Ne stišava se bura zbog nasilja u Subotici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
мене занима твој одговор, мој став о НВО удругама добро знаш, ко и ја твој.:)

Pogledaj presude u slučaju "Taton".
Nemam ja drugi odgovor. Ovaj majmun je pokušaj ubistva okarakterisao kao razbojništvo, a ministar pravde pravi spotove sa ručnim radovima resocijalizovanih robijaša.

пре него што непристрасна Управа укине тему, замолијо би пучанство обећате да ми одговри на једно питање,
ШТА БИ СЕ ПИСАЛО ДА СУ ДВА СРПСКА ДЕЧАКА ГАЗИЛА, ШУТИРАЛА И ПЉАЧКАЛА ''НЕЧИЈУ'' ДЕЦУ ПО ЕУРОПСКОЈ СЗАБАДКИ?

Kako šta ?

Povampiren srpski fašizam zahvatio i maloletnike koji u naletu histerije ubijaju nedužne civile, cigane i ostale mađare .

Nevezano za godine i mlađu maloletnost pod hitno ih osuditi na bar tri doživotne da belog dana ne vide ni u drugom kolenu, a roditeljima oduzeti ne samo sve što imaju već rebnuti i bližu i dalju familiju.

Nakon toga se uključuju ženetine u crnom i sva nevladina fukara na čelu sa sorošom i oebs-om zahtevajući bar još jedno bombardovanje ovo malo preostalog srblja da se više ne razmnožava-itd. znaš ti nastavak i sam.

p.s. sad kad se ne šlogirah , mislila sam da sam donekle obaveštena kad ono ako se ciganu/ciganki obratiš i politički korektno sa romkinjo/rome optuži te za : prozivanje na verskoj osnovi...'ne mogu da verujem :D

Ti si bas uporan sa tim nacistickim provokacijama, udario brat na brata a ti digao uzbunu kao da nas Nato bombarduje

Валентина,:eek:
рођеног еуропљанина, називаш братом са тамо неким разбојником?

- - - - - - - - - -

Kako šta ?

Povampiren srpski fašizam zahvatio i maloletnike koji u naletu histerije ubijaju nedužne civile, cigane i ostale mađare .

Nevezano za godine i mlađu maloletnost pod hitno ih osuditi na bar tri doživotne da belog dana ne vide ni u drugom kolenu, a roditeljima oduzeti ne samo sve što imaju već rebnuti i bližu i dalju familiju.

Nakon toga se uključuju ženetine u crnom i sva nevladina fukara na čelu sa sorošom i oebs-om zahtevajući bar još jedno bombardovanje ovo malo preostalog srblja da se više ne razmnožava
-itd. znaš ti nastavak i sam.

p.s. sad kad se ne šlogirah , mislila sam da sam donekle obaveštena kad ono ako se ciganu/ciganki obratiš i politički korektno sa romkinjo/rome optuži te za : prozivanje na verskoj osnovi...'ne mogu da verujem :D

знам,
ал баш лепо звучи кад још од неког прочитам.:D

Е.... да вам испричам, шта се десило у мом градићу.... пре 15 дана....
Цигани у новој кући, коју им је дала општина славили нешто... по ко зна који пут у недељи...
Народ у комшилуку, који за разлику од њих ради, не може да спава....
После поноћи.... неки од цигана, почео са својом циганком да се свађа на улици...
Полако се померали од куће славља и дошли под прозор типа,
који има 2 метра, 130 кила и кратак фитиљ....
Изађе он на улицу и каже им, да се утишају, јер мора да одспава....
Циго га пошаље у ПМ....
Тип пође према њему, а овај почне да дозива остатак славара.... цигана...
који масовно насрнуше ка њему.
Тип за трен уђе у двориште и иза капије узима цев од 2 метра....
Тад притрчавају и остале комшије
Биланс...
2 цигана у болници
2 цигана у затвору
славље прекинуто.

клерофашисти.:mrgreen:

А САД ЛОЦК,
НА ЗАХТЕВ ПОСТАВЉАЧА, ЈЕР НЕТКО ОД РАВНАТЕЉА ЗАХТЕВ ЗА УВОЂЕЊЕМ ЦИВИЛНИХ СТРАЖА У ТЗВ. ПРАВНОЈ ДРЖАВИ СМАТРА КРОНИКОМ.

Gradonačelnik Subotice Modest Dulić najavio je da će od ministra unutrašnjih poslova Srbije tražiti da u tom gradu bude povećan broj policajaca kako bi bili sprečeni incidenti poput nasilja nad dvojicom mladića koji su prebijeni i pregaženi automobilom. Policija je uhapsila jednog osumnjičenog, dok se traga za drugim, a čiji je identitet poznat policiji.
„U ovom slučaju posebno brine činjenica da su počinioci dobro poznati policiji i da se radi o povratnicima u izvršenju krivičnih dela, a koji i pored toga slobodno šetaju gradom”, rekao je Dulić tokom posete povređenima u opštoj bolnici u Subotici.
On je kazao da će, osim povećanja broja policajaca, predložiti i alternativno rešenje, odnosno osnivanje civilne straže.
Gradonačelnik Subotice će od ministra pravde Nikole Selakovića tražiti sankcionisanje svih sudija koje za takve slučajeve ugrožavanja bezbednosti imovine i ljudi izriču kazne manje od zakonskog minimuma.
http://www.politika.rs/vesti/najnovi...botici.lt.html

Ima ih i muhamedanaca i pravoslavaca. Nomadi su pa su mahom prihvatali veru većine. Nije mi poznato da na našim prostorima praktikuju neku autentičnu veru. Bar nemaju svoj hram da ja znam.

Ovo mi palo na pamet nedavno , gledala neku glupost na TV-u kao njihove svadbe negde u belosvetskim čergama i ne primetih da li i na koju ruku stavljaju burme , samo mi ostalo u sećanju da ciganšture ispljuvaše jednu engleskinju što ih je nazvala romkinjama , navodno su sada putnici , 'bem li ga kako :D

Ček' sad , kako je/ih onda neko vređa na verskoj osnovi ako nisu vernici , stvarno mi nije jasno ? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back