НЕБИТНА ВЕСТ

...je li... bogat covek...dosao da obidje vikendicu i poneo svoje milione u tu selendru pa ga neko zbog toga zaklao... ne lupetaj - zaklali su ga da bi Srbima pokazali da su psihopate kojima je klanje Srba zabava i da im je bolje da ne dolaze u njihovu Horor drzavu - a oni koji ih opravdavaju cine to ili zato sto odobravaju takvo ponasanje ili zato sto ih "boli uvo" ...ako je ovo drugo opet si psihopata koji na ovaj forum dolazi zbog besplatne psihoterapije

eremita:
Keeper:
eremita:
принцип РЕЦИПРОЦИТЕТА.

:lol: evo ga opet.

a jel se mogu napraviti palachinke s tim principom reciprociteta, vidim da je svuda primenljiv :lol:

Па Keeper-e ја нешто не прочитах да си се Ти као поштен и
нормалан човек изјаснио и ПРОТЕСТВОВАО што је један
старац-Србин тамо у Хрватској тако
мучки заклан, како Те није срамота, имаш ли Ти уопште савести ??? Срам Те било !

Е, управо због таквих као што си ТИ треба увести
принцип реципроцитета - да имаш у
својој глави забелешку да не можеш некажњено да чиниш злочин - већ да ће неко исто тако
невин као и тај старац да сноси последице.

И какве благе везе имају палачинке са темом?
o ljudi pa vi ste uzbudjeni zbog stradanja srba u hrvatskoj samo dok slusate citae i gledate vesti i dok neko stancuje po tastaturi a srbi su uzbudjeni godinama
prema tome nemojte se previse uzbudjivati zbog srba u hrvatskoj cuvajte energiju za spas srbije time cete im najvise pomoci sve ovo su tlapnje sta bi rekle ustasetine

Andreavk:
zaklali su ga da bi Srbima pokazali da su psihopate kojima je klanje Srba zabava i da im je bolje da ne dolaze u njihovu Horor drzavu

da, samo su ga zbog toga zaklali. i to ne neko nego ONI.
to je ono shto vi zhelite da chujete, iako istinu o tome ne znate. svrshavate na stradanje srba od strane hrvata, psihopate.

...ma da - za tebe je i Jasenovac i 300000 proteranih i ko zna koliko ubijenih Srba pre par godina sala - komika i delo "usamljenih jahaca"
...a i inace "pocinioce" su uvek uredno hapsili i kaznjavali - toliko o nevinosti ostatka naroda
...kada neko ko nema za hleb ukrade nazovu ga lopovom i posalju u zatvor a kada neko ko ima a opet krade bude uhvacen u kradji onda ga proglase kleptomanom i naravno nikad ne zavrsi u zatvoru. Bio kleptoman ili ne lopov je jednako opasan za "normalan svet"...a tek ubice...uvek ih treba nazvati pravim imenom jer se samo tako od njih moze zastititi jer ako prepoznas zlo ne moze ti nauditi

jasenovac i 30000 proteranih srba su otprilike shala i crna komedija nekolicine usamljenih degenerichnih jahacha kojima je narod dao precjutno odobrenje za tako neshto ;-)
a bogami imali ste i vi srbi takvih shala i poshalica, da budemo iskreni.

a ovaj sluchaj je napumnan sa vashe strane, i ja mislim, a i u medijima uglavnom tako misle, da to ubistvo iz nekoliko chinioca nema veze sa politikom. to nije bilo delo hrvatskog naroda, nego hrvata.
a mozhda nije ni hrvata? mozhda madjara? slovenca? mozhda turchina? srbina? siguran sam ja da vi to znate;-)mada nisam bash za verovati medijima, al kome cjesh drugo, da ne mozhda vama?

Keeper:
jasenovac i 30000 proteranih srba su otprilike shala i crna komedija nekolicine usamljenih degenerichnih jahacha kojima je narod dao precjutno odobrenje za tako neshto ;-)
a bogami imali ste i vi srbi takvih shala i poshalica, da budemo iskreni.

a ovaj sluchaj je napumnan sa vashe strane, i ja mislim, a i u medijima uglavnom tako misle, da to ubistvo iz nekoliko chinioca nema veze sa politikom. to nije bilo delo hrvatskog naroda, nego hrvata.
a mozhda nije ni hrvata? mozhda madjara? slovenca? mozhda turchina? srbina? siguran sam ja da vi to znate;-)mada nisam bash za verovati medijima, al kome cjesh drugo, da ne mozhda vama?
ma jok onaj jadnik u obrovcu se sam zaklao
e ljudi moji pa sta je sa vama

eremita:
Људи треба да схвате да Хрвати у себи имају потпуно
патолошку и неизлечиву мржњу према
Србима. Ја не знам откуда она потиче, али увиђам да је читав љихов живот, држава и сви
циљеви у њој - да су саздани на темељу мржње према Србима. Сматрам да је Србима тамо живот
немогућ - осим да су потпуно издвојени али онда су
уствари изоловани. Зато верујем да је
решење у замени територија или у замени људи и домаћинстава - иначе живота нема.

Када Хрвати буду изгубили МОТИВ ЗА МРЖЊУ они ће се потпуно растурити и нестати.

