NE ZALITI ZA PROSLOM LJUBAVLJU...VEC HITNO,NACI NOVU !

Stvarno ne mogu ni da zamislim,da postoje muskarci,koji tuguju za nekom ljubavlju,koja je ustvari,bila samo njihova
fikcija.Vrlo cesto se desava,da muskarac uvrti u svoju glavu,kako ne moz ebez neke zenske osobe da zivi,a ta osoba,cesto nije svesna,da pretstavlja bilo sta,u zivotu doticnog muskarca.

To su takozvane izmastane ljubavi,koje kod pojedinih muskaraca,mogu cak i vrlo tragican epilog da imaju.Poznati
su slucajevi,u psiholigiji i psihijatriji,da neki muskarac,smatrajuci da ga je "voljena" devojka "prevarila",sa drugim
muskarcem,cak okonca njen zivot,i ako ona nije ni pojma imala,da je bila njegova "ljubav zivota".

To je tipicno za psihicki labilne muskarce,da u svojim imaginarnim fantazijama,uobraze,da je neka devojka,njihova
najveca ljubav,i ako u realnoj stvarnosti,ne postoji apsolutno nista,medju njima.

123loncar;bt290535:
...a ženske ?....šta , one nemaju takvih fantazija!?...bez mašte su , šta li !...?....pa što su nekad skakale sa mostova , muškarcima bacale sudu u oči i tako te stvari radile...a tek one fore sa vračarama , katančenjima i vezivanjima....šta sve za to reći !

Da.Samo sto je zena samoj sebi dzelat,a ne prema objektu ljubavi.Danas procitah da u dvojica momaka u tandemu ubili jednu djevojkuzobog neuzvracene ljubavi......:sad2::sad2::sad2:

mizaca;bt290544:
Da.Samo sto je zena samoj sebi dzelat,a ne prema objektu ljubavi.Danas procitah da u dvojica momaka u tandemu ubili jednu djevojkuzobog neuzvracene ljubavi......:sad2::sad2::sad2:

....ma to su , kako da rečem , stvari iza ljudske pameti....iskren da budem , za mene je svaki atak na život zverska stvar - pa čak i na svoj....ozbiljan čovek , i kad drvo hoće da iseče , treba da porazmisli , da izvaga svaku za i protiv i treba da ga posle takvog suda iseče kad priroda u njemu zamre.....reč je o životu...

....ovde sam samo hteo Lordu da skrenem pažnju , da to stanje umišljene ljubavi , prisutno je kod oba pola....često ljudi tu pojavu pogrešno imenuju , kao ovo : "neuzvraćena ljubav".....sa ovim definisanjem , takve psihopatske fantazije , nagoveštava se kao nekakva obaveza žrtve , kao njen dug....a kod slučajeva kod kojih žrtva i nije poznavala svog dželata , čak nije imala ni percepciju postojanja njegovog - šta je ona pak dužna , šta je pak uzela - kad luk nije jela , ni luk mirisala....to takvo pojmovno muvanje , kao da opravdava ovakve zločine....pa onda kažu : "zločin iz strasti " , pa još dodaju ono "u neuzvraćenoj ljubavi"...takvo pokvarenjaštvo , ima svoje dublje korene i skrivenije ciljeve , od pokušaja razumevanja jednog tragičnog događaja , oduzimanja života....
....veliki vaspitni uticaj u navodnim razumevanjima , pa i opravdavanjima takvih zločina , sa namerom da se realizuju skriveni ciljevi retorike koja se koristi za ovakve zločine , dala je takozvana "umetnička istina" književne , pozorišne i filmske industruje - koju prevazilazi samo "medijska istina" kičastog , TV i bulevarskog novinarstva.....u tom miljeju zločin svake vrste , gotovo je poželjan , a ubistva iz "neostvarenih ljubavi" normalna stvar....još malo takva ubistva biće proglašena za prirodno pravo čoveka ( koje se agresivno već čuju kao zahtev u šerijatskim sredinama )....

