Ne želim podstanare!

za sve ganute posmatrače i borce za golubija prava da seru po mojoj terasi imam obaveštenje:

golubići i golubica su alive and well... trenutno sede u Nike kutiji na mojoj terasi i samo je pitanje minuta kada ću ih poklopiti i izneti u dvorište...

etotako:
golubići na terasi :twisted:
zeznuli su me, napravili gnjezdo, snela ptičurina dva jaja :twisted:
stalno sam odlagala taj posao uzimanja jaja
ranije su mi to radili, uneredili mi čitavu terasu, sva je bila u njihovim govnima :!:

oteraš goluba, uzmeš jaja, staviš u kutiju, odneseš ih dole ispred zgrade... savest ti je čista, nisi ih ubio,... terasa je samo tvoja

Meni se zapravo gadilo da diram ta jaja, ok, navučeš kesu na ruku, pa tako, ali jednostavno mi je bilo mrsko da dodirujem... i sada, pokušala sam da obavim taj posao, kao hoću da oteram golubicu, ali ona neće da se mrdne... pošto se gadim da je pipnem :roll: uzela sam papuču i kao pretila joj da ću da je udarim :lol: i onda se malo mrdnula i videla sam nešto jezivo ispod nje :shock: :x
nešto sa žutim dlačicama... neki mali pacov verovatno :twisted:

kakvi divljaci!

Kako da ih sada oteram?
Šta da radim golubovima... da li da iskoristim odsutnost goluba i strpam ih u kutiju, pa dole ispred zgrade ostavim... i kako da oteram golubicu?

Neću da mi seru po terasi :(

ti nisi chovek...ti si isktivljena masa izgorele trulezhi...

etotako:
golubići na terasi :twisted:
zeznuli su me, napravili gnjezdo, snela ptičurina dva jaja :twisted:
stalno sam odlagala taj posao uzimanja jaja
ranije su mi to radili, uneredili mi čitavu terasu, sva je bila u njihovim govnima :!:

oteraš goluba, uzmeš jaja, staviš u kutiju, odneseš ih dole ispred zgrade... savest ti je čista, nisi ih ubio,... terasa je samo tvoja

Meni se zapravo gadilo da diram ta jaja, ok, navučeš kesu na ruku, pa tako, ali jednostavno mi je bilo mrsko da dodirujem... i sada, pokušala sam da obavim taj posao, kao hoću da oteram golubicu, ali ona neće da se mrdne... pošto se gadim da je pipnem :roll: uzela sam papuču i kao pretila joj da ću da je udarim :lol: i onda se malo mrdnula i videla sam nešto jezivo ispod nje :shock: :x
nešto sa žutim dlačicama... neki mali pacov verovatno :twisted:

kakvi divljaci!

Kako da ih sada oteram?
Šta da radim golubovima... da li da iskoristim odsutnost goluba i strpam ih u kutiju, pa dole ispred zgrade ostavim... i kako da oteram golubicu?

Neću da mi seru po terasi :(
Nemoj ih tjerati! :(
Kod mene je došao jedan golub, imao je vezane noge nekim koncem, valjda se jadnik upleo i kada smo mu jedva otpetljali noge, ipak je ostao konac oko prstiju i ti prsti su mu otpali. :(
Hranili smo ga, pa su počeli dolaziti i drugi i često puta su mi uneredili veš na štriku, ali šta da se radi...
Brat me je zezao gdje sam pronašla toliko invalida (mnogima su nedostajali prsti) a meni ih je bilo žao, pogotovo tog prvog koji nije mogao da stoji na grani, samo na ravnoj površini simsa.

imam vrapce nastanjene na terasi
imaju gnezdo
ali nisu uvek tu
samo kad vrse porodjaj
oni dodju oni vide oni odu
super se slazemo
mozda se ponekad iskake po terase ali to je zanemarljivo
jednim potezim super briska i najjaca fleka ce biti otklonjena
a jednom mi dva goluba usla u stan
ja bio u klonji
kad sam izasao vidim navalili na princes krofne
morao sam sve da bacim