- Poruka
- 90.713
To se najbolje vidi u ovoj anketi.U Srbiji se za sve krivi opozicija...
Lud narod traži dlaku u jajetu dok ga jasi tiranin.
Niko ne valja haha.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se najbolje vidi u ovoj anketi.U Srbiji se za sve krivi opozicija...
Lud narod traži dlaku u jajetu dok ga jasi tiranin.
Pa normalno da ne valja. To sve go neradnik i dzabalebaros.To se najbolje vidi u ovoj anketi.
Niko ne valja haha.
Па ако ћемо у ситна цревца, онда су и "лидери" рехметли СзС-а "издали шетаче" оног часа када су сели прекопута Друга Ивице као председника "нелегитимног" парламента, а да би водили дијалог о изборним условима.(...) Hajde protiv i Vučića i opozicije u isto vreme, pa ne samo to, već i protiv sopstvene javno date reči. Kao da nikome ko je protestovao širom Srbije 2018-19 godine nije značilo ništa što su javno obećali...
To se najbolje vidi u ovoj anketi.
Niko ne valja haha.
Па ако ћемо у ситна цревца, онда су и "лидери" рехметли СзС-а "издали шетаче" оног часа када су сели прекопута Друга Ивице као председника "нелегитимног" парламента, а да би водили дијалог о изборним условима.
Нећемо се сада расправљати шта је старије дал` кокошка или јаје. "Лидери" СзС су нам у својој "бојкот кампањи" причали да ће бојкот "успети" тако што ће 1) излазност на републичком нивоу да буде мања од 40% (није се остварило), 2) да ће ЕУ да одбије да призна "нелегитимни једнопартијски парламент" (није се десило). Према томе, бојкот избора 2020 од стране СзС-а је пропао, а "лидери" СзС-а сада ДЕ ЈУРЕ ПРИЗНАЈУ "нелигитимни парламент" јер су прихватили да воде дијалог о изборним условима у коме је медијатор Друг Ивица као председник тог и таквог парламента. КРАЈ ПРИЧЕ.Gluposti. U Sporazumu s narodom vrlo jasno piše da su izborni uslovi jedan od prioriteta. Kako ti misliš da dođe do promena bez dijaloga, kakav god bio?
Нећемо се сада расправљати шта је старије дал` кокошка или јаје. "Лидери" СзС су нам у својој "бојкот кампањи" причали да ће бојкот "успети" тако што ће 1) излазност на републичком нивоу да буде мања од 40% (није се остварило), 2) да ће ЕУ да одбије да призна "нелегитимни једнопартијски парламент" (није се десило). Према томе, бојкот избора 2020 од стране СзС-а је пропао, а "лидери" СзС-а сада ДЕ ЈУРЕ ПРИЗНАЈУ "нелигитимни парламент" јер су прихватили да воде дијалог о изборним условима у коме је медијатор Друг Ивица као председник тог и таквог парламента. КРАЈ ПРИЧЕ.
Чуо сам више пута током лета / јесени 2019 на рехметли Башановићевој ТВ НАША где су лидери СзС нон-стоп гостовали у јутарњем програму. То је оно када су обећавали да ће бојкот значити грађанску непослушност, блокаде саобраћајница, масовне штрајкове и друго, па се и моја маленкост била примила на те жваке. Авај, од свега обећаног смо видели буквално једну акцију лепљена налепница "бојкот" на улазима у насеља, и свечану акедемију о бојкоту у Комбанк дворани.Gde si ti to čuo? (...)
Ispravi me ako sumnjam, ali nije li demokratija sustinski vladavina vecine...?А сада је очигледно да између лидера бившег СзС и вашег режима постоји координација и да се том апстиненцијом желело да се вашем режиму омогући да има апсолутну већину у парламенту, пре свега ради лакшег доношење непопуларних одлука везано за Косово.
Бла бла трућ. Апстиненција од избора није бојкот. Бојкот био значио значајну радикализацију односа тзв. бојкот опозиције према вашем режиму. Та обећана радикализација је изостала, осим ако под радикализацијом неко не сматра ону једну акцију лепљења налепница са речју "бојкот" на улазима у насеља и свечану акaдемију о бојкоту у Комбанк дворани.Ispravi me ako sumnjam, ali nije li demokratija sustinski vladavina vecine...?
Ako su svi "tudji...", "tvoji...", "ovakvi - onakvi...", ko je s kime bio i ko je sada s kim??... Elementarna logika.
Ipak, glavno pitanje polako isplivava na povrsinu: ako su svi u gomili na posletku zbirno "tudji" i "njihovi", a mi "eto nas-nasi!"
kako mislis da demokratija uopste moze da funkcionise ako na posletku treba da pobedi - pazi otkrovenja - MI "MANJINA"??![]()
Nije ti nista cudno i neobicno oko ovoga?...Ako se takvom logikom vodis naspram spomenute elementarne, ja ne znam sta ti
ocekujes i spram prekljucerasnje pameti, a kamoli proslo-prolecne?#vivisekcija svakog stormtrupera ikada...
![]()