Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 98.294
- Zašto u wc idu po dve ženske?
- da se ne bi znalo koja je napravila veće sranje
Оне никада не пишке и не какке.
Научи да Жене не иду у ВЦ, већ у тоалет, бре...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- Zašto u wc idu po dve ženske?
- da se ne bi znalo koja je napravila veće sranje
Moze neko pojasnjenje ove fotografije? Ko je tu sta i ko tu koga?
Vajs kao da prati forum....
Pogledajte prilog 739900
https://www.vice.com/rs/article/594mak/kako-lizati-neoperisanu-trans-zenu
peku oči samo dok pročitaš naslov![]()
Оне никада не пишке и не какке.
Научи да Жене не иду у ВЦ, већ у тоалет, бре...
Kakve veze ima gender neutral bathroom sa feministkinjama? Tako da ne....nema veze gender neutrality samo sa feministkinjama (iako ima i sa njima).Gender neutral нема везе са ЛГБТ људима, у питању је феминистичка идеја да и мушкарци и жене могу све да раде када су у питању занимања и да лингвистика то треба да прати.
To ti je strategija prijatelju, ne mozes odmah da pucas na visoko nego na pocetku glumis da si jadan i da te svi maltretiraju pa ti onda daju pravo za ovo za ono i na kraju imas veca prava od ostalih.Jesu li te nebinarne osobe tetriarne, decimalne ili heksadecimalne?
Šalu na stranu, veći je problem što je sve počelo sa gej i lezbo pravima, pa je sledilo LGBT (mufljarski ubacili transseksualnost, što nema veze sa seksualnom opredeljenošću već sa željom da se pol menja), kasnije su samo dodavali slovo po slovo - LGBTQ pa LGBTQI... evo danas je LGBTQQIP2SAA
I bilo je da žele slobodu, potom da žele da paradiraju, pa zatim da sklapaju brakove, zatim da usvajaju decu...
Bilo bi lepo da izađu sa konačnim zahtevima, a ne da samo pomeraju i dodaju želje.
Kakve veze ima gender neutral bathroom sa feministkinjama? Tako da ne....nema veze gender neutrality samo sa feministkinjama (iako ima i sa njima).
Pogledajte prilog 904623
Nema NIKAKVE VEZE sa "feministickom pricom" toalet koji sam dodala.Gender Neutral Bathroom су купатила која нису подељена по половима. Сви их имамо код куће, или рецимо на радном месту. У Америци су се на маргинама политичких дискусија водили разговори о увођењу истих на јавним местима. Пошто до Србије све вести из Америке стижу кроз призму КГБ-а (јер је руска колонија), о овим вестима се појачано извештава да се стекне утисак моралног посрнућа распалог запада који мора да спаси Русија.
Купатила без полних подела су, али, само 1% полно неутралне приче.
У питању је феминистичка прича, да и жене могу да буду камионџије и дрвосече, или да дечаци могу да се играју са луткама.
Ово друго изазива плач и шкргут зубима у Русосфери (Србија).
Nema NIKAKVE VEZE sa "feministickom pricom" toalet koji sam dodala.
Gde se "pojacano" izvestava? Skoro da niko o tome ni ne prica u javnom prostoru kod nas.
Vidis li sliku na "gender neutral kupatilu"?
Nema nikakve veze sa kupatilima "kod kuce" i slicno sasvim jasno se prave toaleti za transrodne osobe i slicno.
Pojam je s
Ja nisam transfobicna osoba (vecu glupost davno nisam cula)-nema potrebe za histerijom s tvoje strane.У реду, смири овај трансфобични испад.
Као прво, ви сви од Суботице до Медвеђе знате да Аждаја Транссексуалности Вреба Децу по клозетима у САД, док је то у САД маргинално питање. Значи да вам је неко те информације сервирао. Ја ти кажем ко- КГБ.
Полно неутрална купатила су купатила која може да користи особа невезано за пол. Таква су купатила код куће или углавном на послу. Просто, клозет, Ве Це. То нису купатила за Транс особе- тај део ниси разумела.
