Не волим друштво

sine ... si blesav ???
JS da je nw imenujem stalno ali godinama vreba po forumu i samo nudi rame za razumevanje.
Ne budi naivan... to je klopka.
JS nikome nisu srecu u zivot doneli !!! Zapamti moje reci.
A pisacemo se na tu temu.
Нисам одмах помислио на то да је ЈС, али кад се сетим, видео сам њене поруке на верским расправама.

Све сам мање капабилан за социјалне контакте. До сада сам се преко воље силио да са другаром проводим време, јер сам се водио "да бар њему буде добро ако мени већ није" али као што сам већ једном рекао, дружење ми не представља ама никакво задовољство. Само ми је терет али све те помисли да сам мниге одбацио од себе и дс својевољно остајем сам такође није мила...

Нисам социално капабилан. Нисам нарочито занимљив, немам шта лепо да делим са друштвом а само то желим

Никакав ужитак немам али баш никакав у провођењу времена напољу са друштвом.

Шта да радим и да ли неко зна који су могући разлози и шта се дешава?
Jedino se muka iskreno deli sa svima
na ovim prostorima

Rambo Amadeus

Znači ono, kao ortak. Lupa ti na vrata nenajavljen, neka najnovija muka dok ti prazni frižider i sva pića do kojih se domogao.
Dal mu puko tiket u u 89-om minutu il ga ostavila riba po ko zna koji put onako neponovljivog - tek apetit mu kod tebe nije nedostajao.
Primetiš posle da ga nema, nazoveš reda radi a on tebi: "zovi me posle, trenutno se oporavljam, prošo mi tiket pa sam sinoć čašćavao narod"

Poslednja izmena:
Све сам мање капабилан за социјалне контакте. До сада сам се преко воље силио да са другаром проводим време, јер сам се водио "да бар њему буде добро ако мени већ није" али као што сам већ једном рекао, дружење ми не представља ама никакво задовољство. Само ми је терет али све те помисли да сам мниге одбацио од себе и дс својевољно остајем сам такође није мила...

Нисам социално капабилан. Нисам нарочито занимљив, немам шта лепо да делим са друштвом а само то желим

Videla sam tvoju reklamu za snimljenu pesmicu i ne deluješ mi nešto asocijalno ;)

19 брате. Требам да будем свој али ја сам иначе и на лекићима неким и генерално нисам срећна особа

Ни у најмањем проценту. Заправо, да не претерујем, у врло малом проценту

Ево једна песма, па можда бар мало и помогне..

zovi Mimi95 na dejt :lol:

sedi u kuci dok te prodje "mrza" i onda jednog dana izadjes medju ljude.
Verujem da te samo spucala faza.

Nekada nam je svima potrebno da se malo osamimo da se sastavimo da smislimo
sta cemo i gde ... samo ne preteruj sa samocom
covek je drustveno bice i nema tog foruma koji to moze da zameni !

Нађи неку “анемоне”, попи пиће са њом пиће у кладионици и играј обавезно
на Бугаре!

Pa dobro, ništa to nije čudno. To je sad česta pojava, da ne kažem - popularno. Među mlađim generacijama, najčešće.
Jao ja sam asocijalan, ja sam drugačiji, ja sam poseban, mene niko ne shvata, ja se ne uklapam, ne volim da se družim, mrzim ljude, ja sam anksiozan.... i slično. A sve u cilju, gle čuda, da privuku pažnju na sebe.

Ово је Бернардо, није Бресквици!

Smaraju te ljudi,...i sl.? 😁
Pa ništa,...uglavnom se pravim da sam normalna, inače te savršeno razumem.
To ti je karakteristika. Vid asocijalnosti. No big deal, pronađi nešto u čemu uživaš i to je to. Bolje i to,...nego da ti drugi "piju krv na slamčici". Važno je i da tebi bude dobro!
Ljudi pišu knjige, slikaju, vežbaju, čitaju,..
svašta nešto. Find yourself a job or hobby. Ako ne podnosiš ljude, drugačije ne vredi.
P.S. Premlad si ti za dijagnozu. Kriza identiteta i sl. Prolazno! Još tražiš ko, šta i kako ti odgovara.

Poslednja izmena:
boli samoca ... to su svi veliki umovi jedared priznali. Covek = drustveno bice = ne moze sam...
Pa vidi, Šopenhauer u toj knjizi, 'paraneze i maksime' (saveti i pravila), veoma glorifikuje samoću, čak kaže da omladinu najpre treba naučiti da snosi samoću, jer je samoća, kako ju je on video, izvor blagostanja. Tu on navodi neke za njega valjda značajne ljude, koji su voleli samoću, citira ih. Zatim kaže da je samoća usud 'značajnih duhova', i da će je oni uvek, kao od dva zla manje, odabrati - iako će u njoj katkad uzdisati. A kako čovek stari, kaže on, samoća mu sve više prija. Ja se u tim stvarima dosta slažem s njim, međutim i ja, kao priličan samotnjak, dosta vremena npr. provodim po društvenim mrežama, čujem se s ovim i onim, i tako. A i on je kažu voleo da dobije povratnu informaciju o svojim knjigama, od ljudi, tako da ima istine i u tome što ti pišeš, naravno. Potpuna samoća je veoma teška, ne kažnjavaju bez veze osuđenike u zatvorima izolacijom i samicom. Treba kombinovati samoću sa druženjem, a u kojoj meri, to zavisi od čoveka do čoveka.

Нађи себе најприје.
Не гледај друге људе шта раде и како, свак живи за себе. Не сили "друштво" ко ни било шта друго.
Среди себе па даље..

ја сам интроверт и мени други људи не требају
и ја сам некад мислио да нешто није у реду са мном да летим за крдом и "волим све што воле млади":mrgreen:

19 брате. Требам да будем свој али ја сам иначе и на лекићима неким и генерално нисам срећна особа

Ни у најмањем проценту. Заправо, да не претерујем, у врло малом проценту
Samo prolazna faza. Imao sam je i ja u tvojim godinama...pa sam se opet uželeo ljudi. Šetaj sam gradom, idi u teretanu, na kurs jezika...ko zna šta može da se desi. ;)

Back