Ne trebaju nam zene na muskom kutku (raniji naziv pdf-a)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Umri_muski

Legenda
Poruka
73.135
Dodjem u 20.15h sinoc u kafic gde inace dolaze muski kad su utakmice, a ovako u 17-19 navrate i klinke i parovi u braku, znaci opste mesto, nedeljom i subotom porodice sa decom , sladoledi i slicno...

Puno ko oko...svi stolovi zauzeti, sve zene...po dve najcesce, a negde po tri...
ZENE OTKACILE za fudbalom....prva razborita misao....
Ma kakvi....pozeraj cisti......cekaju da muske uhvati raspolozenje i alkohol pa da im prospu neku svoju zvaku, uvale telo i kasnije ispostave racun.

Neki sa nizim IQ bi rekli, pa to je prikaz dobre volje zena i devojaka, dogorelo im do nokata, nema muskih i moraju da se snalaze.
A da se snadju da postanu normalna ljudska bica, a ne sadisticki sebicnjaci i opsesivno posesivni kontrol frikovi????
Jako me podseca na ono pravljenje da su pijane po tinejdz i studentkim zurkama, ali to je tamo vec provaljeno , tipovi ih izvacare, poebu ako daju, i sutra se ne poznaju, izvetreo alkohol.

Slicno je i kod Vuka, na Obilicevom vencu i svuda gde se skupe malo krupniji momci, lovatori i vodje navijaca (a tu cesto ima jako mutnih poslova ali puno love).

--------------------------------------------
Muskarci vole zensko drustvo to jeste tacno...
Ali ako je iskreno , muskarcu ce stvarno prijati drugarica, daca, koju stvarno interesuje ili voli da gleda nesto zajednicko. Smisao zivota i jeste u zajednistvu....Ali ne onako kako ga vide danasnje zene i devojke....greb zajednistvo i kooperacija sa lutrijom srbije...gde iskljucivo zene dobijaju greb srecke a samim tim i premiju.

Na chatu je cesta situacija da zene traze chat sa iskljucivo zenama, bas zbog ogromnog broja nalozenih tipova koji ih salecu , a salecu ih zato sto na chat dolaze devojke da zarade od 10e, do trazenih 200e (ako nalete na nekog ludog), zatim da se ogrebu za svalera, da se odvoje od sumorne stvarnosti profitabilnog ali nimalo ugodnog braka i kuknjave...
Tako da velika ponuda seksa dovodi do seksualnog ponasanja muskaraca, a selekcija i nepostovanje nikakvo dovodi do toga da ih je ogroman broj jako neprijatnih i agresivnih.Stoga je normalno da neka usamljena dusha, nebitno sto je baraba prema muskarcu u svom zivotu, pozeli normalan razgovor i onda trazi zenu za sagovornika.

--------------------------------------------

Muskarcima na muskom kutku su zene apsolutno nepotrebne na samom kutku...znaci iako ce vecina snishodljivo i uvlakacki da se pravi kulturna i izreci lazne stavove kad vide da temu posecuju zene, muskarcima (pravim a ne pp) ne trebaju zene na muskom kutku, bas kao sto im ne trebaju ni lazne navijacice u TV kaficu...
Jos kad dodam da ove sto dolaze na muski kutak dolaze da promovisu i lobiraju za feminizam i feminacizam, onda je tek jasno zasto muskarcima nisu potrebne zenske citateljke na muskom podforumu.

To nece spreciti oportunisticki nastrojene zene da i dalje rade ono sto im je volja...
Ali nece spreciti ni to da im se ukaze da su smaraci...svakom prilikom i ostro bez pardona....inace ne razumeju.

Počeo sam da pišem da će sad doći flawedone, dobro si je žicn'o onim postom što "nije razumela".

Ti si izgleda celu noć bio na straži u bunkeru i virio kroz nišan ako ja ne naiđem slučajno :lol:
Ako ti i postavljač teme niste ista osoba, pitam se zašto ga tako vatreno braniš od mojih postova?

- - - - - - - - - -

ovaj pdf treba biti bez žena kao što i pdf žene treba biti bez muškaraca, to je valjda i smisao tih podforuma

Samo još da se uvede novi forumski avato
I možete da svom ostrvu da praktikujete mizogeniju do unedogled

Ti si izgleda celu noć bio na straži u bunkeru i virio kroz nišan ako ja ne naiđem slučajno :lol:
Ako ti i postavljač teme niste ista osoba, pitam se zašto ga tako vatreno braniš od mojih postova?

