NE ŽALIM: Nožem sam izbola pedofilnog komšiju zbog zlostavljanja sina

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.518
izvor: The Sun

VP-COMP-PG-18-19.jpg

Sara Sends je dobila sedam i po godina zatvora za ubistvo 77-godišnjeg Majkla Plisteda.

Na njenom suđenju 2015. godine, pokazalo se da je Pleasted tokom tri decenije imao 24 presude za seksualne prestupe.

Majka petoro dece, Sarah, koja sada ima 38 godina i koja je izašla iz zatvora, rekla je: „Uradila sam ono što bi uradila svaka majka jer je to učinio mom sinu Bredliju, mom dečačiću.

„Nisam ni sanjala da ću biti sposobna. Nisam ponosna na to, ali bar znam da ne može nikoga drugog povrediti.

„Nisam loša osoba, ali znam da sam učinila nešto loše. Nikada to nisam poricala i kažnjena sam.

„Nikad više ne bih ubila. Ne vidim sebe kao ubicu.

„Ali ne žalim za onim što sam uradila. Bila sam mama koja je očajnički želela da zaštiti svoju decu.

„Sećam se da sam uzela nož i otišla kod Mika.

„Želela sam da ga nagovorim da se izjasni krivim kako Bredli ne bi morao da svedoči.

„Mik je otvorio vrata i nasmešio se. Bio je nabusit i nagao.

„Nije hteo da me sluša. Bio je hladan. Čovek drugačiji od onog koji mi je bio prijateljski komšija.

„Ubola sam ga noižem i on me zgrabio. Izgubila sam kontrolu. Nisam mogla da dozvolim da neko drugi bude povređen, neko je morao da zaštiti ljude. "

Promenio ime kako bi mogao da napada decu

Sara je pokušala potražiti pomoć nakon što je otkrila da je njen komšija nasilnik.

Ali ona tvrdi da policija, socijalne službe i stambene vlasti nisu poslušale.

Pleasted-ovo stan je gledao na igralište i školu u Canning Town-u, East London.

Ali niko nije znao za groznu prošlost Pleasteda jer je promenio ime i svoja krivična dela pre datuma registra seksualnih prestupnika.

NINTCHDBPICT000136473760.jpg

Kada je Pleasted u februaru 2014. godine Bradlei-u, tada 12-godišnjaku, ponudio posao u radnji u kojoj je bio volonter, Sara je mislila da bi to bio dobar način da zaradite džeparac.

Rekla je: „Mik je bio uzor. Donosila bih mu obroke i razgovarali bismo.

„Nisam imala razloga da mu ne verujem. Mislila sam da je Bradli na sigurnom. “

Ali Bradli je ubrzo izgubio interes za posao i nedeljama kasnije Sari je rečeno da je Pleasted optužena za zlostavljanje dvoje dece.

Rekla je: „Poznavala sam dečake. Nisam sumnjala ni u jednu reč koju su rekli. Bilo je grozno. Imali su 12 godina, tako mladi.

„Bradli je rekao da mu se ništa nije dogodilo, ali morao je da da video izjavu policiji jer je radio sa Mickom.“

Pleasted se izjasnio da nije kriv i pušten je uz kauciju u svoj stan.

U novembru 2014. Bradlei je prelomio i rekao da je zlostavljan.

Sarah je rekla: „Našla sam ga kako čupa kosu, ljulja se, trese i plače.

„Stalno je ponavljao:„ Trebao sam da vam kažem ranije - to je moglo da ga spreči da ne zlostavlja te mlađe dečake “.

„Napadnut je u prodavnici i njegovoj kući. Bilo mi je mučno i slomljeno mi je srce “.

Bradli, sada 19-godišnjak, odriče se anonimnosti da bi govorio o svojoj muci.

Rekao je: „Bilo mi je previše neugodno da kažem bilo šta u početku.

"Nisam želeo da upadam u nevolje, ali imao sam noćne more koje bi Mick dolazio za mnom."

Sarah je sedela sa Bredlijem cele noći dok je objašnjavao kako je bio zavođen i zlostavljan.

NINTCHDBPICT000662758968.jpg

„Popila sam dve flaše vina, vratila se u svoj stari stan i kleknula na pod držeći fotografiju dece vrišteći.

„Ranije nisam mogla da plačem - Bredli je uvek bio u blizini.

„Preplavila me je krivica zbog toga što ga nisam zaštitila. Tada sam uzela nož i otišao kod Mika “.

Sara je ubola Pleasted-a osam puta kuhinjskim nožem od 12 inča (30 cm).

Dvadeset minuta kasnije uhvaćena je na CCTV kako izlazi iz zgrade.

Suzno je priznala, govoreći policajcu: „Ko na imanju smešta j**** pedofila?“

U septembru 2015. godine Sarah je osuđena za ubistvo iz razloga što je izgubila kontrolu.

Tokom njenog slučaja u londonskom Old Bailei-u, otkriveni su prestupi zlostavljanja dece Pleasteda između 1971. i 1990.

Sudija je rekao da je Sarin slučaj „zaista izuzetan“ i uzeo je u obzir njen položaj samohranog roditelja prilikom smanjenja kazne sa sedam godina na 3½.

Ali u januaru 2016. kazna je više nego udvostručena nakon što je Apelacioni sud presudio da je prvobitna kazna bila neprimereno blaga.

Sarah je provela skoro četiri godine u zatvoru.

Njena deca su živela sa svojom dadiljom, ali su je uvek posećivala kako bi joj popravila raspoloženje.

Sarah je rekla: „Biti daleko od njih toliko dugo bila je najgora noćna mora svake majke, ali policajci su se dobro ponašali prema meni.

„Rekla sam im tačno zašto sam to učinila, oni su znali istinu, kao i ostali zatvorenici.

„Mnogo osoblja su bile majke koje su mogle da razumeju. Toliko žrtava je pisalo i reklo da sam postupila ispravno. "

Za ovakve likove pedofile kastracija obavezna
a ako i to ne pomogne.... Batina je iz raja izasla.
Полако, ускоро ће такав став прогласити говором мржње а онда су могуће и параде педофила.
Зашто не, ако једни са техничком грешком могу могу и други?

Back