...treba samo pogledati kakve su kazne u krivičnim zakonima predviđene , a kakve se izriču za ovakve zločine , pa će se videti o čemu nastojim da govorim i ko stoji iza suštine problema !

Tacna jr konstatacija,uvazenog forumasa Loncara,da i zene ponekad,uzimaju "stvar u svoje ruke",tj. vrse atak na muskarca,koji im nije "uzvratio" ljubav. Ali teziste moje konstatcije je u tome,da pokazem i dokazem,da su zene,daleko daleko vise ubijane bijene i na svakojake druge nacine,maltretirane od strane nastranih sirovih muskaraca.

Muskraci MORAJU DA SHVATE,da je iskljucivo stvar zene,da li ce prihvatiti ponudjenu ljubav nekog muskarca.Nije na njemu,da joj sudi i da ON
jer je ON zaboga muskarac i da zena nema prava da odbije njegovu ljubavnu ponudu.Muskarci moraju biti osecajni,i samo treba da slede osecanja
zena,i da naravno,udovoljavaju njihovim zeljama.Tako se ponasa pravi dzentlmen.

....zločin je zločin - oću reći zbog statističke brojčane veličine ne može se tvrditi da je jedno ubijanje veće , pa je zbog toga zločin , a drugo zato što je manje nije nikakav ili je mali zločin...hoću da kažem da se zločinom proglašava radnja , e ne broj takvih radnji....
....danas imamo pojavu da onaj koji je odgovoran za jednu smrt ne smatra se zločincem jer ga upoređuju sa onim koji je odgovoran za sto ubijanja - a ovaj pak kao da nije nikakav zločinac u odnosu na onog koji je odgovoran za smrt na hiljade ljudi.....
...treba to imati u vidu !....

...inače , zbog diskriminacije prema žrtvama , mi imamo i diskriminaciju prema živima , pa naravno - diskriminacija je moguća kod rsavo animalnog sveta , pa je tu i izražena diskriminacija polova....tako da nije za čuđenje ni diskriminacija žena , na našim prostorima.....a to se teško iskorenjuje, jer potrebuje čast , poštenje , ljudskost , čovekoljublje i prosvećenost...a toga je na našim prostorima sve manje i manje....mi tonemo !

Mislim da je biti osoba zenskog pola ,na Balkanu,jedna vrlo mucna stvarnost,sa kojom se te osobe,vrlo cesto susrecu.Na ovim nasim prostorima,
veliki broj muskaraca,ponasa se prema zenama,vrlo bahato i nasilno.To mora da se promeni,muskarci moraju da prihvate zenske osobe,kao
Bozji dar.To sto muskarci imaju vecu fizicku snagu,to ide na racun njihovog racija,koji je nizi nego racio zena.Kada muskarci to konacno shvate,
a problem u tomi bas i jeste,sto teze shvataju od zena,tada bi se napravio pravi balans,izmeddju polova.

Lord Gledston;bt290718:
Mislim da je biti osoba zenskog pola ,na Balkanu,jedna vrlo mucna stvarnost,sa kojom se te osobe,vrlo cesto susrecu.Na ovim nasim prostorima,
veliki broj muskaraca,ponasa se prema zenama,vrlo bahato i nasilno.To mora da se promeni,muskarci moraju da prihvate zenske osobe,kao
Bozji dar.To sto muskarci imaju vecu fizicku snagu,to ide na racun njihovog racija,koji je nizi nego racio zena.Kada muskarci to konacno shvate,
a problem u tomi bas i jeste,sto teze shvataju od zena,tada bi se napravio pravi balans,izmeddju polova.

