Ne uzimaj nikad prezime njegovo!

najveci biser koji sam cula je da je zena udata za muza i da imaju isto prezime, pa je svom dodala njegovo da ne bude dileme cije prezime nosi :lol:
pa je sada g-dja jovanovic-jovanovic..

Хехехе...:mrgreen:

А ја знам једну која се удала за човека са истим презименом, па она тврди да је задржала своје, а он да је узела његово....:lol:;)

Мени је мој тата обећао целог живота финансијску подршку ако задржим презиме.:mrgreen:
Мислим се докле ли планира да живи. :eek:

То ме подсетило на онај виц кад жена прича како јој се ћерка супер удала, муж чисти, пере, кува, пегла...а син се оженио роспијом, мора да чисти, пере, пегла. :mrgreen:

Тако и мој тата...да има сина вероватно би снајку прогањао да узме наше милозвучно прзиме. :lol:

Мени је мој тата обећао целог живота финансијску подршку ако задржим презиме.:mrgreen:
Мислим се докле ли планира да живи. :eek:

То ме подсетило на онај виц кад жена прича како јој се ћерка супер удала, муж чисти, пере, кува, пегла...а син се оженио роспијом, мора да чисти, пере, пегла. :mrgreen:

Тако и мој тата...да има сина вероватно би снајку прогањао да узме наше милозвучно прзиме. :lol:

:rotf:

imam druga koji je bio u teskoj depresiji kad je dobio drugu cerku..
( a savremen skroz..nista tradicija)
kad sam ga pitala u cemu je razlika izmedju sina i cerke, poceo da mi navodi neozbiljne razloge:nece moci da igra igricu koja je za decake (a on se nije izigrao koliko je hteo kad je bio mali :lol: ),nece moci da je vodi na prezivljavanje u planinu :roll:(a moci ce),ugasice mu se prezime :eek:
a ja mu kazem - pa da se ne prezivas petrovic, pa jos i da te razumem :rotf::rotf::rotf:

:rotf:

imam druga koji je bio u teskoj depresiji kad je dobio drugu cerku..
( a savremen skroz..nista tradicija)
kad sam ga pitala u cemu je razlika izmedju sina i cerke, poceo da mi navodi neozbiljne razloge:nece moci da igra igricu koja je za decake (a on se nije izigrao koliko je hteo kad je bio mali :lol: ),nece moci da je vodi na prezivljavanje u planinu :roll:(a moci ce),ugasice mu se prezime :eek:
a ja mu kazem - pa da se ne prezivas petrovic, pa jos i da te razumem :rotf::rotf::rotf:
Јовановићи, Петровићи, Марковићи, Милошевићи....за њих нема зиме.:lol:

Ја имам ретко презиме, прослављено на више начина морам признати па би га ваљало задржати :mrgreen:, али свеједно имамо мушких у лози, тата има два брата, обојица имају синове.

Мој отац је алфа, али тотално ми је занимљиво да га посматрам како се диви мом индивидуализму, отреситости и одсечности. То су неке особине које његова жена нема. :lol:
Иначе, рекао ми је , онако изокола, да сматра да бих пре брака требала да иам што више момака- на сваком прсту по једног. :rotf:
Питам се, ка дли би оженио такву? :lol:

Дупли критеријуми су чудо. :manikir:

:zcepanje:

Моје ћерке и ја смо једине са овим презименом у граду, а колико знам и у целом Банату. Надам се да то неће још дуго трајати, да ћемо се скоро поудавати! :mrgreen::lol:

kad sam zadrzala prezime ex i kad su pitali zasto, ja sam rekla da ne zelim da se prezivam drugacije od svog deteta..
onda su me pitali sta cu kad se bude udala..
pa nista, naci cu i ja sebi nekog sa istim prezimenom :D

Back