ne razumem

bozic batica

Početnik
Poruka
4
Dobar dan,

nedavno sam doziveo da me jedna pripadnica vašeg pola izvredja najstrašnije a da se pri tom ne osećam ni malo kriv.. mislim da ne razumem takvo ponašanje pa bih to podelio sa vama u cilju da mi neko malo razjasni sta bi mogla biti pozadina ovog.. elem

Ž - žena
M - muškarac
D - dete

sms Ž: sutra je događaj X na kom bi moglo da ide D
sms M: mogli bi da vodimo D
sms Ž: kako se dogovorimo
sms M:ako bi D htelo da ide na X ja bih ga rado vodio.
sms Ž: ok, ja sam na nekom sastanku

sutradan...

telefonski razgovor:
M: cao, ja sam spreman i dolazim po D, jel ideš i ti na X sa nama?
Ž: ne mogu da verujem, zamisli kako bi se ti osećao da te ja tako nešto pitam ( u smislu kao da ja ne želim da ona ide)
M: ali ne mislim tako samo te pitam jer se nismo dogovorili..
Ž: ok samo dođi

dolazim..a već znam da nije spremna i da neće da ide..
ulazim. D je spremno a Ž u pidžami.. pitam još jednom: što ne ideš sa nama.. nije još kasno...
Ž počinje da besni i histeriše.. počinje da me vređa najstrašnije... počinje da kinji i D .. mi krećemo , Ž još više histeriše .. yalupi mi vrata ispred nosa najjače koliko Ž može... ja i D ostajemo tužni i sami krećemo na događaj X.

Ja se izvinjavam trudio sam se da skratim a da bude razumljivo.... naravno teško se može objasniti ovakvo ponašanje a da se ne zna istorija odnosa M i Ž... mene ipak zanima šta bi ste vi rekle za ovaj sled dešavanja tj. ovaj dogadjaj ?

hvala ,

M

Da si pametno uradio što si se od nje razveo?

Da si glupu stvar uradio što si za majku svog deteta odabrao histeričnu ženu?

Da si loše izveo čitavu stvar pa je na kraju dete prisustvovalo ružnoj sceni. Ti ćeš je zaboraviti, ono ne.

I tako...varijante su brojne....

mene ipak zanima šta bi ste vi rekle za ovaj sled dešavanja tj. ovaj dogadjaj ?

Mislim da je Ž malo razmažena i da želi malo više pažnje, a da si se ti malo ohladio od toga i da te smara da još i o njenim osećanjima razmišljaš... Ti si je uljudno pozvao, ona očekivala malo moljakanja, ti joj to nisi priuštio, ona ti zalupila vrata.
Jedino mi krivo što je D tome prisustvovalo, a samo je želelo da ide na X..

Ja tu vidim da je ona 2-3 puta rekla da neće da ide. Ne razumem što si je toliko puta pitao? Rekla da ima sastanak, ne razume što je pitaš, dočekala te u pižami... Šta još treba da uradi da shvatiš da neće da ide? Jedino baš što se razvikala... Pred detetom...

Dobar dan,

nedavno sam doziveo da me jedna pripadnica vašeg pola izvredja najstrašnije a da se pri tom ne osećam ni malo kriv.. mislim da ne razumem takvo ponašanje pa bih to podelio sa vama u cilju da mi neko malo razjasni sta bi mogla biti pozadina ovog.. elem

Ž - žena
M - muškarac
D - dete

sms Ž: sutra je događaj X na kom bi moglo da ide D
sms M: mogli bi da vodimo D
sms Ž: kako se dogovorimo
sms M:ako bi D htelo da ide na X ja bih ga rado vodio.
sms Ž: ok, ja sam na nekom sastanku

sutradan...

telefonski razgovor:
M: cao, ja sam spreman i dolazim po D, jel ideš i ti na X sa nama?
Ž: ne mogu da verujem, zamisli kako bi se ti osećao da te ja tako nešto pitam ( u smislu kao da ja ne želim da ona ide)
M: ali ne mislim tako samo te pitam jer se nismo dogovorili..
Ž: ok samo dođi

dolazim..a već znam da nije spremna i da neće da ide..
ulazim. D je spremno a Ž u pidžami.. pitam još jednom: što ne ideš sa nama.. nije još kasno...
Ž počinje da besni i histeriše.. počinje da me vređa najstrašnije... počinje da kinji i D .. mi krećemo , Ž još više histeriše .. yalupi mi vrata ispred nosa najjače koliko Ž može... ja i D ostajemo tužni i sami krećemo na događaj X.

Ja se izvinjavam trudio sam se da skratim a da bude razumljivo.... naravno teško se može objasniti ovakvo ponašanje a da se ne zna istorija odnosa M i Ž... mene ipak zanima šta bi ste vi rekle za ovaj sled dešavanja tj. ovaj dogadjaj ?

hvala ,

M

ne mogu da verujem da posle toliko godina ne znas da je u pitanju :pms:

Ja tu vidim da je ona 2-3 puta rekla da neće da ide. Ne razumem što si je toliko puta pitao? Rekla da ima sastanak, ne razume što je pitaš, dočekala te u pižami... Šta još treba da uradi da shvatiš da neće da ide? Jedino baš što se razvikala... Pred detetom...

