Ne znam kako drugačije da se obratim nekom moderatoru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Marcus85

Početnik
Poruka
5
Evo čekam od preključe da mi odobrite prve tri poruke da bih mogao normalno da pišem, ali moderator kao da nije tu.

Hoću da pitam nešto za neke novčanice i kovanice na forumu, ali ne mogu dok mi ne odobri.

Ovamo gore piše da mu pošaljem privatnu poruku da bih to ubrzao, ali ja ne znam kako se na ovom vašem forumu to radi. Posećujem razne forume već dugi niz godina i ovo je prvi forum na kojem ne znam da pošaljem privatnu poruku. Svuda sam gledao i nigde nema te opcije, a pod "Pomoć" piše samo da izaberem "odgovarajuću opciju" bez ikakvog objašnjenja koja je to opcija.

Takođe, ovo je prvi forum na kojem sam video da mora da se čeka da se odobre prve tri poruke i ne znam šta će vam to uopšte jer ako neko mora da čeka danima da ga pustite na forum, mnogi će odustati od ovog foruma, a to verovatno ne želite.

Sad je sve OK. Hvala.

Uzgred... ja sam pokušavao da pošaljem poruku nekom supermoderatoru, ali nisam imao opciju za to kad kliknem na nečiji nick, niti sam video tu opciju kad posetim nečiji profil, kao da ona ne postoji. Pošto sad imam tu opciju, predostavljam da oni koji čekaju da im se prve tri poruke odobre nemaju opciju da šalju privatne poruke. Zbunilo me je ono obaveštenje u kojem je pisalo da pošaljem poruku moderatoru ili supermoderatoru ako hoću da ubrzam to, a nisam imao opciju da šaljem private poruke sve dok mi one prve tri poruke nisu bile odobrene. Ako ste greškom namestili da ljudi koji čekaju na to nemaju tu opciju, omogućite im to zbog drugih koji se budu registrovali.

A mi imamo lepo napisano uputstvo za nove clanove na slicicama, ne znam zasto ga ne citate, a bas sam se potrudio da ga sastavim :(

http://forum.krstarica.com/showthre...i-prvi-post)?p=6337172&viewfull=1#post6337172

Imam isti problem kao i ostali ali postoji jedna stvar koja mi nije jasna... Kada se ulogujem izlazi mi ovo:
Poštovani Orithyia, nakon Vaše registracije na Forum Krstarice, neophodno je da prve tri poruke koje pošaljete odobre moderatori foruma. Nakon toga ćete moći nesmetano da šaljete poruke.
Ako vam poruke duže vreme ne budu odobrene, molimo Vas da putem privatne poruke kontaktirate moderatora tog foruma ili nekog od supermoderatora, kako biste ubrzali proces odobrenja poruka.

Dok na ovoj temi koju si ti okacio pise:
Napomena: Novi korisnici ne mogu da šalju privatne poruke dok ne napišu 3 poruke na forumu. Korisničko ime novih korisnika je narandžaste boje. Za to vreme koristite poruke posetilaca ako želite nekoga da kontaktirate. Plava boja korisničkog imena označava da Vam je dozvoljeno slanje privatnih poruka.

E sad kako da kontaktiram moderadore da mi ubrzaju te poruke ako ne mogu da saljem privatne poruke dok mi ne odobre te tri koje su inace poslate jos juce? Malo je konfuzno ali se nadam da se razumemo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back