bozic batica
Početnik
- Poruka
- 4
Dobar dan,
nedavno sam doziveo da me jedna pripadnica vašeg pola izvredja najstrašnije a da se pri tom ne osećam ni malo kriv.. mislim da ne razumem takvo ponašanje pa bih to podelio sa vama u cilju da mi neko malo razjasni sta bi mogla biti pozadina ovog.. elem
Ž - žena
M - muškarac
D - dete
sms Ž: sutra je događaj X na kom bi moglo da ide D
sms M: mogli bi da vodimo D
sms Ž: kako se dogovorimo
sms M:ako bi D htelo da ide na X ja bih ga rado vodio.
sms Ž: ok, ja sam na nekom sastanku
sutradan...
telefonski razgovor:
M: cao, ja sam spreman i dolazim po D, jel ideš i ti na X sa nama?
Ž: ne mogu da verujem, zamisli kako bi se ti osećao da te ja tako nešto pitam ( u smislu kao da ja ne želim da ona ide)
M: ali ne mislim tako samo te pitam jer se nismo dogovorili..
Ž: ok samo dođi
dolazim..a već znam da nije spremna i da neće da ide..
ulazim. D je spremno a Ž u pidžami.. pitam još jednom: što ne ideš sa nama.. nije još kasno...
Ž počinje da besni i histeriše.. počinje da me vređa najstrašnije... počinje da kinji i D .. mi krećemo , Ž još više histeriše .. yalupi mi vrata ispred nosa najjače koliko Ž može... ja i D ostajemo tužni i sami krećemo na događaj X.
Ja se izvinjavam trudio sam se da skratim a da bude razumljivo.... naravno teško se može objasniti ovakvo ponašanje a da se ne zna istorija odnosa M i Ž... mene ipak zanima šta bi ste vi rekle za ovaj sled dešavanja tj. ovaj dogadjaj ?
hvala ,
M
nedavno sam doziveo da me jedna pripadnica vašeg pola izvredja najstrašnije a da se pri tom ne osećam ni malo kriv.. mislim da ne razumem takvo ponašanje pa bih to podelio sa vama u cilju da mi neko malo razjasni sta bi mogla biti pozadina ovog.. elem
Ž - žena
M - muškarac
D - dete
sms Ž: sutra je događaj X na kom bi moglo da ide D
sms M: mogli bi da vodimo D
sms Ž: kako se dogovorimo
sms M:ako bi D htelo da ide na X ja bih ga rado vodio.
sms Ž: ok, ja sam na nekom sastanku
sutradan...
telefonski razgovor:
M: cao, ja sam spreman i dolazim po D, jel ideš i ti na X sa nama?
Ž: ne mogu da verujem, zamisli kako bi se ti osećao da te ja tako nešto pitam ( u smislu kao da ja ne želim da ona ide)
M: ali ne mislim tako samo te pitam jer se nismo dogovorili..
Ž: ok samo dođi
dolazim..a već znam da nije spremna i da neće da ide..
ulazim. D je spremno a Ž u pidžami.. pitam još jednom: što ne ideš sa nama.. nije još kasno...
Ž počinje da besni i histeriše.. počinje da me vređa najstrašnije... počinje da kinji i D .. mi krećemo , Ž još više histeriše .. yalupi mi vrata ispred nosa najjače koliko Ž može... ja i D ostajemo tužni i sami krećemo na događaj X.
Ja se izvinjavam trudio sam se da skratim a da bude razumljivo.... naravno teško se može objasniti ovakvo ponašanje a da se ne zna istorija odnosa M i Ž... mene ipak zanima šta bi ste vi rekle za ovaj sled dešavanja tj. ovaj dogadjaj ?
hvala ,
M