Celu noć sam mirno spavao havala na nepotrebnoj brizi.
Gde ja to vatreno branim ikoga?

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Samo još da se uvede novi forumski avato
I možete da svom ostrvu da praktikujete mizogeniju do unedogled

Po ko zna koji put. Kritikuj žene - mizogenija. Derišta... Znaš smešno je što to dolazi od tebe koja koristi svaku priliku da svoje frustracije istreseš na celokupnom muškom rodu, makar se udruživala i sa anđom, radikalkom niskog čela.

Sticem utisak da smisao ovog pdf-a koji promovisu zene a i neki muskarci koji im konstantno snishode i predstavljaju u negativnom svetlu sve one koji iole nesto kritikuju zene u m-z odnosima da ovde treba da se raspravlja o fudbalu iako postoji pdf fudbal, ko je sta jeo i pio, da li nesto se trenira, banalne stvari dakle dok bilo kakve ozbiljnije teme se ismevaju, konstantno se skrece tok teme i gleda da se obesmisli, troluje a autoru se prisiju licne etikete.

Poslednja izmena:
@Umri_muski

Diskriminaciju koju prizeljkujes je u ovom slucaju moguce izvesti i to legalno na 2 nacina:

Prvi bi bio da stvorite zatvorene forumske grupe gde bi se razgovaralo o onome sto zelite, mada bi se mozda neki osecali glupo, jer vise ne bi bili pod lupom javnosti u naviknutom egzibicionistickom okruzenju... Diskusije grupe valjda mogu biti vidljive na netu i za forumase, a opet zatvorene za sve druge ucesnike izuzev clanova grupe.

Drugi nacin je ignore lista.

Celu noć sam mirno spavao havala na nepotrebnoj brizi.
Gde ja to vatreno branim ikoga?

- - - - - - - - - -

Po ko zna koji put. Kritikuj žene - mizogenija. Derišta... Znaš smešno je što to dolazi od tebe koja koristi svaku priliku da svoje frustracije istreseš na celokupnom muškom rodu, makar se udruživala i sa anđom, radikalkom niskog čela.

Niste mi pružili priliku. Pucali ste u mene čim sam ušla na vrata.
Frustracije svoje istresam u teretani i na svom dragom naročito u noćnim satima, ovde samo ćaskam neobavezno.

Zato nemoj u daljem toku biti tako zloćudan.
Nemam namere da se povučem zbog uvreda koje mi upućujete udruženi u ,,NVO,, borci za ugnjeten muški rod.

- - - - - - - - - -

Nažalost ti si neverovatno dosadno stvorenje.

U tom slučaju se potrudi da ne citiraš moje postove :)

Niste mi pružili priliku. Pucali ste u mene čim sam ušla na vrata.
Frustracije svoje istresam u teretani i na svom dragom naročito u noćnim satima, ovde samo ćaskam neobavezno.

Zato nemoj u daljem toku biti tako zloćudan.
Nemam namere da se povučem zbog uvreda koje mi upućujete udruženi u ,,NVO,, borci za ugnjeten muški rod.

Kakvu priliku flawedone, pa znam ja tebe od ranije i šta si pisala o muškarcima, nemoj da se praviš blesava. Iskreno mi žao tog tvog dragog, a i teretane.

- - - - - - - - - -

@Umri_muski

Diskriminaciju koju prizeljkujes je u ovom slucaju moguce izvesti i to legalno na 2 nacina:

Prvi bi bio da stvorite zatvorene forumske grupe gde bi se razgovaralo o onome sto zelite, mada bi se mozda neki osecali glupo, jer vise ne bi bili pod lupom javnosti u naviknutom egzibicionistickom okruzenju... Diskusije grupe valjda mogu biti vidljive na netu i za forumase, a opet zatvorene za sve druge ucesnike izuzev clanova grupe.

Drugi nacin je ignore lista.

Smisao foruma je da razgovor vide i ljudi koji nisu registrovani, a ne da se mrmlja u zatvorenim grupama. Druga je stvar što trolovi i klonovi uništavaju svaku temu... i grupica mangina...

Kakvu priliku flawedone, pa znam ja tebe od ranije i šta si pisala o muškarcima, nemoj da se praviš blesava. Iskreno mi žao tog tvog dragog, a i teretane.