...vidiš Lorde , to o čemu govoriš , nije došlo samo od sebe - tek onako....to je institucionalizovano i širi se preko takozvane duhovnosti...to država podržava...a počelo je sa Savlo-Pavloskim činodejstvovanjem i utuvljivanje starozavetnih zakona u svetinu...a tu je žena objekt i predmet kojim se čak i trguje , a ne ljudsko biće suprotnog pola....
...ima to svojih razloga - a jedan od centralnih je taj , što je žena muškarcima prvo džak za pražnjenje svih frustracija i sakrivanje lične bespomoćnosti i kukavičluka , usađenog , poslušnom kukavno zmizdravom robu koji nesme u svetu silnika da pisne ; pa posle besplatni sluga , da se i on sužanj oseti kadgod čovekom ; pa predmet biološkog pražnjenja koji se pritom i razmnožava....e taj primitivizam , danas se rasprostranjuje našim atarima , naročito međ mlađom populacijom - i to je poštovani Lorde temelj srpštine , koji je preuzet iz jevrejštine.....tako ja to duhovno ništavilo imenujem zajedničkim imenom , radi lakšeg prepoznavanja....
...naravno , svak ko se u ovome prepozna , stvar će uopštiti i proglasiće me za mrzitelja tamo nekih naroda...kao ono , svi smo mi ljudi - a oprost je za ljude...e pa , nismo svi u ljudskoj koži ljudi...čak ni svi oni ljudi nisu isti u svojoj ljudskosti...a oni koji su izvan ljudskosti , oni su isti , manje više , u svom ništavilu !

Postovani Loncar.Opet moram da intervenisem,zbog tvog zargona kojim nazivas bratski Jevrejski narod,JEVREJSTINA. Tako oslovljavanje,
jednog casnog,mucenickog naroda,ima pezorativan znacaj.Ja te potsecam na reci naseg blagoupokojenog Patrijarha Pavla,koji je jednom prilikom,
kada se obracao javnosti srbije,rekao: "BUDIMO LJUDI,I AKO SMO SRBI". Ja bih te molio postovani,da te reci naseg svetog Patrijarha,uvek
imas u vidu,kada neki narod hoces lose da okarakterises.

...poštovani Lorde , pojam jevrejština imenuje opštu doktrinu jedne grupacije ljudi koji su na dnu , u marginalnom mulju jevrejskog naroda...tom doktrinom može da se služi nemac , britanac , italijan , srbin i drugi narodi....kad ti drugi marginalci iz baruština koriste kao osnov za svoju doktrinu jevrejštinu , onda je to srpština , germanština , hrvatština , mađarština - manje više neljudsština , što je istorija čovečanstva pomno zabeležila i dokumentovala.....u svim kulturnim društvima ima ljudi koji su na dnu civilizacijskom - dave se u ništavilu , pa stoga toga ima i međ jevrejima....

...stoga nije lepo da mi podmećeš , izobličavaš i umećeš nekakve svoje skrovite misli , pa da me osuđuješ...to je osobenost jevrejštine , srpštine i svake druge "ištine" kad se obračunava sa istinom i ljudskim normama...

...a što se tiče Paje i njegovih "svetih" nipodištavanja svega što je omeđano drinskim , savskim , dunavskim i vardarskim vodama - to je sve u sklopu ondašnje bosnifikacije i današnje dodifikacije tih teritorija....beše li on sa bosanskim klanom vladika , za života Germanova , seo prevratnički u patrijarsku stolicu , ne poštujući crkveni statut , a kad se bosanski klan okrenuo protivu njega , branio se tim istim statutom...to li beše školski primer licemerstva i klanovskog nasilja - uzurpacija normativizma....a to je osobenost srpštine - uzurpacija normi i rušenje nepodištovanjem duhovnosti !

....neznam šta tamo na tim megatrendovskim univerzitetima današnja mladež bifla , ali etika joj ne ide nekako , naročito ljudskost i civilizacijske vrednosti njene !

....konačno da ti rečem , niko časnog i poštenog čoveka ne pita za državljanstvo , narodnost , rod , poreklo i škole koje je i gde , naročito kod kojih je profesora završavao....dobrom drvetu ne traži se klada od koje je otpalo !

Back