А прича о полној неутралности је много више од клозета (у чему сам опширно писао. Врати се и прочитај још једном) и то је феминистичко питање.
Ovo je stvarno razlika u odnosu na bolest na ovom forumu.Autorska.
Ova tema nije narocito prisutna kod nas ali u nekim zemljama postoji mnogo polemika na tu temu. Pretpostavljam da cemo i mi otvoriti teme rodne neutralnosti na zakonodavnom nivou u jednom momentu(mozda vec jesmo, ispravite me). Koga zanimaju ove polemike preporucujem: "Good Morning Britain" gde Pirs Morgan upada u tantrum rasprave sa raznim predstavnicima ovih grupacija i na koga bi svaki Homo Balkanikus bio ponosan.
Da krenem sa wiki definicijom:
Nebinarnost
Nebinarnost, nazvana takođe i dženderkvir, je sveobuhvatna kategorija za rodne identitete koji nisu isključivo muški ili ženski—identiteti koji su izvan binarnosti i cisnormativnosti. Dženderkvir osobe mogu u svom rodnom izražavanju ispoljavati kombinaciju muževnosti i ženstvenosti, ili nijedno.
Nebinarne osobe se mogu identifikovati kao osobe koje imaju preklapanje ili nedefinisane linije između rodnih identiteta koje imaju dva ili više roda (birodne, trirodne, ili panrodne); koje nemaju rod (arodne, nerodne, bezrodne, oslobođene od roda, neutrois); koje se kreću između rodova ili imaju promenljiv rodni identitet (rodnofluidne); ili koje su trećeg roda ili ostalih rodova, kategorija koja uključuje one koji ne imenuju svoj rod.
Rodni identitet je odvojen od seksualne ili romantične orijentacije,i dženderkvir osobe imaju više seksualnih orijentacija, kao i transrodne i cisrodne osobe.
************************************************************************************************************************************************************************************
Ja mislim da svako treba da ima pravo da se oseca kako zeli i da ga niko ne maltretira. Ipak mislim da bismo otvaranjem promena zakona u smeru "rodne neutralnosti" napravili jedan pravni haos. Podjimo od toaleta za one koji se ne osecaju ni kao musko ni kao zensko.
Kad rodna neutralnost udje u skole bice sve vise dece koja ce dovoditi u pitanje svoj identitet. Ne znam da li je to dobro ili lose.
Jedan od problema su njihovi zahtevi koji potpuno menjaju svakodnevni zivot- od popunjavanja obrazaca do zatvora (gde ce ko biti smesten).
Da li mislite da ova pitanja ne treba uzeti u razmatranje ili bi se trebalo njima baviti?
Da li sve treba ozakoniti?
Da li treba uvesti nove zamenice za njih?
Sta biste rekli svom detetu koje Vam kaze:"Ja nisam ni musko ni zensko"
Da li na forumu imamo nekoga ko pripada ovoj zajednici?
PS: Volela bih da na temi ne bude vredjanja i bacanja crkvenih kletvi.
Hvala.
Ja nisam transfobicna osoba (vecu glupost davno nisam cula)-nema potrebe za histerijom s tvoje strane.
To nije prosto "klozet" niti "ve-ce" vec cela tema ima itekako veze sa transrodnim osobama.
Da, prica o polnoj neutralnosti je svakako veca od klozeta ali je veca i od "feministickog" kako si ga "predstavio" misleci da niko sem teme od Medvedje do Subotice nije cuo za to.
Вараш се... Технологија и хирургија су много напредовале, а духовност назадовала... лако се сад жонглира са свим и свачимеNebinarnost je primer kako je teorija gone wild - neke stvari su prosto namenjene samo teoriji, pa tako i kvir identitet. U praksi, biologiji jbn, smo ili zene ili muskarci
ne ni u jednom postu nisam rekla tako nestoПа не знам, отворила си ову тему да би нам причала да ће ускоро са запада доћи некакве "Небинарне Особе" да нас саватавају по клозетима.
Let that sink in.