Ma da...divna je ta zena ustvari, ma za pozeleti. Samo sto je mi ne razumemo. Sirota... :roll: :rotf:

Ceo zajeb je u ovom pitanju. Trebalo je da kažeš: "Ja sam spreman i dolazim po Vas".
Ali nije baš morala da histeriše. Naročito ne pred detetom.:roll:

Ме где, тад би тек испеездела, да је требало да јој каже унапред, да она има испланиране обавезе, није на поводцу и те форе
У првом разговору га је само љубазно откачила, у ствари, никад није ни рекла да би ишла..
Не знам колико је тај X важан, али се Д радовало.. и безвезе што му је направила сцену.
Ма, шмизла, не оптерећуј се, молиће она да дођеш да идете сви на XY

cudi me kako se jos ni jedan naucnik nije setio da prouci ovaj fenomen... ajde sto su skoro svi u startu osudili Z, a niko se nije zapitao je li sve to bas tako bilo i da li mozda M preuvelicava, mozda nesto precutkuje, nesto bitno sto bi osobu Z i celu situaciju predstavilo u drugacijem svetlu... nego sto svi nesto skocise, jadno D, prisustvovalo takvoj sceni... kao da se niko ovde nije nikad posvadjao pred svojim klincem zbog nekih banalnih razloga i zalupio vratima, demonstrativno izasao iz sobe... pomislih na cas da smo na dipu

cudi me kako se jos ni jedan naucnik nije setio da prouci ovaj fenomen... ajde sto su skoro svi u startu osudili Z, a niko se nije zapitao je li sve to bas tako bilo i da li mozda M preuvelicava, mozda nesto precutkuje, nesto bitno sto bi osobu Z i celu situaciju predstavilo u drugacijem svetlu... nego sto svi nesto skocise, jadno D, prisustvovalo takvoj sceni... kao da se niko ovde nije nikad posvadjao pred svojim klincem zbog nekih banalnih razloga i zalupio vratima, demonstrativno izasao iz sobe... pomislih na cas da smo na dipu

Ja nešto kontam da svi to znamo, al' igramo po postavljenim pravilima, pošto na forumu nema ništa zanimljivije :mrgreen:

Msm, naziv teme "ne razumem", a u temi siroti nerazumevajući friški forumaš moli nepoznate uvažene forumske mase da mu objasne čime je naljutio svoju (bivšu) ženu :sad2: tj. da mu rasvetle pozadinu najstrašnijeg, a ničim izazvanog vređanja od strane dotične :sad2:
Pa ide kratak opis po kome je ona histerična i luda kučka + nikaka majka, što je i traženi odgovor na temu (te molim da se svima koji su tačno odgovorili podele poklončići, red je ;))

Ma jok, ništa ne fali, sve je realno :lol:

eee, jos jedan jadnicak... tuga bozija :lol: cudi me jos samo da ga niko do sad nije posavetovao da istera djavola iz nje tako sto ce dobro da joj utera... pa ce da se razidju oblaci i zasija sunce... kao u onoj igrici, ovan i ovcice

Жене, ви као митска бића, змајеви, знате да, око тих одлазака и пренемагања, мушко одмах и јасно дефинише став;
Кад му се не иде, каже не идем и - здраво. Пренемагање је више својствено женама и хистерисање, па како хоћете..

Жене, ви као митска бића, змајеви, знате да, око тих одлазака и пренемагања, мушко одмах и јасно дефинише став;
Кад му се не иде, каже не идем и - здраво. Пренемагање је више својствено женама и хистерисање, па како хоћете..

Grozno svakako i jedno i drugo i smara mnogo. Pogotovo kada normalno pokusavas da se dogovoris, a prvo dobijes prenemaganje, a posle mozda i histerisanje kao slag na tortu.

Ma da...divna je ta zena ustvari, ma za pozeleti. Samo sto je mi ne razumemo. Sirota... :roll: :rotf:

Divna ili ne, on je izgleda uopšte ne poznaje! A ima dete sa njom... I pojma nema o dogovaranju. Čuje ono što njemu odgovara... Da će ona ići. A nije rekla da hoće.

Ne znam za druge, bilo žene bilo muškarce, kako stoje sa dogovaranjem, ali ja odmah kažem da ili ne, a ako ne znam onda kažem kada ću znati,. I javim na vreme.
I ubivam ako se sa nekim jasno dogovorim pa me pita opet! Ili ne računa da smo se dogovorili, pa ne ispoštuje dogovor.

I ubivam ako ne dobijem jasan odgovor na pitanje o dogovoru, davim dok mi se jasno i glasno ne kaže da ili ne.

Divna ili ne, on je izgleda uopšte ne poznaje! A ima dete sa njom... I pojma nema o dogovaranju. Čuje ono što njemu odgovara... Da će ona ići. A nije rekla da hoće.

Očigledno da nisi shvatila.. ( pročitaj malo pažljivije šta sam napisao u prvom postu..)
znači otišao sam po dete jer dete u svakom slučaju ide na taj dogadjaj.. očekivao sam da će i ona ići.. mada se nije izjasnila da hoće.. posle mi je natrljala na nos što sam je pitao da li će da ide... to je ono što mi nije bilo jasno , sad mi je jasno 50% .. a to je, najverovatnije nije htela da ide ali joj je bilo glupo da prizna pa je iskoristila priliku što sam je pozvao da ide sa mnom i detetom .. jer jjoj je tobože bila povređena sujeta... ponašala se odvratno i dala je sebi mnogo slobode .. da, nismo razvedeni mogao bih da shvatim ovakvo ponašanje, medjutim ovo prevazilayi moje granice poimanja..

i još jedna svar..više i ne želim da shvatim.. video sam dovoljno.. njena reakcija na moju ljubaznost mi je rekla sve....zato,

MOLIM MODERATORA DA SE OVA TEMA UGASI ILI VEĆ ŠTA..

Back