NE ZELIM DA OSTANEM "VIRGO INTAKTA" _ALI NE ZELIM BAS...NI DA MI .DJE.........

Ne bih hteo da dalje postavljam pitanje ,da li mi (Srbija) zelimo da postanemo clanovi
Evropske Unije ili ne.Ali moram da kazem,da je moje duboko uverenje,da na nas,
moze da se primeni ona izreka:Zele da udju,ali mole Boga,da ih ne prime (uEU )
Toliko kontroverznih izjava.Toliko dijametralnih kazivanja o EU,cujemo svaki dan,od raznoraznih "odgovornih" clanova Vlade,da to vec postaje smesno (da nije zalosno).
Te jedan izjavi:nas prvi prioritet je ulazak u EU.Jos dok se njegova izjava u stampi nije ni
otstampana do kraja,drugi izjavljuje:mi treba sa bratskom Rusijom.Treci:mi mozemo sami,sta ce nam ko itd.itd.

Mislim da mi sami,nismo rascistili sa tim,da li hocemo,ili necemo clanstvo u EU.
U svakom slucaju,treba se ozbiljno dogovoriti,i reci ljudima iz EU,pravu istinu,a ne,vuci
i jednu i drugu stranu za nos.:dash::rtfm:

...pa ja nisam "VI" , a nisam ni "MI" - saborno , a još manje , odnosno nikako nisam perosonalna postavka bilo kakve vlasti ---- ja sam niko i ništa , nisam Odisej , već sam Aleksandar....mnim da "oni" na vlasti ( opoziciono pozicionoj ) ne žele članstvo u EU jer ovako mogu da nas drže u nadi i legalistički palješe do 101 i nazad ; a i plaše se ćorkiranja , koje priželjkuje raja od EU , jer od ove pravde , časti , poštenja i božanske pravice nema leba , već pljačka i tiranija u manipulativnom patriotskom celofanu.....
...oću da kažem , ja , beznačajno ništavilo som za članstvo u EU ( kad me lepo pitaš , lepo da ti kažem ) ...dva tri razloga imam....očekujem da nas više ne bombarduju ni kao saveznici , a ni kao neprijatelje....očekujem da svojom kontrolom smanje legalnu pljačku stanovništva i uvedi rigoroznu kontrolu nad zakonodavstvom i sudstvom......očekujem veće ljudske slobode , bar kao kod francuza , i oslobođenje svih istina - kako iz bliske tako i daleke prošlosti .....priželjkujem da pohapse sve političko ratno profiterske kriminalce.... a znam da su ovo dovoljni razlozi da se odugovlači i odbije članstvo , i da me zbog ovog mrzi vlast ( kako poziciona tako i opoziciona ) , buržuji ( monarhistički , stari komunistički i novi saborno demokratski ) , religijski velikodostojnici i njihovi ruko položeni narodni eksponenti ( popovi , odže , kapucineri i ostala žgadija sa parizanima , četnicima , balistima i bog te pita koje sve ne patriotske ubice ) , kao i svi oni uvaženi proleteri i poštena inteligencija , koji su se okućili u u tuđem , na tuđem , s'tuđim - državnim , na trange frange ( poltronski crvljivo ).....a sa ovima što gaje prema mojoj ništavnošti mržnju , nema članstva u EU !

123Loncar ---Bravo,bravo,bravo !!! Sve si rekao,onako iz srca,bez mnogo "paradnih"reci.Svaku tvoju rec,koju si napisao,
potpuno podrzavam.U nekoliko recenica,skeniro si mangupe,koji nas sedamdeset godina (od zvrsetka II Svetskog rata)
lazu,mazu,prave nas blesavim,dok oni ne opljaskase ovu nasu zemlju.Stvorise pljackom,buducnost (bez rada),ne za
sinove i unuke,nego za pra-unuke i cukun-unuke.Bravo Loncar,tvoje pisanje,tvoj jezgroviti stil izrazavanja,daje mi nadu,
da nisu svi,u ovom nasem narodu,podlegli masovnoj hipnozi,i da kao moroni,idu kroz zivot cutke,pognutih glava.!!!

.....evo Lorde , nauka u službi tvog pitanja a protivu tvojih zebnji i strahova , kaže :
"U Srbiji 46 odsto građana podržava ulazak u EU"

http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...na_podrzava_ulazak_u_eu.83.html?news_id=81337

.....SAD OSTAJE SAMO DA SE STEKNU USLOVI I ISTERA NA ČISTAC POLITIČKA VOLJA , kod pozicije i opzicije , koja životno zavisi od ratnih zločinaca-profitera !....a toga će biti u dogledno vreme , malomorgen....mnogi su se trudili da onu pučku "opremdemua" pojmovno prevedu , e kad oni to prevedu , tad će da se steknu politički uslovi kod nas za članstvo u EU....sad smo na onom : saborno narodno srce oće , ali politička guza klokoće !

Back