NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
postala sam mnogo vulgarna, pricam bezobrazne stvari i ruzne reci i to uopste nije u redu
. jel mozete nekako da mi pomognete? sta je ustvari problem iza?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ako je od 01 05 2007![]()
Zato i kazem od..s kim si takav si.mada ja nisam primetio kod tebe vulgarnost
eto vidis da ni to nisam shvatila. sta se desava sa mnom????:shock:
postala sam mnogo vulgarna, pricam bezobrazne stvari i ruzne reci i to uopste nije u redu. jel mozete nekako da mi pomognete? sta je ustvari problem iza?
postala sam mnogo vulgarna, pricam bezobrazne stvari i ruzne reci i to uopste nije u redu. jel mozete nekako da mi pomognete? sta je ustvari problem iza?
Nemoj da se mjenjas ovako si bas super,vec sam pisala da mi ne moze biti toliko lose jutro a da ga ti ne popravis svojim postovima.Jedino ako bas moras...
kako nema, vidihvala. ja se postidim pa ne znam sta jos da kazem...a nema vise smajla koji se stidi...
![]()
Snimi sebe na telefonu ili na kompjuteru dok govoris takve reci i onda ces najbolje uvideti da li je to super, ili je ruzno.
ma samo krljaj, boli te ku.. svejedno ce te proci
hvala. ja se postidim pa ne znam sta jos da kazem...a nema vise smajla koji se stidi...
![]()
sta je ustvari problem iza?