Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.616
To navuceni kazu i za coca colu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Coca Cola nije za nista .To navuceni kazu i za coca colu
Definitivno. Mada nisi jedini. Iako ja ne mogu bez čokolade dugo . . .Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
Ja volim krempitu više.Pojeo sam šampitu da izbegnem situaciju
Ниси нормалан, сутра отиђи код доктора. ))Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
Крееемпитаааааа аааааааааDefinitivno. Mada nisi jedini. Iako ja ne mogu bez čokolade dugo . . .
Imaš voćne šećere, torte/kolače, sladolede, i drugo bez čokolade(vanila npr).
Recept za šlag, zanima te? Bez čoko/kakaooa.
Ja volim krempitu više.
Francuska je sa čokoladom ali imaš i običnu bez.
Sta kazes, sam svoj majstor.Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
čitao sam da je čokolada (crna) super dobra za srceKo ne voli cokoladu,
Brzo ce zavrsiti u hladu...dubokom...
Upravo...toplo preporucam Kandit, cokoladu za kuhanje...probaj...čitao sam da je čokolada (crna) super dobra za srce
Mislim da je neki sindrom u pitanjuJede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
Uh. Trostruki sindrom.Mislim da je neki sindrom u pitanjuA torte sa cokoladom? Sladoled?
Mislim da je neki sindrom u pitanjuA torte sa cokoladom? Sladoled?
Mislim da je neki sindrom u pitanjuA torte sa cokoladom? Sladoled?
![]()
Do sada mi je samo dupliralo ..jedem previse cokoladeUh. Trostruki sindrom.
Nevolem čokoladu.E onda dalje nevolem...Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
ovako:Mislim da je neki sindrom u pitanjuA torte sa cokoladom? Sladoled?
![]()
Jeste, nisi u reduJede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?
skinula sam se sa coca cole da znas opaka zavisnostTo navuceni kazu i za coca colu
normalan si, ali nisi duhovit, postoji okean ljudi koji ne ne vole toliko popularnu cokoladu, tvoj problem je dakle u neduhovitosti.Jede mi se nešto slatko, ali ne volim čokoladu. Mislim, mogu da pojedem, ali mi je obično otužna i ne mogu mnogo. Koliko vidim, ja sam redak slučaj. Zato sam i došao ovde da tražim savet psihologa. Mislim da samnom nešto nije u redu. Drugim rečima, nisam normalan?