Не разбољевају се задовољни..

interpretacija i sujeverje nemaju veze s vezom
cinjenice su cinjenice, a sujeverje verovanje neverovanje, moral, nemoral je drugo
ovo sto pise u uvodnom postu je nakaradno i vrlo uvredljivo prema osobama koje su to prosle, prolaze licno ili neko njima blizak
ne samo za tumor, ima vise gluposti napisanih u uvodu sad da citam ponovo i da citiram sve gadosti ne mogu, tumor je samo jedan od primera
temi je mesto na paranorlanom a ne na ovako jednom, trebalo bi, ozbiljnom pdfu

interpretacija i sujeverje nemaju veze s vezom
cinjenice su cinjenice, a sujeverje verovanje neverovanje, moral, nemoral je drugo
ovo sto pise u uvodnom postu je nakaradno i vrlo uvredljivo prema osobama koje su to prosle, prolaze licno ili neko njima blizak
ne samo za tumor, ima vise gluposti napisanih u uvodu sad da citam ponovo i da citiram sve gadosti ne mogu, tumor je samo jedan od primera
temi je mesto na paranorlanom a ne na ovako jednom, trebalo bi, ozbiljnom pdfu

:):):)

ne kapiram sto ste toliko zapjenile
samo je dosta nezgrapno
ali nista ne kosta da se uvodni post razradi
ili preformulira

nije bas da se ovim niko ne bavi i s naucnog/medicinskog aspekta

http://www.bbc.com/future/story/20120619-how-stress-could-cause-illness

tako da umjesto da lovite vjestice
i tako radite sto i...sujeverni
mozda mozete dati svoj ostvrt na recimo vezu izmedju stresa i bolesti
od prehlade do tumora
jer veza, kazu naucnici, izgleda stvarno postoji

ma bave se naucnici i spageti vanzemaljcima...

evo na alternativi je prebacena pa sad vec dobija neki "smisao"
a ja se besmislom necu vise baviti ;)

pa ne znam bas da li joj je mjesto na alterntivi
upravo zato sto je takva kakva je...eto prilike da objasnis zasto ti je besmislena
ideja da je recimo stres okidac za bolesti...razne...
ili zasto ti nije besmislena
i u cemu je tocno problem s nacinom na koji je uvodni post koncipiran
reci da je problem u njegovom doslovnom tumacenju...ok
ali sta ako ga ne tumacimo tako?

http://www.psychologytoday.com/blog/brain-sense/201201/the-placebo-effect-how-it-works

Poslednja izmena:
vrago sestro slatka dont mix grenmadrs end frogs
pa ja nisam rekla da stres ne narusava zdravlje, naranvno da je okicac za mnoge bolesti
ali sestro slatka procitaj ceo uvodni post
sta ima odvalu majcini gresi da tumacimo kao stres u porodici aman zeno sta ti je :lol:
da je drugacije koncipiran uvodni bila bi druga tema, mogla je lepo da pita izmedju veze stres-bolesti pa da diskutujemo
ne doticna je iskopiraa neko sektasko sranjje bukvalno bolja rec ne postoji i sad ces ti da ga fasbas u ruzicasto stres bla bla...peres joj temu a ne mozes jer nije isto to sto ti pricas i to sto pise u uvodu

i necu vise se bakcem ovim gadostima stvarno....mislim paranormalne stvari i ta zamajavanja sujeverna me ne interesuju...
a ti spasi temu pricama o stresu ako oces slobodno...licno mislim da ne zaluzuje....da je htela mogla je to da postavi...

vrago sestro slatka dont mix grenmadrs end frogs
pa ja nisam rekla da stres ne narusava zdravlje, naranvno da je okicac za mnoge bolesti
ali sestro slatka procitaj ceo uvodni post
sta ima odvalu majcini gresi da tumacimo kao stres u porodici aman zeno sta ti je :lol:
da je drugacije koncipiran uvodni bila bi druga tema, mogla je lepo da pita izmedju veze stres-bolesti pa da diskutujemo
ne doticna je iskopiraa neko sektasko sranjje bukvalno bolja rec ne postoji i sad ces ti da ga fasbas u ruzicasto stres bla bla...peres joj temu a ne mozes jer nije isto to sto ti pricas i to sto pise u uvodu

i necu vise se bakcem ovim gadostima stvarno....mislim paranormalne stvari i ta zamajavanja sujeverna me ne interesuju...
a ti spasi temu pricama o stresu ako oces slobodno...licno mislim da ne zaluzuje....da je htela mogla je to da postavi...

pa ok...sektasko sranje i mozda veze nema sa stvarnoscu taj konkretan post...
mozda je i naslov malo blesav...a mozda i nije...mozda postavljacica samo nije
uspjela na dobar verbalizirati ono sto je htjela...mozda joj nedostaje znanje...pa?
to se s temama dogadja na dnevnoj bazi...

s druge strane, cinjenica je da recimo placebo neke ljude radi, neke ne
cinjenica je i da su stres i zdravlje povezani, ali i to da o konkretnim vezama ne znamo jos sve...
dakle, sama ideja je zanimljiva i koliko vidim nema slicne teme...
ili je mozda ima?
kako god, to je ono sto mi je temu ucinilo zanimljivom...i mislim da vrijedi o tome popricati

Back