Ne volim one koji me ne vole

Moze se raditi o musko zenskim odnosima , rodbinskim i prijateljskim . Sto se tice djevojaka , patio sam ali
zato sto sam vjerovao da je i njima stalo do mene . Kad sam se uvjerio da im nista ne znacim , prestajale su postojati za mene .
I to je tako ostajalo do kraja . A kod vas ?

Kome nisam ja važna i neko od bitnoće :), što bih se ja onda zamarala, šta taj neko misli ili ne misli o meni? Jednostavno se okreneš Ljudima, koji vide to nešto u tebi. Za sve druge, je i sama pomisao na Njih... naprosto gubljenje Vremena, Energije, Osećaja i Srca.

Moze se raditi o musko zenskim odnosima , rodbinskim i prijateljskim . Sto se tice djevojaka , patio sam ali
zato sto sam vjerovao da je i njima stalo do mene . Kad sam se uvjerio da im nista ne znacim , prestajale su postojati za mene .
I to je tako ostajalo do kraja . A kod vas ?

Kada se rastambura neki odnos ne razmisljam da li je nekome i dalje stalo jer sama cinjenica da vise nismo partneri/drugari pokazuje da to nije bila prava stvar. Sve se to gasi samo od sebe - nezavisno od toga da li je onom drugom ipak stalo, nisam ja vidovita pa da gledam u kristalnu kuglu sta se desava... ko me voli i koga ja volim jos uvek je tu.

Back