- - - - - - - - - -

Smisao foruma je ra da razgovor vide i ljudi koji nisu registrovani, a ne da se mrmlja u zatvorenim grupama. Druga je stvar što trolovi i klonovi uništavaju svaku temu... i grupica mangina...

Ja tebe ne poznajem ni od ranije a ni od kasnije.
I uvedite neke nove reči u vaš vokabular, ove termine: mangina, kamenjarka, nepoželjna, feminaci ste izlizali do kidanja....
vidiš da smo postale imune na te nazive, mi smo virus koji je mutirao hahaha

- - - - - - - - - -

Smisao foruma je da razgovor vide i ljudi koji nisu registrovani, a ne da se mrmlja u zatvorenim grupama. Druga je stvar što trolovi i klonovi uništavaju svaku temu... i grupica mangina...

Ovo je tacno ali pravilnikom je predvidjeno da je zabranjeno skretanje sa teme i podsticanje svadje medjutim kada se to u startu dopusti, tema je obesmisljena i krecu besmislena trolovanja i prepucavanja sto drasticno urusava kvalitet foruma .

Ja tebe ne poznajem ni od ranije a ni od kasnije.
I uvedite neke nove reči u vaš vokabular, ove termine: mangina, kamenjarka, nepoželjna, feminaci ste izlizali do kidanja....
vidiš da smo postale imune na te nazive, mi smo virus koji je mutirao hahaha

I naravno... patak je bio u pravu što se tebe tiče. Sad ništa drugo ne radiš osim što skrećeš pažnju sa teme na sebe. Jadara...

- - - - - - - - - -

Posto je ovo muski kutak, a ne gej kutak, zene su uvek dobrodosle. :D

Stigla mangina

- - - - - - - - - -

Ovo je tacno ali pravilnikom je predvidjeno da je zabranjeno skretanje sa teme i podsticanje svadje medjutim kada se to u startu dopusti, tema je obesmisljena i krecu besmislena trolovanja i prepucavanja sto drasticno urusava kvalitet foruma .

To sad radi flawedone

- - - - - - - - - -

Gledaj @Rigele.

Diskusije grupe se mogu videti preko Google, a i na forumu, samo sto bi sam birao diskutante, ali iskljucio one koji su nepozeljni po tebi.
Juce-prekjuce su bile aktivne 4 teme gde se konstruktivno raspravljalo o negativnosti sadasnjih MZ odnosa. Meni je na tren sve izgledalo kao pocetak maskulinitetne revolucije.:deda:
Van uobicajene ekipice doslo je tu jos par novih ljudi sa solidnim iskustvom... Postajalo je jako zanimljivo.:lol:
I sta se desilo? Dosla @Perfi, ostavila 2 posta i sve se pretvorilo u tvoje-njeno prepucavanje, dosla @Andja i jos neki se fokusirali na njih 2, otisla maskulinitetna revolucija u qurac kao kula od karata te ce zbog toga @Umri_muski reci ovako nesto iako ne tebi vec kao konstataciju upucenu @Perfi.:lol:
Ebes ove muskarce kao malu decu...
Ne znam zasto tako reaguju na tebe...meni to nije jasno...
Da napises nesto intrigantno ili pametno pa hajde ili diskutabilno u smislu povezano nekom stvarno jakom logikom pa hajde..
Ali ne.
Kao da si neka misica a oni blentavi tinejdzeri pa oni znaju kako izgledas a sve se prica kao da je u pitanju tvoj profesionalni doprinos a ustvari mirishe mindzic na sve strane...
Ja nemam pojma kako izgledas a i nije mi bitno...
Mozes da se pravdas do sutra da si objektivna, kad nisi , nece ti proci kod mene, a proci ce kod svih ostalih...Neka...

Smisao ovih tema po @Umri_muskom treba da bude ukljucivanje mozga muskaraca ("jer se zene opametiti nece"), a sve sa ciljem menjanja modela ponasanja i MZ odnosa i samog poimanja mnogih stvari danasnje kulture koju on naziva zenskom kada na primer kaze #zenska_Srbija. Pisao je dosta o tome itd. Zanimljive su njegove teorije.
Znaci cilj je pokretanje lavine koja bi se prelila i u RL.:)

A to ne moze ako sve svoje postove ti i ostali posvetis @Perfi i @Andji.;)
Cak stavise, sve to je mozda prilicno nerealno zbog sveprisutnog muskog picopacenistva u RL, ali ko zna.:)
U svakom slucaju to bi mogao da bude zanimljiv internet pokret/udruzenje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back