Ne volim čokoladu

Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
Definitivno. Mada nisi jedini. Iako ja ne mogu bez čokolade dugo . . .

Imaš voćne šećere, torte/kolače, sladolede, i drugo bez čokolade(vanila npr).

Recept za šlag, zanima te? Bez čoko/kakaooa.

Pojeo sam šampitu da izbegnem situaciju
Ja volim krempitu više.
Francuska je sa čokoladom ali imaš i običnu bez.

Poslednja izmena:
Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
Ниси нормалан, сутра отиђи код доктора. ))

Definitivno. Mada nisi jedini. Iako ja ne mogu bez čokolade dugo . . .

Imaš voćne šećere, torte/kolače, sladolede, i drugo bez čokolade(vanila npr).

Recept za šlag, zanima te? Bez čoko/kakaooa.

Ja volim krempitu više.
Francuska je sa čokoladom ali imaš i običnu bez.
Крееемпитаааааа ааааааааа ❤️

Mislim da je neki sindrom u pitanju :think:A torte sa cokoladom? Sladoled? ;)

normalan si, ali nisi duhovit, postoji okean ljudi koji ne ne vole toliko popularnu cokoladu, tvoj problem je dakle u neduhovitosti.

Back