na slobodi sto pritom ne bi smeo kako pises o rusiji.
da pises neutralno o rusima pa bi u normalnoj srbiji bio sumljiv.
evo ti kao simpatizer okupatora si jos na slobodi

tkacio:

tkacio:
a ti tvoji kompleksi gospodje odvrajt sto rusi imaju vise nafte kako kazes je nama bogom dana i barem prodaju svoje a ne kao ameri tudje.
i ko je to pametniji od rusije,ko si ti da znas ko je pametniji.
ajde reci mi ko je pametniji od rusa,sta oni su glupi je li?
pa i onda smo mi srbi glupi.........e aj da mi to kazes u lice ....ccc....koja marva