Ovo je velika istina. Samo što hrvati nikad neće izgubiti motiv i žudnju za mržnjom, nemam pojma zašto je tako, ali je više nego očigledno da je tako. Pratim ih kako pričaju na internetu, od kako je prošla Oluja ne prestaju. Malo im je što su sve proterali i pobili, glavni cilj im je da na karti sveta Srbija ne postoji. Glupa, iskompleksirana nacija. Mi se ložimo da smo kao fini, demokrate i tripujemo se da nisu oni baš takvi, ali jesu BAŠ takvi i još gori od toga. Sve to dolazi odozgo, još u školi ih filuju nacionalizmom. I onda prave nove generacije nesposobne da znaju za bilo šta drugo...

I ti, Iluvataru - jadna, bedna i promašena dušo nevredna pomena, da li si čuo za svog sunarodnika g-dina Vuka Karadžića? Da nije njega, pričao bi nalik svojim idolima, Latinima, zagorskim ili madjarskim jezikom. Mada pretpostavljam da je to mnogo daleko od tvoje pameti da ukapiraš...

Groucho_Marx:
eremita:
???? ????? ?? ?????? ?? ?????? ? ???? ????? ???????
????????? ? ?????????? ????? ?????
??????. ?? ?? ???? ?????? ??? ??????, ??? ?????? ?? ?? ????? ????? ?????, ?????? ? ???
?????? ? ??? - ?? ?? ??????? ?? ?????? ????? ????? ??????. ??????? ?? ?? ?????? ???? ?????
??????? - ???? ?? ?? ??????? ????????? ??? ???? ??
??????? ?????????. ???? ??????? ?? ??
?????? ? ?????? ?????????? ??? ? ?????? ???? ? ???????????? - ????? ?????? ????.

???? ?????? ???? ???????? ????? ?? ????? ??? ?? ?? ??????? ????????? ? ???????.

jao....
nesto me ubode...

Ovo je velika istina. Samo sˇto hrvati nikad nec´e izgubiti motiv i zˇudnju za mrzˇnjom, nemam pojma zasˇto je tako, ali je visˇe nego ocˇigledno da je tako. Pratim ih kako pricˇaju na internetu, od kako je prosˇla Oluja ne prestaju. Malo im je sˇto su sve proterali i pobili, glavni cilj im je da na karti sveta Srbija ne postoji. Glupa, iskompleksirana nacija. Mi se lozˇimo da smo kao fini, demokrate i tripujemo se da nisu oni basˇ takvi, ali jesu BASˇ takvi i josˇ gori od toga. Sve to dolazi odozgo, josˇ u sˇkoli ih filuju nacionalizmom. I onda prave nove generacije nesposobne da znaju za bilo sˇta drugo...

I ti, Iluvataru - jadna, bedna i promasˇena dusˇo nevredna pomena, da li si cˇuo za svog sunarodnika g-dina Vuka Karadzˇic´a? Da nije njega, pricˇao bi nalik svojim idolima, Latinima, zagorskim ili madjarskim jezikom. Mada pretpostavljam da je to mnogo daleko od tvoje pameti da ukapirasˇ...

Groucho_Marx:
eremita:
???? ????? ?? ?????? ?? ?????? ? ???? ????? ???????
????????? ? ?????????? ????? ?????
??????. ?? ?? ???? ?????? ??? ??????, ??? ?????? ?? ?? ????? ????? ?????, ?????? ? ???
?????? ? ??? - ?? ?? ??????? ?? ?????? ????? ????? ??????. ??????? ?? ?? ?????? ???? ?????
??????? - ???? ?? ?? ??????? ????????? ??? ???? ??
??????? ?????????. ???? ??????? ?? ??
?????? ? ?????? ?????????? ??? ? ?????? ???? ? ???????????? - ????? ?????? ????.

???? ?????? ???? ???????? ????? ?? ????? ??? ?? ?? ??????? ????????? ? ???????.

jao....
nesto me ubode...

Ovo je velika istina. Samo sˇto hrvati nikad nec´e izgubiti motiv i zˇudnju za mrzˇnjom, nemam pojma zasˇto je tako, ali je visˇe nego ocˇigledno da je tako. Pratim ih kako pricˇaju na internetu, od kako je prosˇla Oluja ne prestaju. Malo im je sˇto su sve proterali i pobili, glavni cilj im je da na karti sveta Srbija ne postoji. Glupa, iskompleksirana nacija. Mi se lozˇimo da smo kao fini, demokrate i tripujemo se da nisu oni basˇ takvi, ali jesu BASˇ takvi i josˇ gori od toga. Sve to dolazi odozgo, josˇ u sˇkoli ih filuju nacionalizmom. I onda prave nove generacije nesposobne da znaju za bilo sˇta drugo...

I ti, Iluvataru - jadna, bedna i promasˇena dusˇo nevredna pomena, da li si cˇuo za svog sunarodnika g-dina Vuka Karadzˇic´a? Da nije njega, pricˇao bi nalik svojim idolima, Latinima, zagorskim ili madjarskim jezikom. Mada pretpostavljam da je to mnogo daleko od tvoje pameti da ukapirasˇ...

Хрватска држава је крајње незаинтересована да решава овакве случајеве.
Починиоци злочина над загребачком, подразумева се српском, породицом Зец, за које утврђено да су извршили масакр, су једноставно пуштени због пропуста приликом хапшења, нешто као у америчкој серији нису има прочитана права и тако то, док су се сведоци који су сарађивали провели к'о боси по трњу.
Преживелој деци је исплаћена нека мизерна одштета(?!) док се питање породичног поприличног иметка и није нешто решило.
И шта више да се прича након задњег клања и бомбашких напада.

Back