donald tramp
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Cuj taj lik je psiho.Moj savet raskini,ali lagano.
Ko zna zasto to on radi,u svakom slucaju bolje da ne zalazis u detalje.
Ko zna zasto to on radi,u svakom slucaju bolje da ne zalazis u detalje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gurmanci:Ne postoji ni jedan opravdan razlog da to radi.
Razlozi mogu biti razliciti, od gluposti do ko zna cega, ali kako da mu verujes posle svega?
O cemu je konkretno rec?
Ne, pitala bih njega!mila27:Dobro vece, zeljela bih vas nesto pitati...Kako biste reagovali da ste 6 meseci u vezi sa nekim i nakon toga sasvim slucajno saznate od nekog levog poznanika da vas partner nije ono za sta se izdaje da jeste?
Da li biste se uopste pitali cemu ta farsa?
mila27:Dobro vece, zeljela bih vas nesto pitati...Kako biste reagovali da ste 6 meseci u vezi sa nekim i nakon toga sasvim slucajno saznate od nekog levog poznanika da vas partner nije ono za sta se izdaje da jeste?
Da li biste se uopste pitali cemu ta farsa?
Imam stav, naravno. Ne bi trebalo da mi znaci da li se neko zove ovako ili onako jer mi nekoga ocenjujemo prema njegovim postupcima. To si mozda zelela reci. Ali da si procitala malo vise videla bi da sam napisala da sam proverila podatke. Osoba koja petlja takve stvari ocigledno ima razlog...mozda ima jos koju vezicu kojoj maze oci ovako kao meni.NatasaNatasa:Pa valjda posle 6 meseci imaš neki stav o njemu .... zašto bi poznanik to mogao da poljulja .. ili ni ti sama nisi sigurna u ono što misliš pa ti je lako manipulisati mislima???