Ne žuriti sa prodajom akcija, brokeri nude 800 evra!

A zašto je to glupost po tvom skromnom mišljenu?

A zasto ne naucis na svom primeru ? dali hoces da kupis od nekog unapred sva potrazivanja povodom besplatnih akcija za 100 e ?

dali znas sta je redom MONOPOL (to je nis bio,sada vise nece biti,i mogu samo da mu padnu akcije ne i da rastu) NELIKVIDNOST (to ti treba za JAT, a to znaci da su potrazivanja plus osnovni kapital manja od duga, drugim recima vrednost akcija ce biti nula)

dali ti je dovoljno ili treba dalje? dali nesto specijalno nije jasno,ili onako generalno ?

A zasto ne naucis na svom primeru ? dali hoces da kupis od nekog unapred sva potrazivanja povodom besplatnih akcija za 100 e ?

dali znas sta je redom MONOPOL (to je nis bio,sada vise nece biti,i mogu samo da mu padnu akcije ne i da rastu) NELIKVIDNOST (to ti treba za JAT, a to znaci da su potrazivanja plus osnovni kapital manja od duga, drugim recima vrednost akcija ce biti nula)

dali ti je dovoljno ili treba dalje? dali nesto specijalno nije jasno,ili onako generalno ?

Ništa ne razumem, o kakvim potraživanjima ti govoriš a vezana su za nis. Nis je privatizovan.
Sem toga, pogledaj skalu vrednosti privatizovanih naftnih kompanija u okruženju.

Ništa ne razumem, o kakvim potraživanjima ti govoriš a vezana su za nis. Nis je privatizovan.
Sem toga, pogledaj skalu vrednosti privatizovanih naftnih kompanija u okruženju.

Govorim o JAT-u, koji ima negativan bonitet (moze se i tako reci)
Nis je privatizovan,i trenutno je vrednost akcija koje imas za njih,na najvisem mogucem nivou,sada ce malo padati,to je i razlog zasto ih ne mozes prodati.

ja ti samo racunam sta jos ima da se proda i koliko se realno moze ocekivati novca od privatizacije ostatka,po tome,vrednost svih akcija ukupno nece biti 100e. Ali to nije nista novo,naj optimistickija predvidjanja su bila (kada je tema bila aktuelna) da ce vredeti oko 200 e .

DA li je moguce da i B92 ucestvuje i reklamira ovu prevaru!Broj koji je ostavljen se placa kao hot line,50 din po min.Naravno da niko ne zeli stvarno da kupi te akcije nego da zgrne pare od preskupih impulsa a i B92 ih sad reklamira.Inace iz zezanja moji drugovi su dali oglas da kupuju akcije po 600 eura i ostavili broj jednog drugog druga koji nije znao za to.Telefon mu je zvonio non stop nedeljama,cim otkaci jednog i spusti slusalicu tel odmah zazvoni.Eto sad se neko setio da od toga namlati pare.

-------------

ma ljudi ja ne mogu da verujem koliko su Srbi glup narod. Pa dodje mi sad da zovnem drugara u beogradu koji drzi firmu koja se bavi ovim nagradnim igrama da mi da jedan broj cisto zezanja radi da reklamiram da otkupljujem akcije za 800 evra, cena razgovora 100 din minut + PDV , javlja vam se govorni automat koji vas drzi jedno 10 minuta na liniji dok ne dodjete do mene koji cu vam na kraju reci, da smo otkupili sve sto smo hteli i da vise ne otkupljujemo

Kladim se u 1000 evra da bi zaradio 10.000 evra za manje od 10 dana kada bi krenuo da se reklamiram po televizijama, radio stanicama i sa flajerima....

Govorim o JAT-u, koji ima negativan bonitet (moze se i tako reci)
Nis je privatizovan,i trenutno je vrednost akcija koje imas za njih,na najvisem mogucem nivou,sada ce malo padati,to je i razlog zasto ih ne mozes prodati.

ja ti samo racunam sta jos ima da se proda i koliko se realno moze ocekivati novca od privatizacije ostatka,po tome,vrednost svih akcija ukupno nece biti 100e. Ali to nije nista novo,naj optimistickija predvidjanja su bila (kada je tema bila aktuelna) da ce vredeti oko 200 e .

Ma ja Jat nisam ni spomenula, ko uopšte i razmišlja o njemu, JAT je tropa kao i sve ostale avio kompanije što naravno nije opravdanje za JAT jer su ga olakšali njegovi menadžeri

Back