Ne reci nikom...

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Na odrediste smo stigli prilicno kasno.Lep restoran na obali jezera.Stvarno se potrudio.
Stigli smo skoro pred zatvaranje.U to doba nema bas puno posla.Uskoro.Kad stignu topliji dani.
Sedeli smo za stolom na obali jos dugo nakon sto su svi zaposleni otisli.Cuvar je nestao nekuda,da nam ne smeta.
Pricao je o svacemu.O tome sta voli da radi,o zivotu,pecanju,o neostvarenoj zelji da se bavi izradom nakita.Razumeo se u dosta toga.
Razlikovao se od vecine muskaraca koje sam ikada poznavala.Imao je drugacije hobije,drugacije poglede na zivot,bio je...sa druge planete.Bila sam opustena,potpuno.Usred neke recenice prekinuo me je- poljupcem.Bila sam iznenadjena.Nisam ocekivala.Sedeli smo,bilo je tako prijatno...i tras.Tek tako.Prvi poljubac.Onda se izvinuo.
Osecala sam se kao siparica koju je prvi put neko poljubio.I strasno sam se postidela.Smesno.
Pa nije strasno rekla sam.Sedeli smo tu jos dugo i ljubili se.Poput tinejdzera.Stvarno..i sada se smejem.
U neko doba,posle ponoci,krenuli smo nazad.Totalno zbunjeni oboje.I u mraku,kad hoce slucaj da odradi svoje,promasili smo skretanje.Pola sata smo se vrteli u krug trazeci put.U jednom trenutku Boris je izasao napolje da potrazi putokaz.Izasla sam za njim.U lepu,toplu prolecnu noc.
Poljubila sam ga.Ne naivno,tinejdzerski.Poljupcem odrasle zene.Sa zeljom.Osetila sam njegovo uzbudjenje.Sada crvenim dok ovo pisem,ali u tom trenutku sve maske su pale.Stajali smo usred noci pored otvorenih vrata automobila skidajuci mahnito odecu sa sebe.
Nisam nevina,pobogu.Ali,do tada,sex se svodio na mrkli mrak ispod jorgana.U tisini.Te noci otkrila sam svoje drugo,seksualno ja.Nikada mi pre toga kosa nije bila mokra,kao tada,posle tog cina.Nikada nisam vodila ljubav napolju.Nije to bilo ni ovaj put,vec cisti sirovi sex.
U zoru me je vratio kuci.Dugo smo se ljubili u susednoj ulici od moje.
Za svaki slucaj.

Back