gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Ovako... Sinoć sam videla mog mačka kako se valja kao mačka u teranju, mjauče i oko njega je bilo dva-tri mačora sa kojima se pario. Je l' neko može da mi objasni šta je ovo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ranije sam viđala starije mačore kako naskaču na mlađe, pa pretpostavljam da ima veze sa dokazivanjem dominacije. I mene baš interesuje, ako neko zna više o tome![]()
Pada mi na pamet, mada to kod njih nije toliko cesta pojava, koliko mi je poznato, hermafroditizam-da ima i muske i zenske polne organe, pocev od zlezda. Pored vec pomenute biseksualnosti.
To je normalno... i na to sam navikla... ali ovo do sad nisam videla, on se ponaša kao mačka i dobrovoljno se pari...
Meni to liči na nekakav poremećaj ponašanja.
Planirali smo da ga kastriramo... kako sad da ga kastriramo.. Na kraju krajeva nije ni bitno, on ima nekakav problem.
Bisexualizam je normalna pojava, ali ne na ovaj način, bar koliko sam ja upućena.
I ako neko ima blage predstave šta je u pitanju neka napiše.
Joj dođe mi ga žao... ja sam to odmah povezala sa nekakvom traumom...Imala sam ja 1 takvog. Prihvatila sam to kao "imam gej macka" i to je to. Mada, ni meni nikad nije bilo najjasnije. Valjda je to isto kao kod nas.Nemam blagu predstavu, al cisto da znas da nisi jedina kojoj je se to desilo
Imala sam i ja gay macka Pedra koji je stalno naskakao drugog mog macka Pabla. Imala sam i dva kuceta koji su biseksualni. To je tesko odrediti - nekad samo pokazuju dominaciju a nekada bogami i uzivaju. Ako se vec plasis za njegovo zdravlje proveri mu nivo hormona - cisto da to ne bude uvod u neku bolest. Ako su hormoni u redu pusti ga nek uziva, bar neces morati da udomljujes macice. A kastriraj ga radi njegove sigurnosti, ja tako svoje nisam kastrirala - bilo mi je zao, pa su mnogi odlutali i nikada se nisu vratili - mozda su i stradali. Sada imam kastriranu zenku (koja je ranije imala macice - treba ih bar jednom pariti) i mirna sam.![]()
treba ih bar jednom paritiImala sam i ja gay macka Pedra koji je stalno naskakao drugog mog macka Pabla. Imala sam i dva kuceta koji su biseksualni. To je tesko odrediti - nekad samo pokazuju dominaciju a nekada bogami i uzivaju. Ako se vec plasis za njegovo zdravlje proveri mu nivo hormona - cisto da to ne bude uvod u neku bolest. Ako su hormoni u redu pusti ga nek uziva, bar neces morati da udomljujes macice. A kastriraj ga radi njegove sigurnosti, ja tako svoje nisam kastrirala - bilo mi je zao, pa su mnogi odlutali i nikada se nisu vratili - mozda su i stradali. Sada imam kastriranu zenku (koja je ranije imala macice -:) i mirna sam.:guza
O.K. - verovatno ste u pravu. Ja sam to cula od veterinara, no to je ocigledno zastarelo. Mada su sex,trudnoca i porodjaj prirodne stvari - nije mi jasno kako to moze biti stetno, bar jednom u zivotu, narocito ako o macki ima ko da brine i porodjaj kontrolise veterinar. Mucenje je pustati macku da se cesto pari - to je potpuno iscrpi, ali jednom? Uostalom moja macka je dosla sa ulice i izabrala me je dok je imala macice, posle sam je kastrirala. Ono sto znam da je sigurno opasno to su hormonske inekcije - kad uleti u teranje - bolje je odmah sterilisati.Cista zabluda, stavise, vrlo stetna po zdravlje macke.
Mada su sex,trudnoca i porodjaj prirodne stvari - nije mi jasno kako to moze biti stetno, bar jednom u zivotu, narocito ako o macki ima ko da brine i porodjaj kontrolise veterinar.
ti bre ni normalnu machku ne mozhesh da imash![]()
Joj dođe mi ga žao... ja sam to odmah povezala sa nekakvom traumom...
Kod njih je normalno da naskaču jedan na drugog... tako iskazuju dominaciju. Oni to rade i malim mačićima, ali nije normalno što on to radi dobrovoljno. A to što se tiče da ih treba bar jednom pariti nije tačno, stara škola veterinara. Više ti niko to neće reći. Mački se vadi sve, sasvim je svejedno da li će se pariti ili ne.