Ne znam više

ма какви, раније, касандра је била негде деведестреће-четврте, а љовисна је била друга по реду, е ово знам за сигурно! :Д

Jesi sigurna? Meni je nešto 1999. u sećanju za tu seriju - jer to pamtim po jednoj anegdoti, ali možda je bila ipak neka druga serija.

Upoznao je na društvenoj mreži, videli se par puta, super se proveli međutim još uvek u vezi koja je u fazi "zatvaranja"
ja budala ne mogu pogledati drugu ženu više, drži me u šaci zbog emocija koje gajim prema njoj. Uvek se zanesem k'o klinac,
Hajde pucajte ljudi, najbolje način da se ubije Vo k'o što sam ja? :dash:

stavi fokus na nesto drugo,na primer / napravis neki haos na poslu,nesto zabrljas i zatim se desava scena da te jure,optuzuju,zovu,ti treba da se pravdas,da ispravis gresku,da ovo,da ono i bices usredsredjen na taj problem,a nju ces ostaviti po strani,jer je ovo veci problem. Resis problem ,posle ces drugacije gledati na tu vezu ,tj emociju koju gajis,splasnuce jednostavno.

a ako si od vere nase,evo ti jedna mudrost

Твоји проблеми се разрешавају тек онда, када престанеш да тако снажно преживљаваш ствари, како то тренутно чиниш. Иначе оне ће те сломити пре или касније. Наравно, твој проблем је довољно сложен, али у ствари ситуација није таква каквом је ти сам себи представљаш. Знаш зашто? Усредсредио си своју пажњу на неправилне тачке проблема, паничис, бојиш се, и због тога не мозеш да пронађеш решење. Вода твоје душе је мутна, и не можес да увудуш шта се дешава на дну, нити да разлучиш шта лежи у основи твојих дела, твојих жеља. Растројен си. Веруј да то неће донети плода. Треба да поступаш као подвижници, који су када их је несто узнемиравало то остављали по страни, због тога, што како искуство показује, решење ће с временом обавезно доћи, и преживљено те приморава да хладнокрвније прихваташ живот. Тако ћеш достићи зрелост, обогатићеш се, постаћеш мудрији, напредоваћеш духовно, и учићеш се да другачије посматраш ствари.

Архимандрит Андреј Kонанос

Back