Mucnina i povremeno povraćanje mi se javiloa pre 6 meseci dok sam radio u jednoj firmi, mucnina je bila konstantna, dao sam otkaz misleći da je od posla. Mučnina nije bila toliko konstantna posle ali bila je prisutna. Sve sam to ignorisao do trenutka kada se pojavio bol (probadajući) jači malo ali podnošljiv, prvo ulevom donjem delu stomaka, sutradan u gornjem levom delu, pa posle par dana se pretvorio u tup bol i presao na srednji gornji deo stomaka i ponekad sam imao osecaj da me boli i prsna kost...Smanjio sam ishranu iako sam mršav inače i bolovi su prestali za oko nedelju dana...Međutim sledeće nedelje sam povraćao opet i to odmah posle nužde, sve što sam prvo jeo i ako sam par sekundi pre toga imao normalnu stolicu, povraćao sam i nešto crveno i to puno baš, uplašio sam se, pomislio sam najgore...posle par sati razmišljanja rekao sam sebi možda je od hrane neke crvene ili soka, posle toga nisam odmah otišao kod lekara, mučnina je trajala pa popuštala, osećao sam da je mučnina jača mnogo kada stojim...Da "skratim priču"...Otišao sam kod lekara, dao krv i sve je uredu, samo su limfociti povećani, granica je 3.0, a meni je 3.2...Mučnina je i dalje prisutna, pogotovo ujutru, kada hoću da perem zube isto, nisam bio povracao skoro mesec dana i opet danas: prvo mi krene onaj nagon za povraćanjem, a ne povraćam nista i posle par sekundi osećam nešto toplo u želucu i krenem da povraćam što sam jeo (bareni krompir i hleb samo) i vodu (pošto sam prethodno pio vode jer mi je muka)...Nzm šta da radim sutra opet idem kod lekara..Znači prvo mi krene onako "kao da povraćam", "tera me" ali ne ispovratim ništa i posle par sekundi povraćam, najviše mi je mučnina kada stojim, a kada povraćam odmah mi bude lakše, smeta mi što imam osećaj da sam gladan ali mi je muka pa slabo jedem ili nekad nmg da jedem i da mučnina je neki dan jača neki dan manja, jedem sada samo 3 puta na dan, jeo bih biše puta ali prosto nmg muka mi je...Imao sam napade anksioznosti sa 17 godina, sada ali ne kao svi drugi, meni je pritisak za vreme napada bio 130/85 najviše, a trnula mi je i leva i desna ruka, ponekad mi se javi napad panike sada ali srce mi ne lupa tad, već oslabim nekako, osećam slabost ruku i nogu, posebmo nogu, hodam kao pijan, javlja se zbog toga što slabije jedem možda, ne znam...
Inače ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ne pijem gazirano već 2 godine, sad popijem malo kad mi je muka...jer ne znam kako da pomognem sebi
Znam da je tekst predugačak ali ako neko može da mi da neki savet, mišljenje, bio bih mu zahvalan...
Inače ne pijem, ne pušim, ne drogiram se, ne pijem gazirano već 2 godine, sad popijem malo kad mi je muka...jer ne znam kako da pomognem sebi
Znam da je tekst predugačak ali ako neko može da mi da neki savet, mišljenje, bio bih mu zahvalan...