gost 186661
Elita
- Poruka
- 24.166
Romska Knezevina bratac, evropski Region.
е у том случају братац, бонбон.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
а твој одговор на уводно питањце је?
мене занима твој одговор, мој став о НВО удругама добро знаш, ко и ја твој.![]()
пре него што непристрасна Управа укине тему, замолијо би пучанство обећате да ми одговри на једно питање,
ШТА БИ СЕ ПИСАЛО ДА СУ ДВА СРПСКА ДЕЧАКА ГАЗИЛА, ШУТИРАЛА И ПЉАЧКАЛА ''НЕЧИЈУ'' ДЕЦУ ПО ЕУРОПСКОЈ СЗАБАДКИ?
Ovo je ,,autosovinisticki,, incident..kako bi rekao kolega forumas
Ti si bas uporan sa tim nacistickim provokacijama, udario brat na brata a ti digao uzbunu kao da nas Nato bombarduje
Kako šta ?
Povampiren srpski fašizam zahvatio i maloletnike koji u naletu histerije ubijaju nedužne civile, cigane i ostale mađare .
Nevezano za godine i mlađu maloletnost pod hitno ih osuditi na bar tri doživotne da belog dana ne vide ni u drugom kolenu, a roditeljima oduzeti ne samo sve što imaju već rebnuti i bližu i dalju familiju.
Nakon toga se uključuju ženetine u crnom i sva nevladina fukara na čelu sa sorošom i oebs-om zahtevajući bar još jedno bombardovanje ovo malo preostalog srblja da se više ne razmnožava-itd. znaš ti nastavak i sam.
p.s. sad kad se ne šlogirah , mislila sam da sam donekle obaveštena kad ono ako se ciganu/ciganki obratiš i politički korektno sa romkinjo/rome optuži te za : prozivanje na verskoj osnovi...'ne mogu da verujem![]()
Ti si romski element .. inace antisrpski nastrojen..
Ti si romski element .. inace antisrpski nastrojen..
Е.... да вам испричам, шта се десило у мом градићу.... пре 15 дана....
Цигани у новој кући, коју им је дала општина славили нешто... по ко зна који пут у недељи...
Народ у комшилуку, који за разлику од њих ради, не може да спава....
После поноћи.... неки од цигана, почео са својом циганком да се свађа на улици...
Полако се померали од куће славља и дошли под прозор типа,
који има 2 метра, 130 кила и кратак фитиљ....
Изађе он на улицу и каже им, да се утишају, јер мора да одспава....
Циго га пошаље у ПМ....
Тип пође према њему, а овај почне да дозива остатак славара.... цигана...
који масовно насрнуше ка њему.
Тип за трен уђе у двориште и иза капије узима цев од 2 метра....
Тад притрчавају и остале комшије
Биланс...
2 цигана у болници
2 цигана у затвору
славље прекинуто.
Ima ih i muhamedanaca i pravoslavaca. Nomadi su pa su mahom prihvatali veru većine. Nije mi poznato da na našim prostorima praktikuju neku autentičnu veru. Bar nemaju svoj hram da ja znam.E, da : koje su inače vere cigani ?
Ozbiljno pitam?
Gradonačelnik Subotice Modest Dulić najavio je da će od ministra unutrašnjih poslova Srbije tražiti da u tom gradu bude povećan broj policajaca kako bi bili sprečeni incidenti poput nasilja nad dvojicom mladića koji su prebijeni i pregaženi automobilom. Policija je uhapsila jednog osumnjičenog, dok se traga za drugim, a čiji je identitet poznat policiji.
„U ovom slučaju posebno brine činjenica da su počinioci dobro poznati policiji i da se radi o povratnicima u izvršenju krivičnih dela, a koji i pored toga slobodno šetaju gradom”, rekao je Dulić tokom posete povređenima u opštoj bolnici u Subotici.
On je kazao da će, osim povećanja broja policajaca, predložiti i alternativno rešenje, odnosno osnivanje civilne straže.
Gradonačelnik Subotice će od ministra pravde Nikole Selakovića tražiti sankcionisanje svih sudija koje za takve slučajeve ugrožavanja bezbednosti imovine i ljudi izriču kazne manje od zakonskog minimuma.
http://www.politika.rs/vesti/najnovi...botici.lt.html
Ima ih i muhamedanaca i pravoslavaca. Nomadi su pa su mahom prihvatali veru većine. Nije mi poznato da na našim prostorima praktikuju neku autentičnu veru. Bar nemaju svoj hram da ja znam.