Не у НАТО !!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tsk tsk tsk... Fašisti su uvek bili laki na pretnjama.:lol:
Evo siguran sam da će te tvoji nazi drugovi podržati.
Ipak, istina boli, zar ne.

Sada prestani da koristiš ime tog nesrećnog deteta koje su takvi poput tebe u grob oterali da njime maskiraš svoju zlobu i bolesne ideje.

sumnjivo lice:
Ti to onako pravo hriscanski,pravoslavno :roll:
KoscheiBesmertnii:
Ne, nego ću da ih učim da im je NATO prijatelj, da iz aviona bacaju šarene bombone, da treba da se bore za bratstvo i jedinstvo, kao što su mene učili, da ga čuvaju "kao zenicu oka svoga", da vole Čedu koji će sutra i kuće da im prodaje Amerima, da mašu cvećem dok pucaju na njih, jel tako treba da ih učim???
Moja ćerka je dobila ime po Milici Rakić!

sumnjivo lice:
Nevidim sto si to mora da cinis.Meni samim tim delujes izuzetno bolesno i zaludjeno bez ljutnje.Pogotovo sto neznas pod kakvim je okolnostima stradala ta devojcica.Ali to je bolna tema, i nebi trebali o tome.Nije sve kako izgleda na prvi pogled.
Ta devojčica je stradala dok je sedela na noši u kupatilu... imala je samo tri godine?
Po tebi je verovatno to sve propaganda, ali ja sam išao i na njenu sahranu, jel i to bolesno?

KoscheiBesmertnii:
Ta devojčica je stradala dok je sedela na noši u kupatilu... imala je samo tri godine?
Po tebi je verovatno to sve propaganda, ali ja sam išao i na njenu sahranu, jel i to bolesno?
Pazi ovako.Stotine dece je stradalo u ratovima.I to je ono sto cini ljde gorim od bilo koje zivotinje.Isao si na sahranu,sasvim ispravno ako si bio u mogucnosti.Dao si svojoj devojcici ime po paloj Milici,da li je to plemenito?Da li je to nesto uzviseno?To je tvoja stvar izbora.Ali cini mi se da ti ocekujes neko posebno priznanje zbog takvog cina.Da nije tako jednostavno bi cutao i nebi otkrivao pravi razlog.To je kao kad oni sto poste pricaju svima kako oni redovno poste pred Bozic i Uskrs.Valjda se tada osecaju vecim vernicima.To sto si ti dao ime svojoj cerci po pokojnoj Milici, je apsolutno samo tvoja privatna stvar.Sad zamisli koliko je dece po Bosni stradalo na svirep nacin od strane muslimana i Hrvata.Treba li davati imena novorodjenoj deci po nevinim zrtvama?,malo neukusno.

popokatepetl:
То си рекао и када смо пшричали о том детету. Да ли под тим мислиш да је нису убиле НАТО бомбе?
Nemoj da izmisljas.Nikad ti i ja nismo pricli o tom detetu.Uopste ne zelim da provlacim nevine zrtve kroz politiku kao vi.
Samo ovo cu reci.Na krstarece rakete se nedejstvuje iznad naseljenih podrucja.Ko razume shvatice

popokatepetl:
Болно је то што је њу убила НАТО ракета. Болно је што овде у Србији имамо заговараче идеје о уласку у НАТО. Е то је болно.
Bolno je to sto Seljana i takvi kao ona i ti nama sole pamet sa idejama koje dolaze iz glava prepunih nekih ludih teorija zavere.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back