Ne to nije on...

ipak ste vi u nekim ozbiljnim godinama, kada to ne bi smelo da se tolerise, i verovatno je vasa veza nesto ozbiljno. ja bih ga slucajno oslovio njegovim pravim imenom samo da vidim reakciju... a ako nema opravdanje zbog cega te je lagao, ocinkari ga u firmi... :)

gurmanci:
Ne postoji ni jedan opravdan razlog da to radi.
Razlozi mogu biti razliciti, od gluposti do ko zna cega, ali kako da mu verujes posle svega?

O cemu je konkretno rec?

Kako mislis o cemu je konkretno rec? Pa konkretno o tome da sam 6 meseci u vezi sa nekim a nemam pojma s kim...Vidim da vecina vas ima isto misljenje kao i ja sama.

Jasno je da sa takvim covekom ne mogu ostati ni u kakvom kontaktu, jer sta god da rekao uvek ce se to uzimati sa rezervom. Ne znam, meni se sve cini da on nikada nije ni mislio nesto ozbiljno jer bi u protivnom, valjda nekad za svo ovo vreme stisnuo zube i rekao ko je. Apsurdno je to sto sam mogla da naletim zaista na tu osobu za koju se on predstavljao a on ocigledno o tome nije razmisljao, ili su to radili njih dvojica zajedno. Mozda sam ja samo jedna u nizu koja se upecala na to.

U svakom slucaju, on sad trenutno nije tu, i kao sto je neko pomenuo, razmisljam da li da samo se maknem odatle ili da napravim guzvu. A opet, takav bolesni um, koji je smislio sve ovo, moze biti spreman mozda i na gore stvari.

Hvala vam svima na savetima i misljenjima, ipak vise glava bolje razmislja nego jedna, pogotovo sto svi vi imate tu srecu da to gledate sa strane. Hvala jos jednom!

Mila, već je prošlo 6 meseci i 2 dana! Jesi li nešto nešto preuzela? Nemoj puno čekati. Takvi tipovi ti mogu sklopiti šampionske priče, samo ako im ostaviš vremena da se malko snađu. Sada vreme radi za njega.

U pravu si...vreme protice. Pa kako on trenutno nije tu, vec na putu, nisam preduzela nista. Trebalo bi da dodje u cetvrtak sa puta. U svakom slucaju, odluka je pala...Reci samo da je gotovo. Nemam ja tu sta da dajem objasnjenja...Najbolje ce biti da svako nastavi svojim putem i gotovo. Verovatno postoji razlog zasto je to ucinio, ali kao sto je i Zoyzoynaki spomenula pricu o svojoj prijateljici, mozda i ovaj tako sto krije u svojoj porodici. Bice da se kod njih zena u porodici ne postuje! U svakom slucaju, nisam vise sigurna da zelim to cuti. Mozda je ponekad bolje i ne znati!

mila27:
Dobro vece, zeljela bih vas nesto pitati...Kako biste reagovali da ste 6 meseci u vezi sa nekim i nakon toga sasvim slucajno saznate od nekog levog poznanika da vas partner nije ono za sta se izdaje da jeste?
Da li biste se uopste pitali cemu ta farsa?

Pa valjda posle 6 meseci imaš neki stav o njemu .... zašto bi poznanik to mogao da poljulja .. ili ni ti sama nisi sigurna u ono što misliš pa ti je lako manipulisati mislima???

NatasaNatasa:
Pa valjda posle 6 meseci imaš neki stav o njemu .... zašto bi poznanik to mogao da poljulja .. ili ni ti sama nisi sigurna u ono što misliš pa ti je lako manipulisati mislima???
Imam stav, naravno. Ne bi trebalo da mi znaci da li se neko zove ovako ili onako jer mi nekoga ocenjujemo prema njegovim postupcima. To si mozda zelela reci. Ali da si procitala malo vise videla bi da sam napisala da sam proverila podatke. Osoba koja petlja takve stvari ocigledno ima razlog...mozda ima jos koju vezicu kojoj maze oci ovako kao meni.

Interesovalo me je kako bi se drugi ljudi postavili u ovakvoj situaciji. Ali konacno, ja odlucujem sta ce biti na kraju. Rezime, da nije bilo poznanika, ja bih jos gulila u ovome sa njim. Mozda ostala i u drugom stanju i sta onda. Mozda izgleda cudno, ali ja sam na neki (sulud) nacin zahvalna poznaniku sto mi je ukazao na to...

Back