nece golf da mi ide preko 85kmh

Јел дизел или бензинац?
Како неће, како се понаша кад даш гас, јел штуца, или не прима гас, или реагује али не вуче?
Не може нико да ти каже шта је тек тако, из главе...

Ljudi stao mi je golf sada nece preko 25kmh,najverovatnijeje filter,

Ako vec sumnjas na filter, promeni ga. Jel imas garazu? Ako imas, neka odsedi malo, pa u sred dana, kad temperatura koliko - toliko poraste, probaj onda da ga provozas, mozda je ipak nesto smrzlo. A kad su ti radili generalnu, jesu mozda prali rezervoar goriva? Moze da se desi da je ostalo vlage, a mozda je i djubre iz goriva, pa ako vozis sa par litara u rezervoaru, povukao je i zapusio negde. A verovatno zbog toga sumnjas na filter?

Golf 2 pa jos dizel a nece da ide???? Najbolji auto na svetu,...to je nemoguce :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Na koliko obrtaja ti radi motor? ako "prima gas" i penje obrtaje a ne ide,onda je verovatno do lamele,ako se " gusi" i nece preko 2000-2500 prm onda je dovod goriva (zaledjen,zapusen filter itd)

Poslednja izmena:
Evo duza verzija problema od juce upali bez problema lepo povuce prva ,druga,treca ubacim u cetvrtu do 60 km na sat brzo dodje i zatim pocne sporo da raste brzina kad bi treba da je vec preko 100 on je na 80 i ne mrda dalje a papucica gasa je do kraja pritisnuta i cini se kao da je to maksimum da brze nemoze.

To meni lici na zapusen filter - nafte ili vazduha.
Npr, Mercedesov dizel iz W115/W123 nece da ide uzbrdo kad je zapusen filter vazduha (bukvalno, to je dijagnostika :lol: ), a i na drugom autu kad odradis restrikciju usisa znacajno se smanji maksimalna brzina, jednostavno ne dobija dovoljno vazduha. I potrosnja ide u nebesa.
Simptom zapusenog filtera goriva je ono drugo, da nece da ide nikako (odnosno tih 25 km/h).
U svakom slucaju, oba filtera za Golfa kostaju nesto tipa 600-700 dinara, tako da i nije neki izdatak da se promene.

Back