Nazalost 2006-e godine nisam imala digitalni fotoaparat, tako da nisam u mogucnosti da postavim fotografije ( imam ih u svom albumu, ali nisam u mogucnosti da skeniram i sve ostalo... ). Sto se tice obilaska okoline, vec sam napomenula da sam putovala preko agencije - busom, a bez auta nema nista od obilazaka. Dva puta sam isla do Kavale koju treba obavezno posetiti, na vec pomenutu plazu van Paramosa, kao i u nocni izlazak u neku ogromnu arenu (nije diskoteka ), sa zivom muzikom, gde nas je vozio gazda Dimitris.
Ako vam je bitno, u prizemlju Baliasa je veliki kafic koji je ( tada ) zakupio drugi vlasnik - Grk, koji iznajmljuje lezaljke i suncobrane preko puta vile i cije je koriscenje za sve goste Baliasa bilo besplatno, cak i bez obaveze konzumiranja pica.
Jos da napomenem da, ako ste avanturisti, Peramos mozda i nije neka privlacna destinacija, ali ako vam je potreban pravi odmor, bez velike guzve, "lencarenje", kraca setnja, sedenje i vecernje kafenisanje pored mora, ova destinacija ce ispuniti vasa ocekivanja.